ikariajk 14 Ιανουαρίου 2023 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2023 Πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο 500λιτρο ενυδρείο και ο ιδιοκτήτης μου εδωσε 2 300watt θερμοστατες. Μου είπε ότι δεν χρειάζονται και οι δυο για το ενυδρείο. Δεν ξέρω αμα ισχυει όμως και θέλω να είμαι σίγουρος. Εσείς τι πιστευετε ? Μένω Αθήνα οπότε δεν έχει και τόσο κρυο σε σχέση με άλλες περιοχες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 14 Ιανουαρίου 2023 #2 Share 14 Ιανουαρίου 2023 (edited) Αν η θερμοκρασία του σπιτιού σου είναι φυσιολογική γύρω στους 20- 22 βαθμούς δεν χρειάζεσαι δύο θερμαντήρες, είσαι εντάξει με ένα θερμαντήρα . Μπορείς να κρατήσεις τον άλλον για έκτακτη ανάγκη αν το χρειαστείς ή για αλλαγές νερού όταν προετοιμάζεις το νερό. Τι είδους ψάρια έχεις στο ενυδρείο σου? Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2023 - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Ιανουαρίου 2023 #3 Share 18 Ιανουαρίου 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος