Katerina Zoidaki 12 Σεπτεμβρίου 2022 #26 Share 12 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα για αρχή δεν είναι σωστό να βγάζεις και να βάζεις το θερμοστάτη γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές στη θερμοκρασία, επίσης έχεις UV λάμπες? Μέτρα την θερμοκρασία και πες μου ακριβώς πόσο είναι στη στεριά και στο νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 12 Σεπτεμβρίου 2022 #27 Share 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορεί να είναι πιο ζεστά στο νερό για αυτό. Επίσης βγάλε μια φωτογραφεία το ενυδρείο σου και πες μου πόσα λίτρα είναι αν έχεις φωτισμό και γενικές πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 12 Σεπτεμβρίου 2022 Author #28 Share 12 Σεπτεμβρίου 2022 Τον θερμοστάτη τον έβγαλα γιατί ήθελα να δω αν φταίει ο θερμοστάτης.φωτισμο έχω ένα προτατιφ με λάμπα uvb.το θερμοκρασία ξηράς 28,2 Θερμοκρασία 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 12 Σεπτεμβρίου 2022 Author #29 Share 12 Σεπτεμβρίου 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 12 Σεπτεμβρίου 2022 Author #30 Share 12 Σεπτεμβρίου 2022 Λίτρα δεν τα υπολόγισα να σου πω την αλήθεια.γιατι κάθε φορά που αλλάζω το νερό έχω βάλει σημάδι μεχρι που το γεμιζω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος