Antonis K 4 Σεπτεμβρίου 2022 #1 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 Εντάξει δε λέω. Καλή η ενασχόληση με τα ενυδρεία, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε και μεις οι ξενυχτηδες, την ώρα που σβήνουν τα φώτα του ενυδρείου. Οποία θέλει ας γράψει τι παίζει τώρα και σε ποια πλατφόρμα. Παρακαλώ Όχι τσακωμούς μεταξύ PS και ΧBox fanboys. (Όλοι ξέρουμε ότι το PS είναι καλύτερο 😝) Και respect στους PC gamers που αντέχουν και παίζουν με ένα νεφρό. (Το άλλο πήγε για κάρτα γραφικων😂) Ξεκινάω λοιπόν με τo εξαιρετικό indie Stray και παράλληλα το Final Fantasy VII σε PS5. Και φυσικά GT7 στα διαλλειματα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 4 Σεπτεμβρίου 2022 #2 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 Fallout 4 και borderlands στο pc φυσικά. Και αν με αφησει η γυναίκα θα πάρω switch για το Πόκεμον και το legend of Zelda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentoras 4 Σεπτεμβρίου 2022 #3 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 Elder Scrolls Online σε PC εννοείται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 4 Σεπτεμβρίου 2022 #4 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 Pubg σε PC . ( ειμαι με ενα νεφρό) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 4 Σεπτεμβρίου 2022 #5 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 Microsoft Flight Simulator🤟👍 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 4 Σεπτεμβρίου 2022 #6 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 9 λεπτά, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Microsoft Flight Simulator🤟👍 Έλα ρεεεε....τρελό κόλλημα στα φοιτητικά χρόνια...ακόμα το έχω..Όχι το κόλλημα το παιχνίδι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 4 Σεπτεμβρίου 2022 #7 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 PS5 oculus VR outlast και το σκ@@@ στην κάλτσα.. χαχαχα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 4 Σεπτεμβρίου 2022 Author #8 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Microsoft Flight Simulator🤟👍 πριν 52 λεπτά, το μέλος Katrin έγραψε: Έλα ρεεεε....τρελό κόλλημα στα φοιτητικά χρόνια...ακόμα το έχω..Όχι το κόλλημα το παιχνίδι Σε βιντεάκια που έχω δει, το έχουν πάει σε άλλο level στις τελευταίες εκδόσεις. Και εγώ το δοκίμασα για μια περίοδο παλιά, αλλά το βαρέθηκα. Να φανταστείτε το πιο συχνό δρομολόγιο ήταν Άκτιο-Γιάννενα για να είναι πολύ σύντομη η διαδρομή 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 4 Σεπτεμβρίου 2022 #9 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 (edited) Ακόμα θυμάμαι την κάρτα γραφικών....512 mb x2 σε crossfire Έγινε επεξεργασία 4 Σεπτεμβρίου 2022 - Katrin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 4 Σεπτεμβρίου 2022 #10 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 Wow, warcraft, starcraft, diablo και γενικότερα ότι έχει βγάλει η blizzard!!!!!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 4 Σεπτεμβρίου 2022 #11 Share 4 Σεπτεμβρίου 2022 8 hours ago, submarine1981 said: Pubg σε PC . ( ειμαι με ενα νεφρό) Ψεύτη, εχεις ριφακι δεν παιζει να εχεις νεφρό 😂🤪 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis Kalaitzis 5 Σεπτεμβρίου 2022 #12 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 11 ώρες, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Microsoft Flight Simulator🤟👍 Σε όποιον λέω ότι παίζω κι εγώ με κοιτάει λες και είδε εξωγήινο 👽. Εκτός από microsoft flight simulator παίζω και κάνα παιχνίδι με story του στυλ red dead redemption 2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos cz 5 Σεπτεμβρίου 2022 #13 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 14 ώρες, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Microsoft Flight Simulator🤟👍 Τέλειο αλλά η τιμή του δεν πέφτει με τίποτα! Σε pc τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos cz 5 Σεπτεμβρίου 2022 #14 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 (edited) Εγώ σε pc.. Farming simulator, age of empires 3 και 4,survivor mars, Skyline city, και league of legends Αλλά το καλύτερο.. Fishing simulator 🤣 Έγινε επεξεργασία 5 Σεπτεμβρίου 2022 - Angelos cz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 5 Σεπτεμβρίου 2022 #15 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 (edited) πριν 54 λεπτά, το μέλος Angelos cz έγραψε: Εγώ σε pc.. Farming simulator, age of empires 3 και 4,survivor mars, Skyline city, και league of legends Αλλά το καλύτερο.. Fishing simulator 🤣 Πάμε ένα 👉 multiplayer🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤣 Έγινε επεξεργασία 5 Σεπτεμβρίου 2022 - Taxiarchis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelos cz 5 Σεπτεμβρίου 2022 #16 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 (edited) πριν 43 λεπτά, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Πάμε ένα 👉 multiplayer🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤟🤣 🤣🤣🤣 Όχι ρε είμαι noobas.. Άσε που κολλάω. Έχω πρόβλημα με το co2🤣 Έγινε επεξεργασία 5 Σεπτεμβρίου 2022 - Angelos cz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 5 Σεπτεμβρίου 2022 Author #17 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Σεπτεμβρίου 2022 #18 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 Gameboy ΜΟΝΟ ΡΕ!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 5 Σεπτεμβρίου 2022 #19 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 37 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Gameboy ΜΟΝΟ ΡΕ!!!!!!!!!!!! Ωραία χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Σεπτεμβρίου 2022 #20 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 On 4/9/2022 at 2:38 ΜΜ, το μέλος Jester έγραψε: ....αν με αφησει η γυναίκα θα πάρω switch... Να είσαι προσεκτικός πως της το ζητάς . . . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 5 Σεπτεμβρίου 2022 #21 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 On 4/9/2022 at 1:38 ΜΜ, το μέλος Jester έγραψε: Fallout 4 και borderlands στο pc φυσικά. Και αν με αφησει η γυναίκα θα πάρω switch για το Πόκεμον και το legend of Zelda. The legend of Zelda το αγαπημένο μου 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 5 Σεπτεμβρίου 2022 #22 Share 5 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 31 λεπτά, το μέλος Mr.fox έγραψε: The legend of Zelda το αγαπημένο μου 😁 Άλλος ένας nintendakias.....έπαιζες και super mario? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 6 Σεπτεμβρίου 2022 #23 Share 6 Σεπτεμβρίου 2022 10 hours ago, killerknight said: Άλλος ένας nintendakias.....έπαιζες και super mario? Αμε και donkey kong και Kirby. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος