Katerina Zoidaki 29 Αυγούστου 2022 #1 Share 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήρα ένα καινούργιο νεροχελωνάκι το οποίο από ότι φαίνεται έχει μαλακό καβούκι, το κιτρινάκι μου έχει φάει 3 sticks και είναι αρκετά ενεργητικό! Επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι προσωρινά το έχω σε μία χελωνιέρα μέχρι να έρθει ο εξοπλισμός που έχω παραγγείλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Αυγούστου 2022 #2 Share 29 Αυγούστου 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος Katerina Zoidaki έγραψε: Καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήρα ένα καινούργιο νεροχελωνάκι το οποίο από ότι φαίνεται έχει μαλακό καβούκι, το κιτρινάκι μου έχει φάει 3 sticks και είναι αρκετά ενεργητικό! Επίσης θέλω να συμπληρώσω ότι προσωρινά το έχω σε μία χελωνιέρα μέχρι να έρθει ο εξοπλισμός που έχω παραγγείλει. Κατερινα, ραχιτισμος ειναι. Ασβεστιο και βιταμινη Δ χρειαζεται. UV lamp βαλε χτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Αυγούστου 2022 #3 Share 29 Αυγούστου 2022 Κατερινα, εκτροφειο θα καταληξεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 29 Αυγούστου 2022 Author #4 Share 29 Αυγούστου 2022 Τι να κάνω τα αγαπάω τα άτιμα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος