ManolisP 11 Σεπτεμβρίου 2022 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους.Εχω Ενα ενυδρειο 100 λίτρων ελάχιστα χρησιμοποιημένο.Πριν λιγες μέρες και χωρις να ειναι ζορισμενο,απο ογκο νερου,απο περιφεριακά και απο το υποστρωμα,ξαφνικα απέκτησε μια ρωγμη,αρριστερα και εμπροσθια.Να προσθέσω οτι το εμπροσθιο τζάμι είναι κυρτό.Θα ήθελα να γνωριζω εαν το ενυδρειο αυτο μπορει να επισκευαστει,και εαν ναι κατω απο πιο κόστος,και ποιες προυποθέσεις.Το ενυδρειο ειναι το Aquael AKW PAO 80. Προσθέτω φωτογραφιες,για δικη σας ευκολια και εκτιμιση της ζημιάς.Ευχαριστώ πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 11 Σεπτεμβρίου 2022 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Λογω του κυρτου τζαμιού, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επισκευαστεί το ενυδρείο. Καλό θα ήταν να απευθυνθείς στους επαγγελματίες του κλαδου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Σεπτεμβρίου 2022 #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2022 και εγω δεν πιστευω, οτι μπορει να γινει κατι.... Παρε τηλ εδω - https://aquariumcreations.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisP 12 Σεπτεμβρίου 2022 Author #4 Share 12 Σεπτεμβρίου 2022 22 hours ago, Antonis K said: Καλησπέρα. Λογω του κυρτου τζαμιού, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να επισκευαστεί το ενυδρείο. Καλό θα ήταν να απευθυνθείς στους επαγγελματίες του κλαδου. Φίλε,δεν με απασχολει το να φτιάξω το κυρτο κομμάτι,αντιθέτως να το ξηλώσω και να βαλψ στην θέση του ενα ισιο,και να ισιώσω τον πυθμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 13 Σεπτεμβρίου 2022 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2022 (edited) πριν 10 ώρες, το μέλος ManolisP έγραψε: Φίλε,δεν με απασχολει το να φτιάξω το κυρτο κομμάτι,αντιθέτως να το ξηλώσω και να βαλψ στην θέση του ενα ισιο,και να ισιώσω τον πυθμένα. Τα παιδιά σου δώσανε την ποιο ασφαλές λύση. Αν όμως πιάνει το χέρι σου μπορείς να βγάλεις με φαλτσετα σιγά σιγά της σιλικόνες μπροστά δύο κάθετες και μια οριζόντια να καθαρίσεις τα σημεία που θα βάλεις καινούργια σιλικόνη μετά να πάρεις μέτρα/πάχος, παραγγελία για το γυαλί που θέλεις και κάνεις τοποθέτηση. (Προσοχή) να είσαι σίγουρος στα κόλιματα/ποσότητα σιλικόνης και ότι το ενυδρείο δεν έχει αλλού ράγισμα. Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2022 - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 13 Σεπτεμβρίου 2022 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2022 Η μπροστινες πλευρές των 2 πλαινων τζαμιών, πιθανότατα να είναι κομμένες φάλτσο, για να μπορεί να εφάπτεται το κυρτο μπροστινό σωστά. Οπότε ακόμα και ένα ίσιο τζαμί, δε ξέρω αν θα μπορέσει να κολλήσει σωστά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 13 Σεπτεμβρίου 2022 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Antonis K έγραψε: Η μπροστινες πλευρές των 2 πλαινων τζαμιών, πιθανότατα να είναι κομμένες φάλτσο, για να μπορεί να εφάπτεται το κυρτο μπροστινό σωστά. Οπότε ακόμα και ένα ίσιο τζαμί, δε ξέρω αν θα μπορέσει να κολλήσει σωστά. Σίγουρα βάση λογικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 13 Σεπτεμβρίου 2022 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2022 Να το πούμε απλά για να μην βασανίζεσαι; Δεν αξίζει να το φτιάξεις, μην ασχοληθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 13 Σεπτεμβρίου 2022 #9 Share 13 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω διαβάσει σε ξένα Site για τα Aquael ότι ραγίζουν ,τωρα κατά αν είναι αλήθεια δεν γνωρίζω. Εαν το πήρες καινουριο και έχεις εγγύηση δοκίμασε μηπως στο αντικαταστήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος