killerknight 23 Ιανουαρίου Author #101 Share 23 Ιανουαρίου Σήμερα είπα να παρουσιάσω το γηραιότερο ψάρι της λίμνης μου. Είναι ένα χρυσόψαρο που το έχω από το 2015 (μου το είχε δώσει φίλος που είχε λίμνη, άρα παίζει να είναι γεννημένο από τη 2014), δεν είναι πάνω από 20-22 εκατοστά αλλά ζει εδώ και οχτώ χρόνια στις λίμνες και τα ενυδρεία μου! 2 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 28 Μαρτίου Author #102 Share 28 Μαρτίου Σημερινές ανοιξιάτικες φωτογραφίες της λίμνης και των ψαριών μου !!!? 2 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 6 Απριλίου Author #103 Share 6 Απριλίου Για πάμε να καθαρίζουν τα φίλτρα!!!! 🤣😛 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 21 Απριλίου Author #104 Share 21 Απριλίου Κυριακάτικες πεινουλες 😁 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 28 Απριλίου Author #105 Share 28 Απριλίου Φωτογραφίες της Κυριακής 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 28 Απριλίου #106 Share 28 Απριλίου Φίλε μπράβο σου . Σε θαυμάζω πολύ . Πώς τα κατάφερες ? Απίστευτα τα ψάρια και η λίμνη σου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 29 Απριλίου #107 Share 29 Απριλίου Τυχερέ ! Πόσο καιρό τα έχεις και πόσα είναι περίπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 29 Απριλίου #108 Share 29 Απριλίου Πανέμορφα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 29 Απριλίου Author #109 Share 29 Απριλίου πριν 3 ώρες, το μέλος ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ έγραψε: Τυχερέ ! Πόσο καιρό τα έχεις και πόσα είναι περίπου? Κάποια τα έχω από το 2020. Συνολικά είναι 13 κοι και 3 χρυσόψαρα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ 29 Απριλίου #110 Share 29 Απριλίου OMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Μαίου Author #111 Share 18 Μαίου Οι εργασίες στη λίμνη ποτέ δεν τελειώνουν....ηλεκτρολογικά σήμερα και τοποθέτηση εξωτερικών φώτων. Τα ψάρια αν και χωρίς φίλτρα 3 ώρες τώρα δε φαίνεται να ενοχλούνται ιδιαίτερα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 18 Μαίου Author #112 Share 18 Μαίου Τέλος εργασιών για σήμερα 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Ιουλίου Author #113 Share 9 Ιουλίου Όλα στη λίμνη μου βαίνουν καλώς. Το νερό καθαρό, αλλάζει βέβαια συχνά γιατί το χρησιμοποιώ και για πότισμα, τα ψάρια χαρούμενα και μεγαλώνουν. Μερικές σημερινές φωτογραφίες της λίμνης μου 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 10 Ιουλίου #114 Share 10 Ιουλίου Οι φουστανελαδες όλα τα λεφτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 11 Ιουλίου Author #115 Share 11 Ιουλίου πριν 15 ώρες, το μέλος Jester έγραψε: Οι φουστανελαδες όλα τα λεφτα. Ναι ρε νομίζω είναι οι μασκότ της λίμνης. Δε πα να έχω Ιαπωνικά.....αυτά πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 11 Ιουλίου #116 Share 11 Ιουλίου Παίζουν σε άλλη κατηγορια αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 13 Ιουλίου Author #117 Share 13 Ιουλίου Πολλές ΚΟΙ καλημέρες! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Ιουλίου #118 Share 13 Ιουλίου Γεια σου Χρήστο Μεγαλωσαν οι ψαρουκλες σου😊 Ειχα πολυ καιρο δυστυχώς να μπω στο φορουμ. Πολυ ωραία η λιμνη σου, μπράβο ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 14 Ιουλίου Author #119 Share 14 Ιουλίου πριν 6 ώρες, το μέλος Mr.fox έγραψε: Γεια σου Χρήστο Μεγαλωσαν οι ψαρουκλες σου😊 Ειχα πολυ καιρο δυστυχώς να μπω στο φορουμ. Πολυ ωραία η λιμνη σου, μπράβο ❤️ Ευχαριστώ αγορίνα! Που χάθηκες εσύ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 23 Σεπτεμβρίου Author #120 Share 23 Σεπτεμβρίου (edited) Μετά από καιρό ανεβαζω φωτογραφίες των ψαριών μου που έβγαλα την Κυριακή! Τι υπέροχο θέαμα! Έγινε επεξεργασία 29 Σεπτεμβρίου - killerknight 3 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 26 Σεπτεμβρίου #121 Share 26 Σεπτεμβρίου Μια ομορφιά !!! 🐟🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Σεπτεμβρίου #122 Share 28 Σεπτεμβρίου Ομορφουλια!!! Σκόρδα! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 29 Σεπτεμβρίου #123 Share 29 Σεπτεμβρίου πριν 12 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Ομορφουλια!!! Σκόρδα! Τα σκόρδα τα ρίχνουμε στη λίμνη? Η τα φυτεύουμε γύρω γύρω?? 🤣 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Σεπτεμβρίου #124 Share 29 Σεπτεμβρίου πριν 1 ώρα, το μέλος Antonis K έγραψε: Τα σκόρδα τα ρίχνουμε στη λίμνη? Η τα φυτεύουμε γύρω γύρω?? 🤣 και τα δυο γινινται. @killerknight, Χρηστο, εσυ αποφασίζεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 29 Σεπτεμβρίου Author #125 Share 29 Σεπτεμβρίου πριν 52 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: και τα δυο γινινται. @killerknight, Χρηστο, εσυ αποφασίζεις Γύρω γύρω τα βλέπω. Αλλιώς τα ψάρια θα ρίξουν κλάμα....αν δεν τα φάνε βέβαια οχαχαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος