simeon_marine 14 Ιουνίου 2007 #1 Share 14 Ιουνίου 2007 μολις ξεκινησα και στο φορουμ αλλα και στην ενυδρειοφιλια εχω μολις 1 εβδομαδα που ξεκινησα ειμαι 23 χρονων και το ειχα ονειρο απο μικρος ελπιζω να μην το αφησω ποτε και αυτο λογο εργασιας αλλα για την ωρα εχω διαβασει ενα σχετικο βιβλιο και συνεχιζω και απο χρονο ειμαι πολι ενταξει. δεν ηξερα απο πουθενα για το σχετικο φορουμ το βρηκα τυχαια κ ειμαι πολυ χαρουμενος που υπαρχει ενας χωρος που μπορω να λυνω τις πολες απορειες μου κ αργοτερα να μοιραζωμαι τις οποιες γνωσεις μου. ευχαριστω προκαταβολικα Υ.Γ. δεν εχω νετ στο σπιτι μου και θα πηγαινω η σε κανεναν φιλο η σε κανενα νετ καφε για αυτο ισος να αργω λιγακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 15 Ιουνίου 2007 #2 Share 15 Ιουνίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 15 Ιουνίου 2007 #3 Share 15 Ιουνίου 2007 Καλως ηρθες στην παρεα μας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 15 Ιουνίου 2007 #4 Share 15 Ιουνίου 2007 Καλός ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 15 Ιουνίου 2007 #5 Share 15 Ιουνίου 2007 Καλωςηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 15 Ιουνίου 2007 #6 Share 15 Ιουνίου 2007 στο ΑΖ και στην παρεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 17 Ιουνίου 2007 #7 Share 17 Ιουνίου 2007 Καλωσόρισες στο Aquazone! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 20 Ιουνίου 2007 #8 Share 20 Ιουνίου 2007 Καλωστον ... Καλη διαμονη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iogi 20 Ιουνίου 2007 #9 Share 20 Ιουνίου 2007 Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος