Force 25 Οκτωβρίου 2022 #1 Share 25 Οκτωβρίου 2022 Είπα να δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό, Άντε Καλή αρχή 😁😁😁 2 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 25 Οκτωβρίου 2022 #2 Share 25 Οκτωβρίου 2022 Σφικτηρας είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 25 Οκτωβρίου 2022 Author #3 Share 25 Οκτωβρίου 2022 (edited) πριν 4 λεπτά, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Σφικτηρας είναι? Ναι, δεν είναι δηλητηριώδες, απλά δαγκώνει εάν ενοχληθεί Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2022 - Force 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 25 Οκτωβρίου 2022 #4 Share 25 Οκτωβρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος Force έγραψε: Ναι, δεν είναι δηλητηριώδες, απλά δαγκώνει εάν ενοχληθεί Τι απέγιναν τα ψάρια τρελοπαιδο? Ωραίος είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 25 Οκτωβρίου 2022 Author #5 Share 25 Οκτωβρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος killerknight έγραψε: Τι απέγιναν τα ψάρια τρελοπαιδο? Ωραίος είναι.... Τα ψάρια έφυγαν όλα, από τον Αύγουστο , και είμαι χωρίς κάποια απασχόληση, και μου δόθηκε μια ευκαιρία, είπα να μην την αφήσω να πάει χαμένη και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και διαφορετικό, θα το εξελίξω αργότερα, μαθαίνοντας. Είναι από τα πιο εύκολα είδη αυτό, και φτάνει τελικό μέγεθος περίπου 1.00 μ πάνω κάτω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 25 Οκτωβρίου 2022 #6 Share 25 Οκτωβρίου 2022 πριν 18 λεπτά, το μέλος Force έγραψε: Τα ψάρια έφυγαν όλα, από τον Αύγουστο , και είμαι χωρίς κάποια απασχόληση, και μου δόθηκε μια ευκαιρία, είπα να μην την αφήσω να πάει χαμένη και να δοκιμάσω κάτι καινούργιο και διαφορετικό, θα το εξελίξω αργότερα, μαθαίνοντας. Είναι από τα πιο εύκολα είδη αυτό, και φτάνει τελικό μέγεθος περίπου 1.00 μ πάνω κάτω. Καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια αγορίνα!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 25 Οκτωβρίου 2022 #7 Share 25 Οκτωβρίου 2022 Μου το δανείζεις να κανω μια πλακα στην γυναικα μου και μετα το διαζυγιο να στο φερω πισω; 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Οκτωβρίου 2022 #8 Share 26 Οκτωβρίου 2022 Να το χαίρεσαι το νέο "παιδί". Ball python είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 26 Οκτωβρίου 2022 Author #9 Share 26 Οκτωβρίου 2022 πριν 27 λεπτά, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Να το χαίρεσαι το νέο "παιδί". Ball python είναι; Όχι, kingsnake california 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Οκτωβρίου 2022 #10 Share 26 Οκτωβρίου 2022 Ομορφο ζωντανο!!!! Να το χαιρεσαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος