killerknight 19 Ιουνίου 2023 Author #76 Share 19 Ιουνίου 2023 Μερικές νέες φωτογραφίες των μωρών. Μεγαλώνουν συνέχεια... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 22 Ιουλίου 2023 Author #77 Share 22 Ιουλίου 2023 (edited) Δε μπα να έχει καύσωνα? Η λίμνη δε μασάει..... Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2023 - killerknight 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 21 Νοεμβρίου 2023 Author #78 Share 21 Νοεμβρίου 2023 Μετά από αρκετό καιρό νέες φωτογραφιες από την τελική διαμόρφωση της λίμνης. Ελπίζω μέχρι αρχές του επόμενου μήνα να τελειώσω επιτέλους με το μόνιμο εργοτάξιο που έχω ανοίξει 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 21 Νοεμβρίου 2023 #79 Share 21 Νοεμβρίου 2023 Η γάτα βλέπω καιροφυλακτεί 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 22 Νοεμβρίου 2023 Author #80 Share 22 Νοεμβρίου 2023 πριν 13 ώρες, το μέλος ChrisEco έγραψε: Η γάτα βλέπω καιροφυλακτεί 😂 Ευτυχώς δεν έχω θέμα. Έρχονται, πίνουν το νεράκι τους και φεύγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 27 Νοεμβρίου 2023 Author #81 Share 27 Νοεμβρίου 2023 Εργασία και χαρά..... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 27 Νοεμβρίου 2023 Author #82 Share 27 Νοεμβρίου 2023 Και τα ψάρια μου χαλαρά ......😂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 27 Νοεμβρίου 2023 #83 Share 27 Νοεμβρίου 2023 πριν 13 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Εργασία και χαρά..... Αυτές είναι εργασίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 27 Νοεμβρίου 2023 Author #84 Share 27 Νοεμβρίου 2023 πριν 19 λεπτά, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Αυτές είναι εργασίες!!! Άστα Γρήγορη θέλω επιτέλους να τελειώσω με τη λίμνη. Να μπορώ να τη χαίρομαι τελείως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 27 Νοεμβρίου 2023 #85 Share 27 Νοεμβρίου 2023 Είσαι μακριά!! Με χαρά θα ερχομούν να σε βοηθήσω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 27 Νοεμβρίου 2023 Author #86 Share 27 Νοεμβρίου 2023 πριν 18 λεπτά, το μέλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ έγραψε: Είσαι μακριά!! Με χαρά θα ερχομούν να σε βοηθήσω Ευχαριστώ πολύ! Αλλά έχεις και συ το δικό σου που γίνεται χαμουλης οχαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Νοεμβρίου 2023 #87 Share 27 Νοεμβρίου 2023 Χρηστο, πολυ ομορφα ψαρια εχεις! Να τα χαιρεσαι!!! Ειδικα, ενα silver, που εχεις..... 😍 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 28 Νοεμβρίου 2023 Author #88 Share 28 Νοεμβρίου 2023 πριν 13 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Χρηστο, πολυ ομορφα ψαρια εχεις! Να τα χαιρεσαι!!! Ειδικα, ενα silver, που εχεις..... 😍 Ναταλία το έχω από 5 εκατοστά. Τρομερό είναι όπως και τα άλλα βέβαια. Αυτό ευχαριστιεμαι περισσότερο. Ότι τα μεγαλωνω εγώ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 29 Νοεμβρίου 2023 Author #89 Share 29 Νοεμβρίου 2023 Εργασιών συνέχεια.... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 29 Νοεμβρίου 2023 Author #90 Share 29 Νοεμβρίου 2023 Και έτοιμο και το γκαζόν!!!! 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 14 Δεκεμβρίου 2023 #91 Share 14 Δεκεμβρίου 2023 On 22/11/2023 at 12:42 ΜΜ, killerknight said: Ευτυχώς δεν έχω θέμα. Έρχονται, πίνουν το νεράκι τους και φεύγουν Μην τις εμπιστεύεσαι για κανένα λογο. Θα την κάνουν την βλακεια και θα κλαις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 15 Δεκεμβρίου 2023 Author #92 Share 15 Δεκεμβρίου 2023 πριν 19 ώρες, το μέλος Jester έγραψε: Μην τις εμπιστεύεσαι για κανένα λογο. Θα την κάνουν την βλακεια και θα κλαις. Είναι πολύ μεγάλα πλέον τα ψάρια. Βέβαια καλού κακού πάντα έχω το δίχτυ από πάνω για πολλούς λόγους Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Ιανουαρίου Author #93 Share 4 Ιανουαρίου Καλή χρονιά σε όλους!!! Σημερινές φωτογραφίες από τη λίμνη μου! 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Ιανουαρίου Author #94 Share 4 Ιανουαρίου Α ναι και η νέα μου άφιξη 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 4 Ιανουαρίου #95 Share 4 Ιανουαρίου πριν 4 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Α ναι και η νέα μου άφιξη Ετσι όπως το πας σε βλέπω στο τέλος να κάνεις όλη την αυλή λίμνη και από κει που είναι μια αυλή με μια λίμνη στη γωνία, να καταλήξει σε μια λίμνη με λίγη αυλή σε μια γωνίτσα 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Ιανουαρίου Author #96 Share 4 Ιανουαρίου πριν 35 λεπτά, το μέλος ChrisEco έγραψε: Ετσι όπως το πας σε βλέπω στο τέλος να κάνεις όλη την αυλή λίμνη και από κει που είναι μια αυλή με μια λίμνη στη γωνία, να καταλήξει σε μια λίμνη με λίγη αυλή σε μια γωνίτσα 😄 Μη σε διαβάσει η γυναίκα μου μόνο...την έκατσα μετά οχαχαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 5 Ιανουαρίου #97 Share 5 Ιανουαρίου Τα ίδια τραβάμε όλοι μας τελικά!!!! Με αυτόν τον φόβο ζούμε 🩴🩴🩴😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 5 Ιανουαρίου Author #98 Share 5 Ιανουαρίου πριν 7 λεπτά, το μέλος ChrisEco έγραψε: Τα ίδια τραβάμε όλοι μας τελικά!!!! Με αυτόν τον φόβο ζούμε 🩴🩴🩴😂😂😂 Άστα λέμε......αν και εδώ που τα λέμε δίκιο έχει να με δειρει μετα οχαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 6 Ιανουαρίου Author #99 Share 6 Ιανουαρίου Μερικές σημερινές φωτογραφίες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιανουαρίου Author #100 Share 8 Ιανουαρίου (edited) Καλημέρα συγχομπίστες. Σήμερα αναρτώ και δύο βιντεάκια από τη λίμνη μου https://www.youtube.com/watch?v=3qAXRugJfU4 https://www.youtube.com/watch?v=DzOzDOoCNxs Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου - killerknight 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος