ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ 4 Νοεμβρίου 2022 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα!! 😍 Έχω κάνει δύο αλλαγές 40% κ 25% έχω κάνει τις μετρήσεις έχω 7,6 PH κ τα νιτρικά μου είναι 0 έχω λίγη αμμωνία 0.25 έβαλα κ stess coat είμαι στην 5 μέρα κ συνεχίζω. Έχει θολώσει λίγο το νερό όχι κάτι τρομερό πολύ ελαφρύ. Η ερώτηση είναι τα βακτήρια συνεχίζω να τα βάζω καθημερινά η μόνο μετα τις αλλαγές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Νοεμβρίου 2022 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2022 πριν 16 λεπτά, το μέλος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ έγραψε: Καλησπέρα!! 😍 Έχω κάνει δύο αλλαγές 40% κ 25% έχω κάνει τις μετρήσεις έχω 7,6 PH κ τα νιτρικά μου είναι 0 έχω λίγη αμμωνία 0.25 έβαλα κ stess coat είμαι στην 5 μέρα κ συνεχίζω. Έχει θολώσει λίγο το νερό όχι κάτι τρομερό πολύ ελαφρύ. Η ερώτηση είναι τα βακτήρια συνεχίζω να τα βάζω καθημερινά η μόνο μετα τις αλλαγές; Ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες του σκευασματος. Επίσης αλλαγές νερού κάθε πότε κάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ 4 Νοεμβρίου 2022 Author #3 Share 4 Νοεμβρίου 2022 πριν 1 λεπτό, το μέλος killerknight έγραψε: Ακολουθείς κατά γράμμα τις οδηγίες του σκευασματος. Επίσης αλλαγές νερού κάθε πότε κάνεις Ναι έχω το stability η 7 μέρα ήταν την Τετάρτη στο μεταξύ Τρίτη έκανα αλλαγή μικρή Πέμπτη μαγαλυτερη μέχρι κ σήμερα βαζω βακτήρια μικρή ποσότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Νοεμβρίου 2022 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2022 πριν 41 λεπτά, το μέλος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ έγραψε: Ναι έχω το stability η 7 μέρα ήταν την Τετάρτη στο μεταξύ Τρίτη έκανα αλλαγή μικρή Πέμπτη μαγαλυτερη μέχρι κ σήμερα βαζω βακτήρια μικρή ποσότητα Οκ. Το σκεύασμα λέει να ρίχνεις για επτά ημέρες? Κάνε μια αλλαγή νερου και αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ 5 Νοεμβρίου 2022 Author #5 Share 5 Νοεμβρίου 2022 πριν 6 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Οκ. Το σκεύασμα λέει να ρίχνεις για επτά ημέρες? Κάνε μια αλλαγή νερου και αύριο Το σκεύασμα λέει να ρίχνω για 7 ημέρες την πρώτη φορά μόνο. Μετά σε κάθε αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 5 Νοεμβρίου 2022 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ έγραψε: Το σκεύασμα λέει να ρίχνω για 7 ημέρες την πρώτη φορά μόνο. Μετά σε κάθε αλλαγή. Οπότε κάνεις ακριβώς αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 5 Νοεμβρίου 2022 #7 Share 5 Νοεμβρίου 2022 πριν 12 ώρες, το μέλος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ έγραψε: έχω λίγη αμμωνία 0.25 Ευαγγελια, δεν ειναι λιγη. Κανονικα πρεπει να ειναι μηδεν, οταν εχουμε ψαρακια στο ενυδρειο. Στις οδηγιες του seachem λεει οτι στο νεο ενυδρειο βαζεις καθημερινα 1 καπακι (5ml) για καθε 40λ νερου για 7 ημερες και μετα σε καθε αλλαγη νερου 1 καπακι για 80λ. Για τις αλλαγες νερου ειπαμε να τις κανεις τουλαχιστον μερα παρα μερα 30-40% . Ριχνεις βακτηρια μονο μετα την αλλαγη. την αμμωνια και νιτρωδη (nitrite- ΝΟ2) μετρας καθε μερα. Kαι αν η αμμωνια θα ειναι πιο πανω απο 0.2ppm, κάνεις αλλαγη νερου. P.S. αν θελεις, ολες οι ερωτησεις μπορεις να κάνεις στο θεμα σου ,που ηδη υπαρχει - https://www.aquazone.gr/forums/topic/116337-νέο-μέλος/ Ετσι, ολοι οι χομπιστες, που θελουν να σε βοηθησουν, θα ξερουν την "ιστορια" του ενυδρειου σου και δεν θα σε ρωτανε συνεχια : απο πότε τρεχει το ενυσρειο? τι ενυδρειο εχεις? κτλ Καλημερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ 5 Νοεμβρίου 2022 Author #8 Share 5 Νοεμβρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος natateo έγραψε: Ευαγγελια, δεν ειναι λιγη. Κανονικα πρεπει να ειναι μηδεν, οταν εχουμε ψαρακια στο ενυδρειο. Στις οδηγιες του seachem λεει οτι στο νεο ενυδρειο βαζεις καθημερινα 1 καπακι (5ml) για καθε 40λ νερου για 7 ημερες και μετα σε καθε αλλαγη νερου 1 καπακι για 80λ. Για τις αλλαγες νερου ειπαμε να τις κανεις τουλαχιστον μερα παρα μερα 30-40% . Ριχνεις βακτηρια μονο μετα την αλλαγη. την αμμωνια και νιτρωδη (nitrite- ΝΟ2) μετρας καθε μερα. Kαι αν η αμμωνια θα ειναι πιο πανω απο 0.2ppm, κάνεις αλλαγη νερου. P.S. αν θελεις, ολες οι ερωτησεις μπορεις να κάνεις στο θεμα σου ,που ηδη υπαρχει - https://www.aquazone.gr/forums/topic/116337-νέο-μέλος/ Ετσι, ολοι οι χομπιστες, που θελουν να σε βοηθησουν, θα ξερουν την "ιστορια" του ενυδρειου σου και δεν θα σε ρωτανε συνεχια : απο πότε τρεχει το ενυσρειο? τι ενυδρειο εχεις? κτλ Καλημερες! Καλημέρα! Τέλεια θα το ξέρω την επόμενη! Ευχαριστώ. Ναι έκανα πιο μικρή γτ το φοβήθηκα. Σήμερα πάλι θα κάνω κανον πριν 2 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Οπότε κάνεις ακριβώς αυτό Οκ ευχαριστώ πολύ ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ 5 Νοεμβρίου 2022 Author #9 Share 5 Νοεμβρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος natateo έγραψε: Ευαγγελια, δεν ειναι λιγη. Κανονικα πρεπει να ειναι μηδεν, οταν εχουμε ψαρακια στο ενυδρειο. Στις οδηγιες του seachem λεει οτι στο νεο ενυδρειο βαζεις καθημερινα 1 καπακι (5ml) για καθε 40λ νερου για 7 ημερες και μετα σε καθε αλλαγη νερου 1 καπακι για 80λ. Για τις αλλαγες νερου ειπαμε να τις κανεις τουλαχιστον μερα παρα μερα 30-40% . Ριχνεις βακτηρια μονο μετα την αλλαγη. την αμμωνια και νιτρωδη (nitrite- ΝΟ2) μετρας καθε μερα. Kαι αν η αμμωνια θα ειναι πιο πανω απο 0.2ppm, κάνεις αλλαγη νερου. P.S. αν θελεις, ολες οι ερωτησεις μπορεις να κάνεις στο θεμα σου ,που ηδη υπαρχει - https://www.aquazone.gr/forums/topic/116337-νέο-μέλος/ Ετσι, ολοι οι χομπιστες, που θελουν να σε βοηθησουν, θα ξερουν την "ιστορια" του ενυδρειου σου και δεν θα σε ρωτανε συνεχια : απο πότε τρεχει το ενυσρειο? τι ενυδρειο εχεις? κτλ Καλημερες! Καλημέρα! Θα το ξέρω την επόμενη! Ευχαριστώ ❤️ το φοβήθηκα λίγο γτ ήταν λίγο στρεσαρισμενα σήμερα όμως θα κάνω κανονικά κ ναι μετράω κάθε μέρα. Στο 0.20 είναι προσπαθώ. Καλή συνέχεια 🙂🙂🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος