Jester 6 Φεβρουαρίου 2023 #51 Share 6 Φεβρουαρίου 2023 2 hours ago, killerknight said: Διορθώθηκε 😁 ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ! ΘΑ ΠΟΥΝΤΙΑΣΕΙΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 6 Φεβρουαρίου 2023 Author #52 Share 6 Φεβρουαρίου 2023 Μία ώρα πριν, το μέλος Jester έγραψε: ΖΑΚΕΤΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ! ΘΑ ΠΟΥΝΤΙΑΣΕΙΣ! Άσε έλιωσε ήδη το χιόνι.....του δεν ήταν φέτος..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 11 Φεβρουαρίου 2023 Author #53 Share 11 Φεβρουαρίου 2023 (edited) Loading please wait.... Έγινε επεξεργασία 11 Φεβρουαρίου 2023 - killerknight 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 12 Φεβρουαρίου 2023 Author #54 Share 12 Φεβρουαρίου 2023 Μεγάλη αποτυχία η συγκόλληση με κόλα. Πάμε να τα κολλήσουμε με τσιμέντο τώρα να δω αν θα πιάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 12 Φεβρουαρίου 2023 Author #55 Share 12 Φεβρουαρίου 2023 (edited) Εντωμεταξυ πάμε ταυτόχρονα και με κόπιες εργασίες μη χάνουμε χρόνο Έγινε επεξεργασία 12 Φεβρουαρίου 2023 - killerknight Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 12 Φεβρουαρίου 2023 Author #56 Share 12 Φεβρουαρίου 2023 Και ακόμη μερικές εργασίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 14 Φεβρουαρίου 2023 Author #57 Share 14 Φεβρουαρίου 2023 Ο πάπυρος μπήκε μέσα τελικά και δέθηκε......για να δω θα καθαρίσει η λίμνη από την άλγη φυσικά ή θα χρειαστούν και άλλες λύσεις..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 14 Φεβρουαρίου 2023 #58 Share 14 Φεβρουαρίου 2023 Χρηστο, UV δεν θα βαλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 19 Φεβρουαρίου 2023 Author #59 Share 19 Φεβρουαρίου 2023 Χθες επιτέλους τελείωσα με τα φίλτρα!!!!!!! Ώρα ήταν να κλείσει λίγο ωραία η λίμνη μου και να φανεί το διάδρομος με τα dection 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 26 Φεβρουαρίου 2023 Author #60 Share 26 Φεβρουαρίου 2023 Κυριακή σήμερα η ημέρα των υγρών τεστ νερού. Στην πρώτη φωτογραφία έχουμε νιτρώδη και αμμωνία που είναι μηδενικά ενώ στη δεύτερη τα νιτρικά που δεν είναι ούτε πέντε. Πρέπει να σημειώσω εδώ ότι στην απονιτρωποιηση συμβάλει τόσο ο πάπυρος όσο και τα βιολογικά υλικά της mountain tree που έχω. Μοναδικό μελανό σημείο για την ώρα η πρασινιλα στη λίμνη new pond syndrome) η οποία όμως μέρα με τη μέρα βελτιώνεται (προσπαθώ να την αντιμετωπίσω με φυσικό τροπο ήτοι επιπλέον βιολογικό υλικό, επιπλέον κυκλοφορία και φυτά) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Φεβρουαρίου 2023 #61 Share 26 Φεβρουαρίου 2023 Μία ώρα πριν, το μέλος killerknight έγραψε: Πρέπει να σημειώσω εδώ ότι στην απονιτρωποιηση συμβάλει τόσο ο πάπυρος όσο και τα βιολογικά υλικά της mountain tree που έχω. Νιτροποιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 26 Φεβρουαρίου 2023 #62 Share 26 Φεβρουαρίου 2023 Παρόμοιο πρόβλημα το είχα αντιμετωπίσει παλαιότερα σε ενυδρείο με έξτρα κυκλοφορία και με πάρα πολύ ενυδρειακό βαμβάκι αλλάζοντας το τακτικά. Εννοείται ότι συμφωνώ με έξτρα και προσθέτοντας βιολογικό υλικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Μαρτίου 2023 Author #63 Share 16 Μαρτίου 2023 Επιτέλους η βιολογία άρχισε να λειτουργεί. Έβαλα και κερατοφυλο και ερεγγιες, έκανα και μια αλλαγή νερού 30 τις εκατό την Κυριακή και η εικόνα άλλαξε αρδην 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinLia 16 Μαρτίου 2023 #64 Share 16 Μαρτίου 2023 Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να πω για άτομα που δημιουργούν τόσο όμορφο και ασφαλές περιβάλλον με συνεχή προσοχή για τα ψάρια τους! Μπράβο @killerknight και χαίρομαι που άρχισε πάλι να λειτουργεί η βιολογία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 16 Μαρτίου 2023 Author #65 Share 16 Μαρτίου 2023 Και τώρα που γύρισα σπίτι είπα να βγάλω μερικές ακόμη φωτογραφίες των ψαριών μου 😁. Επιτέλους τα βλέπω καθαρά!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisEco 16 Μαρτίου 2023 #66 Share 16 Μαρτίου 2023 Θηριάκια. Φτου φτου. Υπέροχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 17 Μαρτίου 2023 Author #67 Share 17 Μαρτίου 2023 Καλημερα σε όλους από τα εξωτικά Βριλήσσια!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarinLia 19 Μαρτίου 2023 #68 Share 19 Μαρτίου 2023 Κουκλιά είναι, έχεις πανέμορφα χρυσόψαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Μαίου 2023 Author #69 Share 9 Μαίου 2023 Και επειδή έχω καιρό να ανεβάσω κάτι, σημερινή φωτογραφία από τη λίμνη μου. Να σημειώσω ότι έχω ακόμη δρόμο για να τελειώσω, όπως άλλωστε φαίνεται 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Μαίου 2023 Author #70 Share 9 Μαίου 2023 Επειδή επίσης θέλω να είμαι πάντοτε ειλικρινής, θα επισυναψω και μια φωτογραφία της λίμνης μου πριν λίγο καιρό. Ήταν καταπράσινη Οπως βλέπετε. Να σημειώσω εδώ ότι δεν έχω λάμπα υν και προσπαθώ να μη βάλω. Η κατάσταση βελτιώθηκε μόνο όταν άρχισα να κάνω καθημερινές αλλαγές νερού 200 περίπου λίτρων εκάστη για να ποτίζω τα φυτά του κήπου μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Μαίου 2023 Author #71 Share 9 Μαίου 2023 Μόλις τώρα, το μέλος killerknight έγραψε: Επειδή επίσης θέλω να είμαι πάντοτε ειλικρινής, θα επισυναψω και μια φωτογραφία της λίμνης μου πριν λίγο καιρό. Ήταν καταπράσινη Οπως βλέπετε. Να σημειώσω εδώ ότι δεν έχω λάμπα υν και προσπαθώ να μη βάλω. Η κατάσταση βελτιώθηκε μόνο όταν άρχισα να κάνω καθημερινές αλλαγές νερού 200 περίπου λίτρων εκάστη για να ποτίζω τα φυτά του κήπου μου. Οι αλλαγές νερού γίνονται πάντοτε μέσω φίλτρου άνθρακα και στερεών ώστε να μην έχω χλώριο και άλλα βλαβερά υλικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 10 Μαίου 2023 Author #72 Share 10 Μαίου 2023 Και επειδή πιθανόν να αναρωτιέστε που πάει όλο αυτό το νερό από τις καθημερινές αλλαγές νερού, σας δείχνω μερικές φωτογραφίες από τα φυτά του κήπου μου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 10 Μαίου 2023 Author #73 Share 10 Μαίου 2023 Και ψαροφωτογραφιες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 22 Μαίου 2023 Author #74 Share 22 Μαίου 2023 Σημερινές φωτογραφίες ενώ κάθομαι και βλέπω τα ψάρια μου😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 8 Ιουνίου 2023 Author #75 Share 8 Ιουνίου 2023 Σήμερα το πρωί άργησα λίγο να τα ταισω και έγινε χαμός!!!!! Μόνο έξω από το νερό που δε βγήκαν!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος