Discos 14 Ιουνίου 2007 #1 Share 14 Ιουνίου 2007 Κατι απο τα παιδικα και εφηβικα χρονια μας, τωρα σε ταινια. Και εαν κρινουμε απο το trailer φαινετε αρκετα...ενδιαφερων!! TRANSFORMERS the movie....!!! http://movies.yahoo.com/feature/transformers_hd.html Τωρα και σε high definition trailer..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 15 Ιουνίου 2007 #2 Share 15 Ιουνίου 2007 Μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις αν βγουν και τα παρακατω: - Αγκαλιτσας-μελισσακι - Μικρο μου πονυ - Remake του "Μικρο σπιτι στο λειβαδι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 15 Ιουνίου 2007 Author #3 Share 15 Ιουνίου 2007 Μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις αν βγουν και τα παρακατω: - Αγκαλιτσας-μελισσακι - Μικρο μου πονυ - Remake του "Μικρο σπιτι στο λειβαδι" Mπα...προτιμω τα ποκεμον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vicky 18 Ιουνίου 2007 #4 Share 18 Ιουνίου 2007 Η ταινία σίγουρα θα είναι καλή - Spielberg είναι αυτός, έστω και σαν παραγωγός. Με αφορμή την ταινία επιτέλους και αυθεντικά παιχνίδια και σε μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών στην Ελλάδα. Όχι τίποτε άλλο αλλά μόνο αντιγραφές παιχνιδιών βρίσκαμε ως τώρα (οι έχοντες παιδιά στην οικογένεια - fun της σειράς - καταλαβαίνουν. Ας είναι καλά το amazon.com Έχω όμως μία απορία, παιζόταν ποτέ στην Ελλάδα η σειρά στο παρελθόν? Όσο γι' αυτούς που αναπολούν τα μικρά πόνυ (!!!) κάθε Σάββατο μπορούν να τα ευχαριστηθούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος