unpsophable 30 Μαρτίου 2022 #1 Share 30 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα, ονομάζομαι Σταύρος και είμαι από την Κρήτη. Τον τελευταίο καιρό μου μπήκε κι εμένα το μικρόβιο και μιας και είμαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο σας βρήκα τυχαία και άρχισα να σας διαβάζω μανιωδώς. Η μόνη επαφή που είχα με το αντικείμενο είναι το ενυδρείο που είχαμε στην παιδική κι εφηβική μου ηλικία 😋 Αντιμετωπίζω το κλασικό πρόβλημα του χώρου αλλά πιστεύω με την πολύτιμη καθοδήγηση σας θα φτιάξουμε κάτι καλό για τα δεδομένα μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 30 Μαρτίου 2022 #2 Share 30 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και καλώς όρισες στο χόμπι και στην παρέα του Aquazone . Ό,τι χρειαστείς ρωτάς και όλο και κάποιος θα ξέρει να σου απαντήσει . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unpsophable 30 Μαρτίου 2022 Author #3 Share 30 Μαρτίου 2022 (edited) Σ ευχαριστώ πολύ!! Θα ανοίξω σύντομα ένα θέμα να τα πούμε αναλυτικά. Λογικά στην κατηγορία γλυκό νερό θα γράψω, σωστά; αλμυρό και υφάλμυρο είναι για έμπειρους και με περισσότερα λίτρα;; Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2022 - unpsophable 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 30 Μαρτίου 2022 #4 Share 30 Μαρτίου 2022 Καλως ηρθες στην παρεα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos152 31 Μαρτίου 2022 #5 Share 31 Μαρτίου 2022 Καλώς ήρθες. Εδώ υπάρχουν τα πάντα και για όλα τα γούστα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 31 Μαρτίου 2022 #6 Share 31 Μαρτίου 2022 Καλώς ήρθες κι από εμένα 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unpsophable 31 Μαρτίου 2022 Author #7 Share 31 Μαρτίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος