Nikos Nikolopoulos 25 Αυγούστου 2022 #1 Share 25 Αυγούστου 2022 Γεια σας ήθελα ρωτήσω. έχω 2 μικρά χελωνακια όχι πολύ μικρά είναι μηνών.εχω πάρει πέλλετ έχω πάρει sticks αλλά δεν τα τρωνε τα αφήνω στο νερό να μαλακώσουν αλλά τίποτα τρώνε μόνο της γαρίδες.δεν θέλω να τους δίνω μόνο γαρίδες.μπορει να με βοηθήσει κάποιος να μου πει τι θα κάνω για αυτό?αν υπάρχει κάτι άλλο για τροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 25 Αυγούστου 2022 #2 Share 25 Αυγούστου 2022 (edited) Καλησπέρα! Αν είναι πολύ μικρά δεν θα το τρώνε λογικά επειδή είναι μεγάλα... καλό θα ήταν τα στικς να τα κόβεις στη μέση το είχαν πάθει και τα δικά μου χελωνάκια και από τη στιγμή που άρχισα να τα κόβω στη μέση τα τρώνε όλα κανονικά. Επίσης Λογικά δεν τρώνε αυτά που τους δίνεις και τρώνε μόνο τις γαρίδες επειδή μάλλον στο petshop όπου τα πήρες τα τάιζαν μόνο γαρίδες Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2022 - Katerina Zoidaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 25 Αυγούστου 2022 Author #3 Share 25 Αυγούστου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ.θα το δοκιμάσω να τα κόβω αλλά μάλλον από τι κατάλαβα τα τάιζαν μόνο γαρίδες εκεί στο pet shop και έμαθαν έτσι.σκεφτομαι να δοκιμάσω να τα αφήσω μια μέρα χωρίς να τα ταισω γαρίδες.και μετά να τα ταισω sticks να δω αν φάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 25 Αυγούστου 2022 #4 Share 25 Αυγούστου 2022 (edited) Κατά την άποψή μου κόψε τελείως τις γαρίδες δεν έχουν θρεπτικά συστατικά ούτε βοηθάνε να μεγαλώσουν, όσο πιο γρήγορα τις ξεχάσουν τόσο πιο γρήγορα θα συνηθίσουν στα στικς Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2022 - Katerina Zoidaki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 25 Αυγούστου 2022 #5 Share 25 Αυγούστου 2022 Μπορείς επίσης να τους δώσεις και άλλες τροφες σε μικρό μέγεθος τις οποίες σίγουρα θα λατρέψουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 25 Αυγούστου 2022 #6 Share 25 Αυγούστου 2022 Μια που σου προτείνω είναι αυτή είναι πολύ καλή και περιέχει πολλές βιταμίνες, μία ακόμα που στο προτείνω είναι αυτή εδώ που Επίσης περιέχει πάρα πολλές βιταμίνες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 25 Αυγούστου 2022 Author #7 Share 25 Αυγούστου 2022 Ωραία!! θα το δοκιμάσω και αυτό να δω μήπως το φανε.αμα δεν το φάνε ούτε αυτό.τελος θα της ταιζω μόνο γαρίδες!!σε ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 25 Αυγούστου 2022 #8 Share 25 Αυγούστου 2022 (edited) Είναι μεγάλο λάθος να τους ταΐζεις μόνο γαρίδες επειδή δεν έχουν θεραπευτικά συστατικά αλλά εγώ πάντως πιστεύω ότι θα τους αρέσουν επειδή τα δικά μου ξετρελαίνονται... δοκίμασες σε αυτό που σου είπα να τα κόβεις στη μέση? Πάντως πιστεύω ότι θα τους αρέσουν επειδή είναι πολύ μικρά σε μέγεθος Έγινε επεξεργασία 25 Αυγούστου 2022 - Katerina Zoidaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 25 Αυγούστου 2022 Author #9 Share 25 Αυγούστου 2022 Ναι το ξέρω ότι λάθος να τους δίνεις μόνο γαρίδες.το έκανα αλλά το δάγκωνουν και το αφήνουν.για αυτό και είμαι επιφυλακτικός με τα πέλλετ και τα sticks.ελπιζω αυτά που μου πρωτινες να τους αρέσουν θα τα κόβω και αυτά που λέει ότι είναι μικρά πέλλετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 25 Αυγούστου 2022 #10 Share 25 Αυγούστου 2022 Όχι δεν χρειάζεται, πανω πανω λέει ότι είναι μικρά παλετ Τι ράτσα είναι? Τι ηλικία? Μέγεθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 25 Αυγούστου 2022 #11 Share 25 Αυγούστου 2022 Μπες εδώ και μάθε για την διατροφη τους https://petfan.gr/blog/neroxelwnes-kai-diatrofi-poios-sunduasmos-trofwn-kaluptei-tis-anagkes-tous-b70.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 25 Αυγούστου 2022 Author #12 Share 25 Αυγούστου 2022 Είναι κόκκινομαγουλη Είναι περίπου 2μηνων Περίπου 7εκατοστα.μηπως ξέρεις πόσο φτάνουν σε πόντους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 25 Αυγούστου 2022 #13 Share 25 Αυγούστου 2022 Ανάλογος αν είναι αρσενικό η θηλυκό: Αρσενικό: 13-24 Θηλυκό: 20-33 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 29 Αυγούστου 2022 Author #14 Share 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα.πηρα της τροφές που μου είχες προτείνει δεν ξέρω αν θυμάστε που μιλάγαμε.φαγανε τα μπιλακια που είναι η μια τροφή αλλά τα μικρά πέλλετ δεν τα φάγαμε να περιμένω μερικές μέρες να δω αν τα φάνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 29 Αυγούστου 2022 #15 Share 29 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα! Ωραία! Πιστεύω ότι είναι θέμα συνήθειας, όσο περνάει ο καιρός θα αρχίσουν να τους αρέσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 30 Αυγούστου 2022 Author #16 Share 30 Αυγούστου 2022 Καλημέρα Κατερίνα.να σε ρωτήσω κάτι αν παρω άλλο ένα χελωνακι και το βάλω μαζί με τα άλλα 2 που έχω λες να τσακώνονται και να το κυνηγανε επειδή θα είναι μικρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 30 Αυγούστου 2022 #17 Share 30 Αυγούστου 2022 Αναλόγως τη ράτσα το μέγεθος και την ηλικία. Αλλά δεν νομίζω να τσακώνονται αν είναι ίδια ράτσα απλά το μεγαλύτερο θα έχει την κυριαρχία του ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 30 Αυγούστου 2022 Author #18 Share 30 Αυγούστου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ ίδια ράτσα θέλω να παρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 31 Αυγούστου 2022 #19 Share 31 Αυγούστου 2022 Αλλά κατά την άποψή μου καλό θα ήταν να τα παρακολουθείς και όταν πας να διαλέξεις χελωνακι πρόσεξε να είναι ενεργητικό να έχει καθαρά μάτια και μύτη και να μην έχει σημάδια στο καβούκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis Kalaitzis 31 Αυγούστου 2022 #20 Share 31 Αυγούστου 2022 Πρόσεχε μόνο γιατί τα χελωνακια μετά από λίγο καιρό και αν πάνε όλα καλά θα μεγαλώσουν πολύ. Να έχεις σχέδιο για το που θα τα βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 1 Σεπτεμβρίου 2022 Author #21 Share 1 Σεπτεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ για της συμβουλές σας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 6 Σεπτεμβρίου 2022 Author #22 Share 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα Κατερίνα.εχω δύο χελωνακια αλλά δεν κάθονται πολύ ώρα στην στεριά για να στεγνώνουν και μώλις με βλέπουν τρέχουν να βουτήξουν μέσα στο νερό. τους εχω λάμπα uvb κανονικά.το έχεις παρατηρήσει μήπως και εσύ στα δικά σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 6 Σεπτεμβρίου 2022 #23 Share 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, τα χελωνακια μόλις αντιληφθούν οποιαδήποτε κίνηση τρομάζουν και μπαίνουν μέσα στο νερό Οπότε προσπάθησε να μην τα πλησιάζεις όταν βλέπεις να είναι έξω στη στεριά πόσο μάλλον όταν δεν βγαίνω συχνά έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Zoidaki 6 Σεπτεμβρίου 2022 #24 Share 6 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά πήρες το καινούργιο χελωνακι ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolopoulos 7 Σεπτεμβρίου 2022 Author #25 Share 7 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα όχι τελικά δεν θα πάρω άλλο χελωνακι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος