Stefanos87 5 Ιανουαρίου 2023 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2023 Το φυτό μου έχει κάτι σαν χνούδι πάνω βάζω λίπασμα κάθε 5 μέρες και διοξείδιο σε υγρή μορφή κάθε Τρις μέρες ; Τι άλλο να κάνω ; Τον φωτισμό τον έχω ρυθμισμένο να αυξάνετε σιγά σιγά η ένσταση για 8 ώρες συνολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 5 Ιανουαρίου 2023 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2023 @Stefanos87, το θεμα μεταφέρθηκε στ κατάλληλη ενότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 5 Ιανουαρίου 2023 #3 Share 5 Ιανουαρίου 2023 πριν 39 λεπτά, το μέλος Stefanos87 έγραψε: Το φυτό μου έχει κάτι σαν χνούδι πάνω βάζω λίπασμα κάθε 5 μέρες και διοξείδιο σε υγρή μορφή κάθε Τρις μέρες ; Τι άλλο να κάνω ; Θα χρειαστουμε πιο πολλες πληροφοριες για το ενυδρειο σου για να μπορεσουμε να απαντησουμε. συμπλήρωσε αυτο και θα βγαλουμε άκρη. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- Ενυδρείο: (λίτρα, διαστάσεις ενυδρείου, χρόνος λειτουργίας, κλπ)- Φωτισμός: (watt, kelvin, loumen, φωτοπερίοδος, ανακλαστήρες, χρόνος χρήσης των λαμπτήρων)- Βυθός και Υπόστρωμα: (είδος, πλήθος, χρόνος χρήσης του, κοκκομετρία κλπ.)- Διοξείδιο του Άνθρακα: ( μπουκάλες, DIY CO2, οργανικός άνθρακας, κλπ.)- Οξυγόνο: (Ανατάραξη επιφάνειας: χαμηλή, μέτρια, υψηλή, αεραντλία)- Φίλτρανση: (Λίτρα ανά ώρα, όγκος κάδου, υλικά φίλτρανσης, άνθρακας, τύρφη):- Φυτα: (είδη και αριθμός):- Ψάρια: (είδη και αριθμός):- Ρουτίνες: (λιπάσματα, ταμπλέτες, άλλα σκευάσματα, τάισμα, προετοιμασία και αλλαγές νερού, χρόνος περιοδικής συντήρησης, κλπ):ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- PH: (Μέτρο οξύτητας ή αλκαλικότητας μιας χημικής ουσίας)- KH: (Ανθρακική σκληρότητα) - GH: (Ολική σκληρότητα)- ΝΗ3/NH4: (Αμμωνία/Αμμώνιο):- ΝΟ2: (Νιτρώδη):- ΝΟ3: (Νιτρικά):- PO4: (Φωσφορικά)- Fe: (Σίδηρος)- CO2: (Διαλυμένο Διοξείδιο του Άνθρακα στο νερό)- Θερμοκρασία:ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ:-Υγρά Τεστ:-Strips:-Ηλεκτρονικά: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος