killerknight 29 Σεπτεμβρίου 2022 #51 Share 29 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος Σωτηρης Μπουρανης έγραψε: Καλησπερα!Θελω να κανω μια ερωτηση!Αυτο το πρασινο πανω στο διακοσμητικο τι ειναι?Κατι δεν παει καλα? Άλγη είναι. Μην ανησυχείς σε λίγο καιρό θα γίνει όλο πράσινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σωτηρης Μπουρανης 29 Σεπτεμβρίου 2022 Author #52 Share 29 Σεπτεμβρίου 2022 πριν 3 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Άλγη είναι. Μην ανησυχείς σε λίγο καιρό θα γίνει όλο πράσινο α ειναι φυσιολογικο δηλαδη?γτ παρι κ το τρωει Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 29 Σεπτεμβρίου 2022 #53 Share 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μια χαρά γεύμα είναι για το ψάρι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σωτηρης Μπουρανης 1 Νοεμβρίου 2022 Author #54 Share 1 Νοεμβρίου 2022 καλησπερα!Μολις εκανα τεστ αμμωνιας κ εμαθα οτι εχω αμμωνια..Μου δωσαν στο πετ σοπ μια αμπουλα κ μου ειπαν οτι κραταει για τρεις μερες..Ειναι safe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 2 Νοεμβρίου 2022 #55 Share 2 Νοεμβρίου 2022 On 1/11/2022 at 5:39 ΜΜ, το μέλος Σωτηρης Μπουρανης έγραψε: καλησπερα!Μολις εκανα τεστ αμμωνιας κ εμαθα οτι εχω αμμωνια..Μου δωσαν στο πετ σοπ μια αμπουλα κ μου ειπαν οτι κραταει για τρεις μερες..Ειναι safe? Θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινήσεις καθημερινές αλλαγές νερού 30% στο ενυδρείο σου με αντίστοιχο αντιχλώριο πάντα. Υγρά τεστ πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος