iraklis84 21 Φεβρουαρίου 2022 #1 Share 21 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Σκεφτόμουν κ εγώ σιγά σιγά να δοκίμαζα θαλασσινό ενυδρείο. Κ θα ήθελα γνώμες για το συγκεκριμένο εάν γνωρίζει κάποιος. ΣΚοπός είναι ένα nano reef με 2-3 κοράλια και 3-4 ψαράκια. όχι κάτι παραπάνω γιατι ξέρω πως ειναι αρκετά δύσκολο και θέλει πολύ διάβασμα. Πράγμα που έχω αρχισει εδω και κάτι μέρες. Λόγο του bugdet διάλκεξα το aquael. και λόγο χώρου (παντόφλας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 22 Φεβρουαρίου 2022 #2 Share 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλη αρχή φίλε. Αν ασχοληθείς με το θαλασσινό ενυδρείο είτε μικρό είτε μεγάλο θα πρέπει να διαβάσεις. Αλλιώς απλά θα κλαις τα λεφτά σου που αντίστοιχα θα είναι λίγα ή πολλά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklis84 24 Φεβρουαρίου 2022 Author #3 Share 24 Φεβρουαρίου 2022 To πηρα το ενυδρειο. Νεκρο βραχο και αραγωνιτη επισης νεκρο. Λέω να το αφησω γυρω στους 2 μήνες να στρώσει μεχρι να διαβασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Φεβρουαρίου 2022 #4 Share 24 Φεβρουαρίου 2022 πηρες βακτηρια , κυκλοφοριτη κτλ; θα στρωσεις με τροφη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos 24 Φεβρουαρίου 2022 #5 Share 24 Φεβρουαρίου 2022 (edited) Για τα κοράλλια οκ, μπορείς κ περισσότερα, αλλά 3-4 ψαράκια σε 49 λίτρα δεν θα το ελεγα Έγινε επεξεργασία 24 Φεβρουαρίου 2022 - michalos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Saltos 24 Φεβρουαρίου 2022 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2022 πριν 12 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: πηρες βακτηρια , κυκλοφοριτη κτλ; θα στρωσεις με τροφη; βακτηρια εχω απο το αλλο ενυδρειο. με τροφη στρώνω. αν κ σκεφτηκα να πετάξω αμμωνια. το φιλτρο που εχει λεει δεν χρειαζεται κυκλοφοριτης. τωρα τι να πω δεν ξερω. θα δειξει στην πορεια αν χρειαστει θα παρω οπως κ skimmer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Saltos 24 Φεβρουαρίου 2022 #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2022 πριν 5 ώρες, το μέλος michalos έγραψε: Για τα κοράλλια οκ, μπορείς κ περισσότερα, αλλά 3-4 ψαράκια σε 49 λίτρα δεν θα το ελεγα 1 clownfish ελεγα να βαλω για αρχη. αλλα δεν μπορω να βρω το τελικό του μέγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos 25 Φεβρουαρίου 2022 #8 Share 25 Φεβρουαρίου 2022 πριν 9 ώρες, το μέλος Iraklis Saltos έγραψε: 1 clownfish ελεγα να βαλω για αρχη. αλλα δεν μπορω να βρω το τελικό του μέγεθος. Το τελικό μέγεθος είναι γύρω στα 8εκ μπορείς να βάλεις ένα ζευγάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος