Taxiarchis 27 Οκτωβρίου 2022 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτά τα led φώτα. Αρνητικά και θετικά. Δεν έχω φυτεμένο ενυδρείο αλλά θα ήθελα όλα αυτά τα εφέ που έχει αυτή η κατασκευή και πιστεύω δείχνει ωραία ένα ενυδρείο με σωστά φώτα. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 28 Οκτωβρίου 2022 Author #2 Share 28 Οκτωβρίου 2022 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 28 Οκτωβρίου 2022 #3 Share 28 Οκτωβρίου 2022 Ταξιάρχη καλησπέρα, δεν είχα-ω στη κατοχή μου φωτιστικά της εταιρείας. Απλά να πω την γνώμη μου.. Στα θετικά,σίγουρα είναι κάτι καλό και αξιόπιστο ειδικά σε βάθος χρόνου. Τώρα, αρνητικά θα λέγαμε ότι πέρα από το κόστος δεν υπάρχει κάτι άλλο.. Εάν σου αρέσουν τα εφέ,όπως καταιγίδες, συννεφιές κτλ. θα συμφωνήσω να σκάσεις το πακέτο των 218€ για το spectrum και άλλα 170€ για το κοντρόλ στα 80cm..😭😭😭 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 28 Οκτωβρίου 2022 Author #4 Share 28 Οκτωβρίου 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος mik7 έγραψε: Ταξιάρχη καλησπέρα, δεν είχα-ω στη κατοχή μου φωτιστικά της εταιρείας. Απλά να πω την γνώμη μου.. Στα θετικά,σίγουρα είναι κάτι καλό και αξιόπιστο ειδικά σε βάθος χρόνου. Τώρα, αρνητικά θα λέγαμε ότι πέρα από το κόστος δεν υπάρχει κάτι άλλο.. Εάν σου αρέσουν τα εφέ,όπως καταιγίδες, συννεφιές κτλ. θα συμφωνήσω να σκάσεις το πακέτο των 218€ για το spectrum και άλλα 170€ για το κοντρόλ στα 80cm..😭😭😭 Μήπως ξέρεις πώς μπορώ να κάνω τα προγράμματα? Έχει κάποιο σχεδιάγραμμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 28 Οκτωβρίου 2022 #5 Share 28 Οκτωβρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Μήπως ξέρεις πώς μπορώ να κάνω τα προγράμματα? Έχει κάποιο σχεδιάγραμμα ? Φαντάζομαι μέσα από την εφαρμογή θα έχει επιλογές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Οκτωβρίου 2022 Author #6 Share 29 Οκτωβρίου 2022 πριν 9 ώρες, το μέλος mik7 έγραψε: Φαντάζομαι μέσα από την εφαρμογή θα έχει επιλογές.. Τα έχει άλλα δεν ξέρω ποία χρώματα να βάλω και πόσο της % για να κάνω μια ολοκληρωμένη ημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 29 Οκτωβρίου 2022 #7 Share 29 Οκτωβρίου 2022 Από όσο είδα, υπάρχουν κ έτοιμα presets στην εφαρμογή για Αμαζόνιο, Αφρική, κτλ. Οπότε μη σε αγχώνει αυτό το θέμα. Βάζεις ένα έτοιμο σενάριο και από κει κάνεις κάποιες μικρορυθμισεις για να φέρεις το φως στα μέτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Οκτωβρίου 2022 Author #8 Share 29 Οκτωβρίου 2022 (edited) πριν 48 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Από όσο είδα, υπάρχουν κ έτοιμα presets στην εφαρμογή για Αμαζόνιο, Αφρική, κτλ. Οπότε μη σε αγχώνει αυτό το θέμα. Βάζεις ένα έτοιμο σενάριο και από κει κάνεις κάποιες μικρορυθμισεις για να φέρεις το φως στα μέτρα σου. Καλημέρα Αντώνη ναι επέλεξα malawi και έπαιξα λίγο παραπάνω με το μπλε και πράσινο και κατέβασα την ένταση πχ από 90 % 80,75 .το ερώτημα μου είναι με παραπάνω αυτά τα χρώματα μπορεί να βγάλει άλγη κτλ? Ανεβάζω φωτό μήπως είναι πολύ το μπλε Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2022 - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 29 Οκτωβρίου 2022 #9 Share 29 Οκτωβρίου 2022 Ναι και μένα μου φαίνεται αρκετά ψηλά το μπλε. Ειδικά αν είναι στη μέση της φωτοπεριοδου. Εγώ θα έριχνα λίγο ακόμα το μπλε, αλλά κ συνολικά την ισχύ και τις ώρες (12 Από όσο βλεπω), για αρχή. Μέχρι να προσαρμοστεί το σύστημα. Τα ψάρια δε θα καταλάβουν διαφορά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Οκτωβρίου 2022 Author #10 Share 29 Οκτωβρίου 2022 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος Antonis K έγραψε: Ναι και μένα μου φαίνεται αρκετά ψηλά το μπλε. Ειδικά αν είναι στη μέση της φωτοπεριοδου. Εγώ θα έριχνα λίγο ακόμα το μπλε, αλλά κ συνολικά την ισχύ και τις ώρες (12 Από όσο βλεπω), για αρχή. Μέχρι να προσαρμοστεί το σύστημα. Τα ψάρια δε θα καταλάβουν διαφορά. Καλύτερα έτσι??? Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2022 - Taxiarchis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 29 Οκτωβρίου 2022 #11 Share 29 Οκτωβρίου 2022 πριν 2 λεπτά, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Καλύτερα έτσι??? Ναι ρε συ. Πολύ πιο φυσικό. Βέβαια από κοντά εσύ έχεις καλύτερη άποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Οκτωβρίου 2022 Author #12 Share 29 Οκτωβρίου 2022 πριν 4 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Ναι ρε συ. Πολύ πιο φυσικό. Βέβαια από κοντά εσύ έχεις καλύτερη άποψη. Ναι αλλάζει λίγο στην φωτογραφία γιατί δεν είναι τελείως σκοτεινό το δωμάτιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 29 Οκτωβρίου 2022 #13 Share 29 Οκτωβρίου 2022 Πολύ ωραίο..!!👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 29 Οκτωβρίου 2022 Author #14 Share 29 Οκτωβρίου 2022 πριν 21 λεπτά, το μέλος mik7 έγραψε: Πολύ ωραίο..!!👌 Ευχαριστώ Μιχάλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Καζεράκης 31 Οκτωβρίου 2022 #15 Share 31 Οκτωβρίου 2022 Συμφωνώ το δεύτερο είναι σαφέστατα ποιο φυσικό . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 19 Μαρτίου 2023 Author #16 Share 19 Μαρτίου 2023 (edited) Καλημέρα σας. Παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας. όπως λέει ο τίτλος έχω αυτά τα φώτα και πρόσφατα έγιναν κάποιες αλλαγές στο ενυδρείο . Σαν ανεβάζω φωτογραφίες πριν και μετά. Το ερώτημα μου είναι μπορώ να έχω από το φωτισμό μόνο τα χρώματα μπλε, πράσινο, κόκκινο? Χωρίς το άσπρο και πόσο της % να έχω αυτά τα χρώματα που σας ανέφερα. Ευχαριστώ. Έγινε επεξεργασία 19 Μαρτίου 2023 - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 20 Μαρτίου 2023 Author #17 Share 20 Μαρτίου 2023 Κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος