Πάνος Χαραλαμπόπουλος 12 Φεβρουαρίου 2022 #1 Share 12 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά έχω μια ερώτηση υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάζω το νερό χωρίς να ρουφάω με το στόμα από το λάστιχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 12 Φεβρουαρίου 2022 #2 Share 12 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα . Βάλε μια αντλία νερού . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos 13 Φεβρουαρίου 2022 #3 Share 13 Φεβρουαρίου 2022 Επίσης υπάρχει σκούπα βυθού που έχει μια πλαστική φούσκα που την πιεζεις κ την αφήνεις μερικές φορές και ρουφάει αυτόματα το νερό στην αρχή κ μετά τρέχει μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1280 13 Φεβρουαρίου 2022 #4 Share 13 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα. Υπάρχει κ αυτή η σκούπα που τρομπαρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 13 Φεβρουαρίου 2022 #5 Share 13 Φεβρουαρίου 2022 Όποιος δεν έχει πιει τουλάχιστον 3 φορές νερό από το ενυδρείο, ρουφώντας για να βγάλει νερό, δεν μπορεί να λέγεται σωστός χομπιστας . Πέρα από την πλάκα, αν ο σωλήνας που βγαζεις νερό είναι γεματος (νερό) εξαρχής, δεν θα χρειαστεί να ρουφήξεις. Δημιουργείται σιφωνι κατευθείαν. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 13 Φεβρουαρίου 2022 #6 Share 13 Φεβρουαρίου 2022 πριν 55 λεπτά, το μέλος Antonis K έγραψε: Όποιος δεν έχει πιει τουλάχιστον 3 φορές νερό από το ενυδρείο, ρουφώντας για να βγάλει νερό, δεν μπορεί να λέγεται σωστός χομπιστας . έχω αγωνία τη είμαι... αν έχεις πιει λίτρα τη είσαι;;;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 13 Φεβρουαρίου 2022 #7 Share 13 Φεβρουαρίου 2022 πριν 1 ώρα, το μέλος Χρήστος έγραψε: έχω αγωνία τη είμαι... αν έχεις πιει λίτρα τη είσαι;;;; Αν είσαι του γλυκού και έχεις πιει λίτρα, τότε γίνεσαι γενικός συντονιστής σε φόρουμ Αν είσαι του θαλασσινού, τότε αποκτάς υψηλή πίεση από το αλάτι 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος