Spaithus 28 Αυγούστου 2022 #1 Share 28 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό τα πτερύγια του μονομάχου να έχουν μαζέψει λίγο αν και οι συνθήκες διαβίωσης τους είναι πολύ καλές. Μένει μόνος σε ένα ενυδρείο 60 λίτρα ,καλή τροφή , εξωτερικό φίλτρο . σκέφτομαι μήπως έχει fin rote. VID_20220828_125859.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 28 Αυγούστου 2022 #2 Share 28 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα, το βίντεο είναι μόνο 1 δευτερόλεπτο. Νομίζω ότι έχεις πάρα πολύ ροή για έναν τόσο μακρύφτερο ψάρι. Επίσης έχεις άλγες που σημαίνει ότι έχεις κάποια ανισορροπία στις τιμές του νερού σου (θρεπτικά,φωτισμός,κτλ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaithus 28 Αυγούστου 2022 Author #3 Share 28 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ. Οι άλγες επηρεάζουν κατά κάποιο τρόπο η προκαλούν fin rote ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaithus 28 Αυγούστου 2022 Author #4 Share 28 Αυγούστου 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Καλησπέρα, το βίντεο είναι μόνο 1 δευτερόλεπτο. Νομίζω ότι έχεις πάρα πολύ ροή για έναν τόσο μακρύφτερο ψάρι. Επίσης έχεις άλγες που σημαίνει ότι έχεις κάποια ανισορροπία στις τιμές του νερού σου (θρεπτικά,φωτισμός,κτλ) VID_20220828_174217.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Αυγούστου 2022 #5 Share 29 Αυγούστου 2022 On 28/8/2022 at 5:39 ΜΜ, το μέλος Spaithus έγραψε: Ευχαριστώ. Οι άλγες επηρεάζουν κατά κάποιο τρόπο η προκαλούν fin rote ?! Οχι. Απλα η εξαρση αλγης στο ενυδρειο σημαινει, οτι υπαρχει (υπηρχε) μια ποσότητα αμμωνιας στο νερο. Σχεδον παντα η αμμωνια ειναι το trigger για εμφανηση αλγης στο ενυδρειο. Δες μηπως εχεις και νιτρωδη... Μετρησεις νερου πότε εχεις κανει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος