panos nts 10 Οκτωβρίου 2022 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2022 Για να δούμε λοιπόν.... ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ?? Μην πει κανένας ψωμί για να φάμε.. μιλάμε για σούπερ και πάνω 😂 . Επίσης δεν είναι ανάγκη να είναι ενυδρειακό! Ξεκινάω εγώ λοιπόν πρώτος ( αλλά είναι ενυδρειακό χαχαχ ) : 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 10 Οκτωβρίου 2022 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2022 Μερικά φυτούλια μωρε μην φανταστείς τιποτα περιεργο. Eleocharis acicularis, limnophila hippuroides, Lileopsis mauritiana, phyllanthus fluitans & hygrophila Araguaia. Μην το μαθει η γυναικα μονο. 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 10 Οκτωβρίου 2022 #3 Share 10 Οκτωβρίου 2022 Αυτά γιατί έπεσε πείνα. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2022 #4 Share 11 Οκτωβρίου 2022 (edited) Ένα upgrade στην φίλτρανση έκανα fx4💪 🤫😂 Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2022 - Taxiarchis 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 11 Οκτωβρίου 2022 Author #5 Share 11 Οκτωβρίου 2022 Οι υπόλοιποι δεν μας λέτε γιατί ντρέπεστε?? Υπόσχομαι να κάνω αόρατη την ομάδα ΑΝ ή ΟΤΑΝ μπει η γυναίκα κάποιου να δει τι αγόρασε.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2022 #6 Share 11 Οκτωβρίου 2022 (edited) Εγώ δεν έχω θέμα ,μου τα αγοράζει η γυναίκα μου 🥰😁😅 Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2022 - Taxiarchis 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 11 Οκτωβρίου 2022 #7 Share 11 Οκτωβρίου 2022 Ένα in-line co2 diffuser της Co2Art 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 11 Οκτωβρίου 2022 #8 Share 11 Οκτωβρίου 2022 27 minutes ago, Taxiarchis said: Εγώ δεν έχω θέμα ,μου τα αγοράζει η γυναίκα μου 🥰😁😅 Δίδαξε μας δασκαλε! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnkkk 11 Οκτωβρίου 2022 #9 Share 11 Οκτωβρίου 2022 Αγοραστηκε πριν 2 ωριτσες,δεν το εχω παραλαβει ακομα... Ενα ενυδρειο Sun Sun HFC-900l 180lt. (90×45×45cm) για να παρει σαρκα και οστα ενα νεο προτζεκτ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2022 #10 Share 11 Οκτωβρίου 2022 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος Jester έγραψε: Δίδαξε μας δασκαλε! Αγάπη μόνο!!!!!😁😇🥰😅 Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2022 - Taxiarchis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Οκτωβρίου 2022 #11 Share 12 Οκτωβρίου 2022 Ένα (ακόμα) ζευγάρι μονομάχων που έχει πάρει 1η θέση σε διαγωνισμό...Εδώ το θηλυκό....Ναί το θηλυκό είναι αυτό....🥰 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Οκτωβρίου 2022 #12 Share 12 Οκτωβρίου 2022 On 11/10/2022 at 12:27 ΠΜ, το μέλος marinos έγραψε: Αυτά γιατί έπεσε πείνα. πες εντυπωσεις απο το Bassler. Δεν ειχα παρει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 12 Οκτωβρίου 2022 #13 Share 12 Οκτωβρίου 2022 πριν 17 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: πες εντυπωσεις απο το Bassler. Δεν ειχα παρει ποτέ. Είναι TOP!!!Τις χρησιμοποιώ από όταν πρωτοήρθαν ελλάδα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 12 Οκτωβρίου 2022 #14 Share 12 Οκτωβρίου 2022 πριν 12 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: πες εντυπωσεις απο το Bassler. Δεν ειχα παρει ποτέ. Πολύ καλή πρωτεϊνική τροφή από βυθιζόμενους κόκκους . Τα blue dolphins τα labidochromis τα aulonocara και τα Pterophyllum Scalare την λατρεύουν . Δεν αφήνει καθόλου λαδίλα στην επιφάνια του νερού και προσωπικά την θεωρώ μάζι με την Hikari και την tropical απο τις καλύτερες τροφές . Εξάλλου είναι από τις μετρημένες στα δάκτυλα εταιρίες που γράφει αναλυτικά όλα τα συστατικά της : Σύνθεση: Ψάρια και παράγωγα ψαριών, δημητριακά, καρκινοειδή, παράγωγα φυτικής προέλευσης, μαγιά, μέταλλα Πρόσθετα: Διαιτητικά φυσιολογικά πρόσθετα ανά kg: Βιταμίνη Α 7.500 IU, βιταμίνη C 1.000 mg, βιταμίνη D3 800 IU, βιταμίνη Ε 400 mg, Ασταξανθίνη 5 mg | Ιχνοστοιχεία ανά kg: Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος 110 mg, μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο 17 mg, πενταένυδρος θειικός χαλκός 2 mg, ιωδικό ασβέστιο 2 mg | Αντιοξειδωτικά | Ζωοτεχνικά πρόσθετα ανά kg: Probiotic Pediococcus acidilactici 3.000 CFU/mg Συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 56 %, ακατέργαστα λάδια και λίπη 15 %, ακατέργαστη τέφρα 10 %, ακατέργαστες ίνες 4 % 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 12 Οκτωβρίου 2022 #15 Share 12 Οκτωβρίου 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος marinos έγραψε: Πολύ καλή πρωτεϊνική τροφή από βυθιζόμενους κόκκους . Τα blue dolphins τα labidochromis τα aulonocara και τα Pterophyllum Scalare την λατρεύουν . Δεν αφήνει καθόλου λαδίλα στην επιφάνια του νερού και προσωπικά την θεωρώ μάζι με την Hikari και την tropical απο τις καλύτερες τροφές . Εξάλλου είναι από τις μετρημένες στα δάκτυλα εταιρίες που γράφει αναλυτικά όλα τα συστατικά της : Σύνθεση: Ψάρια και παράγωγα ψαριών, δημητριακά, καρκινοειδή, παράγωγα φυτικής προέλευσης, μαγιά, μέταλλα Πρόσθετα: Διαιτητικά φυσιολογικά πρόσθετα ανά kg: Βιταμίνη Α 7.500 IU, βιταμίνη C 1.000 mg, βιταμίνη D3 800 IU, βιταμίνη Ε 400 mg, Ασταξανθίνη 5 mg | Ιχνοστοιχεία ανά kg: Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος 110 mg, μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο 17 mg, πενταένυδρος θειικός χαλκός 2 mg, ιωδικό ασβέστιο 2 mg | Αντιοξειδωτικά | Ζωοτεχνικά πρόσθετα ανά kg: Probiotic Pediococcus acidilactici 3.000 CFU/mg Συστατικά: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 56 %, ακατέργαστα λάδια και λίπη 15 %, ακατέργαστη τέφρα 10 %, ακατέργαστες ίνες 4 % Νομίζω πρέπει να την δοκιμάσω Μαρινο. Λες να κάνει για τα δικά μου? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 12 Οκτωβρίου 2022 #16 Share 12 Οκτωβρίου 2022 7 hours ago, Husky_Jim said: Ένα (ακόμα) ζευγάρι μονομάχων που έχει πάρει 1η θέση σε διαγωνισμό...Εδώ το θηλυκό....Ναί το θηλυκό είναι αυτό....🥰 Ρε αι ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Οκτωβρίου 2022 #17 Share 12 Οκτωβρίου 2022 https://fluvalaquatics.com/us/product/bug-bites-tropical-flakes-18-g-0-63-oz/ Χαχαα καλό θέμα! Να και το δικό μου τελευταίο απόκτημα. Για να δούμε πώς θα πάει στις ιριαθερινες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sastirp Thomas 12 Οκτωβρίου 2022 #18 Share 12 Οκτωβρίου 2022 Οχι και τοσο "ενυδρειακο" αλλα ενα Σπαθιφυλλο. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Οκτωβρίου 2022 #19 Share 13 Οκτωβρίου 2022 πριν 17 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Ένα (ακόμα) ζευγάρι μονομάχων που έχει πάρει 1η θέση σε διαγωνισμό...Εδώ το θηλυκό....Ναί το θηλυκό είναι αυτό....🥰 Υπέροχο ψάρι! Τα αγόρασες με σκοπό την αναπαραγωγή; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 13 Οκτωβρίου 2022 #20 Share 13 Οκτωβρίου 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Υπέροχο ψάρι! Τα αγόρασες με σκοπό την αναπαραγωγή; Ναί ζευγάρι είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 13 Οκτωβρίου 2022 #21 Share 13 Οκτωβρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Ναί ζευγάρι είναι! Φίλε θα μας τρελάνεις! Το έχεις βάλει σκοπό να κάνω με το ζόρι δεύτερο ενυδρείο για μονομάχο!!!!😝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 13 Οκτωβρίου 2022 #22 Share 13 Οκτωβρίου 2022 8 minutes ago, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ said: Φίλε θα μας τρελάνεις! Το έχεις βάλει σκοπό να κάνω με το ζόρι δεύτερο ενυδρείο για μονομάχο!!!!😝 Μην αγχωνεσαι. Αφηνω να μεγαλωσει λιγο τα candy και θα παιξει ριφιφι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 13 Οκτωβρίου 2022 Author #23 Share 13 Οκτωβρίου 2022 πριν 14 ώρες, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: https://fluvalaquatics.com/us/product/bug-bites-tropical-flakes-18-g-0-63-oz/ Χαχαα καλό θέμα! Να και το δικό μου τελευταίο απόκτημα. Για να δούμε πώς θα πάει στις ιριαθερινες... Το έχω δοκιμάσει σε πέλετ και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arjun kumar 24 Μαρτίου 2023 #24 Share 24 Μαρτίου 2023 Πολύ καλή πρωτεϊνική τροφή από βυθιζόμενους κόκκους . Τα blue dolphins τα labidochromis τα aulonocara και τα Pterophyllum Scalare την λατρεύουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος