Athanasios Athanasiadis 15 Μαίου 2022 #1 Share 15 Μαίου 2022 Καλησπέρα σε όλους είμαι νέος με την λίμνη και με τα ψάρια γενικά έχω μια λίμνη περίπου 15.000 λίτρα και λίγο παραπάνω ίσως έχω κοι και χρυσόψαρα και κάτι κυπρινους δεν τους ξέρω καν πως τους λένε ήταν μέσα στη λίμνη μετά το χειμώνα εμφανίστηκαν επάνω κανονικά αλλά κλάδεψα ένα δέντρο και πέσαν μέσα στην λίμνη πολλά κλαδιά και φοβήθηκαν τα ψάρια εδώ και 10 μέρες μόνο το βράδυ εμφανίστηκαν πόσο πρέπει να περιμένουμε να έρθουν επάνω η να αγοράσω 2 καινούργια για να ηρεμήσει και τα άλλα ευχαριστώ πολύ από Γερμανία είναι η λίμνη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios Athanasiadis 15 Μαίου 2022 Author #2 Share 15 Μαίου 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKOI 15 Μαίου 2022 #3 Share 15 Μαίου 2022 (edited) Καλορίζικη. Τάιζε τα καθημερινά και αφιέρωσε τους λίγο από τον προσωπικό σου χρόνο χωρίς να κάνεις φασαρία και απότομες κινήσεις και σιγά σιγά θα ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Όταν λείπεις τριγυρνάνε άλλα ζωντανά όπως γάτες, υδρόβια πτηνά κτλ γιατί και αυτό παίζει τον ρόλο του. Έγινε επεξεργασία 15 Μαίου 2022 - DrKOI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios Athanasiadis 15 Μαίου 2022 Author #4 Share 15 Μαίου 2022 Ευχαριστώ πολύ όχι δεν έχω τέτοια προβλήματα είναι περίφραξη και δεν υπάρχουν αδέσποτα από τότε που κλάδεψα και έπεσαν μεσα στο νερό τα κλαδιά κάθισαν κάτω στο βυθό πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios Athanasiadis 15 Μαίου 2022 Author #5 Share 15 Μαίου 2022 Μόλις τώρα, το μέλος Athanasios Athanasiadis έγραψε: Ευχαριστώ πολύ όχι δεν έχω τέτοια προβλήματα είναι περίφραξη και δεν υπάρχουν αδέσποτα από τότε που κλάδεψα και έπεσαν μεσα στο νερό τα κλαδιά κάθισαν κάτω στο βυθό πάλι αλλά έχει 10 μέρες σχεδόν μήπως χρειάζεται περισσότερο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios Athanasiadis 15 Μαίου 2022 Author #6 Share 15 Μαίου 2022 Τα κοι μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος