Nikos Nikolopoulos 18 Σεπτεμβρίου 2022 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2022 Γεια σας έχω 2χελωνακια και έχω παρατηρήσει ότι δαγκώνουν το ασβέστιο που τους έχω βάλει.γιατι το κάνουν αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Σεπτεμβρίου 2022 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2022 Ασβέστιο, το χρειάζονται για τα κόκαλα και το καβούκι τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 21 Σεπτεμβρίου 2022 #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2022 On 18/9/2022 at 9:53 ΜΜ, το μέλος Nikos Nikolopoulos έγραψε: Γεια σας έχω 2χελωνακια και έχω παρατηρήσει ότι δαγκώνουν το ασβέστιο που τους έχω βάλει.γιατι το κάνουν αυτό Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό, μπορεί να το κάνουν επειδή μπορεί να νομίζουν ότι τα απειλεί, μπορεί να πεινάνε υπερβολικά, ή μπορεί ακόμα να το θεωρούν φαγητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 21 Σεπτεμβρίου 2022 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Katerina Zoidaki έγραψε: Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι το ανησυχητικό, μπορεί να το κάνουν επειδή μπορεί να νομίζουν ότι τα απειλεί, μπορεί να πεινάνε υπερβολικά, ή μπορεί ακόμα να το θεωρούν φαγητό Να θεωρούν τι; το ασβέστιο απειλή; δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.... το ασβέστιο είναι βασική παράμετρος στην διατροφή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 22 Σεπτεμβρίου 2022 Author #5 Share 22 Σεπτεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ πάντως.και εγώ πιστεύω ότι το κάνουν γιατι πεινάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 22 Σεπτεμβρίου 2022 #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 32 λεπτά, το μέλος Nikos Nikolopoulos έγραψε: Σας ευχαριστώ πάντως.και εγώ πιστεύω ότι το κάνουν γιατι πεινάνε. Τα χελωνακια όπως και τα σαλιγκάρια λόγω και του κελύφους τους έχουν αυξημένες ανάγκες ασβεστίου.... δεν είναι καθεαυτου πείνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος