Apostoliss 27 Φεβρουαρίου 2022 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας εύχομαι όλοι να εχουμε υγεία . Πήρα το θάρρος να σας γράψω γιατί σκέφτομαι να κάνω ένα ενυδρείο στο χώρο μου και θέλω να κάνω μια βάση από γυψοσανίδα ανθυγρή .Να ντύσω δηλαδή τη βάση από σίδερο που θα φτιάξω με την γυψοσανιδα. Ήθελα λοιπόν αν κάποιος εχει κάνει κάτι παρόμοιο να μου στείλει φωτογραφίες για να πάρω ιδέες. Ευχαριστώ όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
argiris.alfa 27 Φεβρουαρίου 2022 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2022 καλησπερα εχω φτιαξει ενυδρειο και βαση.. αλλα για επενδυση εβαλα κοντρα πλακε θαλασσης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostoliss 27 Φεβρουαρίου 2022 Author #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2022 Εγώ σκέφτομαι για γυψοσανιδα γιατί θα δέσει πιο καλά με το σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 27 Φεβρουαρίου 2022 #4 Share 27 Φεβρουαρίου 2022 πριν 14 λεπτά, το μέλος Apostoliss έγραψε: Εγώ σκέφτομαι για γυψοσανιδα γιατί θα δέσει πιο καλά με το σπίτι Γυψοσανδία ανθυγρή καλύτερα, για να αντέξει περισσότερο στις υγρασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
argiris.alfa 27 Φεβρουαρίου 2022 #5 Share 27 Φεβρουαρίου 2022 ενταξει η βαση του ενυδρειου δεν εχει επαφη με υγρασιες.. μονο αν εφτιαχνες καπακι.. εγω και καπακι που εφτιαξα απο κοντρα πλακε και τη βαση.. το εχω περιπου 6 χρονια.. δεν εχει παθει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostoliss 27 Φεβρουαρίου 2022 Author #6 Share 27 Φεβρουαρίου 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Force έγραψε: Γυψοσανδία ανθυγρή καλύτερα, για να αντέξει περισσότερο στις υγρασίες Ναι εννοείται ανθυγρή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος