Popular Post Katrin 30 Νοεμβρίου 2022 Popular Post #1 Share 30 Νοεμβρίου 2022 Πριν από μερικές μέρες στα πλαίσια του προγράμματος " παρουσίαση γονέων" του σχολείου μας, επέλεξα να παρουσιάσω στην 1η δημοτικού το αγαπημένο μας χόμπι. Τα παιδάκια (και οι κυρίες 😆) ξετρελαθηκαν. Κάθισαν 2 ώρες!!! Κι άκουγαν όλες τις πληροφορίες με τρομερό ενδιαφέρον! Μάθανε για τα διαφορετικά είδη ενυδρείων και οργανισμών, για τις διαφορετικές συνθήκες που χρειάζονται τα ψάρια οι γαρίδες κλπ, για τον εξοπλισμό και φυσικά πως φροντίζουμε το ενυδρείο. Είδαν από κοντά διαφορετικά είδη ψαριών και ασπόνδυλων, και βοήθησαν για να στήσουμε ένα μικρό ενυδρείο το οποίο και έμεινε στην τάξη. Φυσικά όλα κατάλαβαν ότι δεν βάζουμε μέσα τα χεράκια δεν ρίχνουμε στο νερό πράγματα και ότι τα ψαράκια δεν τρώνε ψωμάκι 😉. Μάλιστα μερικά ζήτησαν δώρο απο τον άγιο Βασίλη τι άλλο....ενυδρείο! Για βοηθό είχα την κορούλα μου η οποία πλέον έχει γίνει ειδική 😅. Οι φωτογραφίες φυσικά δημοσιεύονται με την σύμφωνη γνώμη όλων των γονέων. 3 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 30 Νοεμβρίου 2022 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2022 Μπράβο!!! Πολλα συγχαρητήρια για το εγχείρημα Είναι σπουδαίο από μικρή ηλικία να γνωρίζουν τα παιδιά κάποια βασικά πράγματα όσο αφορά το ενυδρείο! Και που ξέρουμε μπορεί ανάμεσα σ αυτά τα παιδιά να βρίσκεται ένας μελλοντικός εξαιρετικός χομπιστας!!! Το ενυδρείο δεν είναι 5 τζάμια με ψάρια μέσα.. Είναι ολόκληρη φιλοσοφία!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 30 Νοεμβρίου 2022 #3 Share 30 Νοεμβρίου 2022 Πολλά μπράβο Κατερίνα!!! Σπουδαίο για το hobby!!!❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 1 Δεκεμβρίου 2022 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2022 Μπράβο Κατερίνα! Πολύ ωραία πρωτοβουλία του σχολείου και νομίζω ότι καλύτερο θέμα για παρουσίαση δε θα μπορούσες να διαλέξεις. Υγ το δεντράκι που έβαλες μέσα στο ενυδρείο, τα σπάει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Δεκεμβρίου 2022 #5 Share 1 Δεκεμβρίου 2022 Μπράβο!!! Προχώρα το και στης υπόλοιπες τάξης του δημοτικού/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 1 Δεκεμβρίου 2022 #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2022 Πολλά μπράβο 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 2 Δεκεμβρίου 2022 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2022 Φιλεναδα, εσυ ξερεις τι γνωμη εχω για τα ενυδρεια στα σχολεια Και πες τους να μην γεμιζουν πολυ το ενυδρειο, γιατι θα καει το λιμνομπιουμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 2 Δεκεμβρίου 2022 #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2022 Εξαιρετική η πρωτοβουλία! Συγχαρητήρια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 3 Δεκεμβρίου 2022 Author #9 Share 3 Δεκεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια @Χρήστοςήδη μου ζήτησαν να το κάνω και σε άλλη τάξη 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 7 Δεκεμβρίου 2022 #10 Share 7 Δεκεμβρίου 2022 Μπράβο Κατερίνα! Ετοίμασε σακουλάκια με μπόλι γιατί κάτι μου λέει ότι θα τρέχεις για στησίματα....🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nabi44136 11 Οκτωβρίου 2023 #11 Share 11 Οκτωβρίου 2023 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος