Taxiarchis 18 Μαίου 2022 #1 Share 18 Μαίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Παίδες λίγο την βοήθεια σας τι έχετε να πείτε και να προτείνετε γενικά γνώμες για το βιολογικό υλικό της fluval BIOMAX Αξίζει? Χαλάει εύκολα? Είναι έτσι όντως όπως το σερβίρουν? Όντως έχει μεγάλη χωρητικότητα για τα βακτήρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 18 Μαίου 2022 #2 Share 18 Μαίου 2022 Για μένα, αξίζει να πάρεις sera siporax για να το κρατήσεις για πολλά χρόνια.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 18 Μαίου 2022 Author #3 Share 18 Μαίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος mik7 έγραψε: Για μένα, αξίζει να πάρεις sera siporax για να το κρατήσεις για πολλά χρόνια.. Λέει και στο siporax αλλαγή κάθε 6 μήνες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 18 Μαίου 2022 #4 Share 18 Μαίου 2022 (edited) Όχι,το έχω 6 χρόνια Έγινε επεξεργασία 18 Μαίου 2022 - mik7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 18 Μαίου 2022 #5 Share 18 Μαίου 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Λέει και στο siporax αλλαγή κάθε 6 μήνες ? Σε όλα νομίζω ότι λέει αλλαγή κάθε 6 μήνες. Το βλέπεις σε τι κατάσταση είναι....έχω βιολογικό 3 χρόνια και είναι μια χαρά, και άλλο που στον χρόνο πάνω έγινε θρύψαλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meganemg 18 Μαίου 2022 #6 Share 18 Μαίου 2022 Το Fluval δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Όσο για το siporax το έχω 11 χρόνια με ένα ενδιάμεσο πλύσιμο και είναι μια χαρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 19 Μαίου 2022 #7 Share 19 Μαίου 2022 Αν θες μεγάλη ποσότητα το sera αν και το καλύτερο είναι πανάκριβο. Εγώ για μεγάλη ποσότητα είχα αγοράσει χύμα και στα 5-6 περίπου χρόνια πλέον έχει αρχίσει και μαδάει πάω για αλλαγή. Για μικρή ποσότητα πάρε sera! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 19 Μαίου 2022 #8 Share 19 Μαίου 2022 Μιλάμε για θαλασσινό ή γλυκό ενυδρείο? Γιατί εδώ είναι ο τομέας θαλασσινό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 19 Μαίου 2022 Author #9 Share 19 Μαίου 2022 πριν 2 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Μιλάμε για θαλασσινό ή γλυκό ενυδρείο? Γιατί εδώ είναι ο τομέας θαλασσινό... Καλημέρα .Για γλυκό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος