Rik 13 Δεκεμβρίου 2022 #326 Share 13 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα Κωστη! Και τα δυο φιλτρα ειναι παρομοια στις επιδοσεις. Στα υπερ του Ιταλου, Fluval η λίγο καλύτερη ροή, τιμη γύρω στα 100 ευρω και η εγγύηση 3 + 2 με την εγγραφή στο site. Στα Υπερ του Γερμανου, jbl ο λιγο μεγαλυτερος καδος, ισως λιγο καλυτερη ποιοτητα υλικων, με τιμη γύρω στα 150 ευρω με εγγυηση 2 + 2 με την εγγραφή στο site. Απο καταναλωση ειναι παρομοια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 13 Δεκεμβρίου 2022 Author #327 Share 13 Δεκεμβρίου 2022 (edited) Είμαι βέβαιος ότι το JBL ειναι και πιο αθόρυβο. 103€ έχει στο aquaristikshop. Το μόνο μείον που βλέπω είναι οι 12/16 σωλήνες ενώ τώρα έχω 16/22 αλλά αν το έπαιρνα θα έβαζα αντάπτορες για να μην αλλάξω σωληνώσεις μιας και πάνω στις υπάρχουσες ειναι και το co2 diffuser και ένας inline heater 500W Εσύ τι θα επέλεγες (το έχω άχτι το JBL εδώ και χρόνια); Την καλημέρα μου. Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2022 - KostasGr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 13 Δεκεμβρίου 2022 #328 Share 13 Δεκεμβρίου 2022 Να σου πω την αληθεια και εγω το JBL μπορει να έπαιρνα..... γενικος εχω ακουσει καλα λογια και για τα jbl γενικος..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 13 Δεκεμβρίου 2022 #329 Share 13 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ έχω το fluval 307 και είμαι πολύ ευχαριστημένος… και από ροη και από θόρυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 13 Δεκεμβρίου 2022 Author #330 Share 13 Δεκεμβρίου 2022 Το 307 είναι μεγάλο για το ενυδρείο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1280 13 Δεκεμβρίου 2022 #331 Share 13 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ έχω το 207 σε 100λιτρα ενυδρείο φυτεμένο κ είμαι πολύ ευχαριστημένος από ροή κ θόρυβο. Βασικά αθόρυβο ειναι.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 15 Δεκεμβρίου 2022 Author #332 Share 15 Δεκεμβρίου 2022 Τελικά πήγα στην εύκολη λύση του 207 καθώς και το έβρισκα κοντα μου αλλά και δεν χρειαζόταν καμία αλλαγή σε θέμα σωληνωσεων. Δεν ενθουσιάστηκα από την αλλαγή στη ροή αν και με βολεύει καθώς δεν ήθελα πολλή παραπάνω ροή λόγω μονομάχου. Μάλλον παιζει τον ρόλο του και το lily pipe, με τη δική του έξοδο η πίεση εξόδου θα ήταν αρκετά μεγαλύτερη. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1280 15 Δεκεμβρίου 2022 #333 Share 15 Δεκεμβρίου 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος KostasGr έγραψε: Τελικά πήγα στην εύκολη λύση του 207 καθώς και το έβρισκα κοντα μου αλλά και δεν χρειαζόταν καμία αλλαγή σε θέμα σωληνωσεων. Δεν ενθουσιάστηκα από την αλλαγή στη ροή αν και με βολεύει καθώς δεν ήθελα πολλή παραπάνω ροή λόγω μονομάχου. Μάλλον παιζει τον ρόλο του και το lily pipe, με τη δική του έξοδο η πίεση εξόδου θα ήταν αρκετά μεγαλύτερη. Ναι με την δική του έξοδο ειναι πολύ δυνατότερη η ροή..... Κ εγώ με lily pipe το έχω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 19 Δεκεμβρίου 2022 Author #334 Share 19 Δεκεμβρίου 2022 Το ενυδρείο είναι στην καλύτερη του φάση, τα φυτά πάνε τρένο και γενικά χωρίς άλγες. Το Μόντε Κάρλο τελικά έπιασε για τα καλά χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, ήθελε την υπομονή του μιας και το υπόστρωμα λόγω μεγάλης κοκκομετριας δεν βοηθούσε. Μου έχει φάει πολλά λεφτά αλλά άξιζε 😛 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosmili 20 Δεκεμβρίου 2022 #335 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1280 20 Δεκεμβρίου 2022 #336 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 Μπράβο πολύ όμορφο.... Να το χαίρεσαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 20 Δεκεμβρίου 2022 Author #337 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 Και ο κάτοικος που έχει τις κλειστές του 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Δεκεμβρίου 2022 #338 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 Κόλλησα τωρα..... αυτος δεν ειναι ο jean Paul ετσι; Φαίνεται πως εχασα καποιο επεισόδιο.... Το ενυδρειακι τουμπανο green power! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 20 Δεκεμβρίου 2022 Author #339 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 Αυτός είναι, φαίνεται κάπως ροζ γιατί την έβγαλα σήμερα με τα φώτα που ανάβω για τάισμα που είναι κάπως ροζ (αν εννοείς τα χρώματα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Δεκεμβρίου 2022 #340 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, το μέλος KostasGr έγραψε: Αυτός είναι, φαίνεται κάπως ροζ γιατί την έβγαλα σήμερα με τα φώτα που ανάβω για τάισμα που είναι κάπως ροζ (αν εννοείς τα χρώματα) Άρχισε η φαλάκρα........😁🤣😅 φτου φτου φτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosmili 20 Δεκεμβρίου 2022 #341 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 Ποιο είναι το εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα με λιπάσματα? Αλλαγές με τι νερό κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 20 Δεκεμβρίου 2022 Author #342 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 (edited) Χρησιμοποιώ DIY λιπάσματα, 3 φορές την εβδομάδα Κάλιο, Trace και Σίδηρο. Αλλαγές νερού κάθε 7-10 μέρες, το 50% περίπου, 40/60 (Α.Ο/Βρύση) Νιτρικά τα κρατάω κοντά στο 20 με Nitrogen. Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2022 - KostasGr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Δεκεμβρίου 2022 #343 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 πριν 15 ώρες, το μέλος KostasGr έγραψε: Μου έχει φάει πολλά λεφτά αλλά άξιζε 😛 Πανεμορφο εγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! 💗 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manosmili 20 Δεκεμβρίου 2022 #344 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος KostasGr έγραψε: Χρησιμοποιώ DIY λιπάσματα, 3 φορές την εβδομάδα Κάλιο, Trace και Σίδηρο. Αλλαγές νερού κάθε 7-10 μέρες, το 50% περίπου, 40/60 (Α.Ο/Βρύση) Νιτρικά τα κρατάω κοντά στο 20 με Nitrogen. Πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα γιατί και να γω παλεύω καιρό να βρω μια ισορροπία με τα λιπάσματα και και έχω σχεδόν όλη την σειρά της seachem και ακόμα χρειάζεται κάτι περισσότερο. Εσύ τα φτιάχνεις τα λιπάσματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 20 Δεκεμβρίου 2022 Author #345 Share 20 Δεκεμβρίου 2022 Τα έχω αγοράσει από συγχομπίστα. Θα σου στείλω λεπτομέρειες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 21 Δεκεμβρίου 2022 Author #346 Share 21 Δεκεμβρίου 2022 (edited) 19 hours ago, manosmili said: Πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω περισσότερα γιατί και να γω παλεύω καιρό να βρω μια ισορροπία με τα λιπάσματα και και έχω σχεδόν όλη την σειρά της seachem και ακόμα χρειάζεται κάτι περισσότερο. Εσύ τα φτιάχνεις τα λιπάσματα? Ξέχασα να αναφέρω, προσθέτω και EXCEL καθημερινά εκτός του Co2. Έγινε επεξεργασία 21 Δεκεμβρίου 2022 - KostasGr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 4 Ιανουαρίου 2023 Author #347 Share 4 Ιανουαρίου 2023 Δυστυχώς ο Jean-Paul μας την έκανε την πρωτοχρονιά. 2-3 μερες ήταν νωθρός, την 3 μέρα δεν έφαγε και μέχρι να καταλάβω τι έγινε, την επόμενη είχε πεθάνει... Στο ενυδρείο πλέον κατοικεί ένα ζευγάρι Apistogramma Agassizzi Double Red 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 4 Ιανουαρίου 2023 #348 Share 4 Ιανουαρίου 2023 πριν 4 ώρες, το μέλος KostasGr έγραψε: Δυστυχώς ο Jean-Paul μας την έκανε την πρωτοχρονιά. 2-3 μερες ήταν νωθρός, την 3 μέρα δεν έφαγε και μέχρι να καταλάβω τι έγινε, την επόμενη είχε πεθάνει... Καλο ψαρο παράδεισο να εχει. Πανέμορφος ηταν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 4 Ιανουαρίου 2023 Author #349 Share 4 Ιανουαρίου 2023 28 minutes ago, natateo said: Καλο ψαρο παράδεισο να εχει. Πανέμορφος ηταν! Ίσως αν είχα κάνει θεραπεία με kanaplex όταν είχε εμφανίσει σημάδια fin rot που δεν καλυτέρεψαν, τώρα να ήταν καλά... Δυστυχώς δεν το βρήκα σε κανένα μαγαζί όσο και αν γυρισα τα μαγαζιά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 5 Ιανουαρίου 2023 #350 Share 5 Ιανουαρίου 2023 πριν 15 ώρες, το μέλος KostasGr έγραψε: Δυστυχώς δεν το βρήκα σε κανένα μαγαζί όσο και αν γυρισα τα μαγαζιά... Υπαρχει θεμα τελευταια.... δυστυχώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος