koronis.v 16 Φεβρουαρίου 2022 Author #26 Share 16 Φεβρουαρίου 2022 πριν 12 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Θα εχεις CO2? Όχι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Φεβρουαρίου 2022 #27 Share 17 Φεβρουαρίου 2022 πριν 13 ώρες, το μέλος koronis.v έγραψε: Cryptocoryne crispatula Cyperus helferi Hygrophila Difformis Hygrophila corymbosa siamensis Limnophila sessiliflora Pogostemon helferi Rotala Rotundifolia Egeria densa bunched Microsorum pteropus Salvinia Natans Τοτε ξεχνας - Cyperus helferi, Pogostemon helferi και αν θα εχεις σκληρο νερο στο ενυδρειο και ροταλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 17 Φεβρουαρίου 2022 Author #28 Share 17 Φεβρουαρίου 2022 πριν 7 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Τοτε ξεχνας - Cyperus helferi, Pogostemon helferi και αν θα εχεις σκληρο νερο στο ενυδρειο και ροταλα. Όχι δεν έχει σκληρό νερό η περιοχή μου ..με τι μπορώ να τα αντικαταστήσω η είναι πολλά φυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Φεβρουαρίου 2022 #29 Share 17 Φεβρουαρίου 2022 πριν 5 λεπτά, το μέλος koronis.v έγραψε: Όχι δεν έχει σκληρό νερό η περιοχή μου ..με τι μπορώ να τα αντικαταστήσω η είναι πολλά φυτά? Για να σου προτείνουμε φυτα, πρεπει πρωτα να μας πεις για το scape. Τι εχεις στο μυαλο σου , σαν εικονα. Καλυτερα ζωγράφισε αυτο , που εχεις στο μυαλο σου και βλέπουμε.... ή βρες κατι παρόμοιο με αυτο, που σκεφτεσαι στο ιντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 17 Φεβρουαρίου 2022 #30 Share 17 Φεβρουαρίου 2022 Ριξε μια ματια εδω (ποστ 13 και μετα) και εδω- Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 17 Φεβρουαρίου 2022 #31 Share 17 Φεβρουαρίου 2022 On 14/2/2022 at 3:09 ΜΜ, το μέλος koronis.v έγραψε: Ερώτηση για το φωτισμό να πάω σε 2 Twinstar 30B RGB Η 2 SUNSUN ADS-300C Εχω παιξει και με τα δύο και είναι υπερτίμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 17 Φεβρουαρίου 2022 Author #32 Share 17 Φεβρουαρίου 2022 πριν 5 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Για να σου προτείνουμε φυτα, πρεπει πρωτα να μας πεις για το scape. Τι εχεις στο μυαλο σου , σαν εικονα. Καλυτερα ζωγράφισε αυτο , που εχεις στο μυαλο σου και βλέπουμε.... ή βρες κατι παρόμοιο με αυτο, που σκεφτεσαι στο ιντερνετ. Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 19 Φεβρουαρίου 2022 #33 Share 19 Φεβρουαρίου 2022 On 17/2/2022 at 1:49 ΜΜ, το μέλος koronis.v έγραψε: Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο .. Αυτο ειναι high tech, με συστημα CO2, καλο φωτισμο, soil κατω και φουλ λιπανση Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 19 Φεβρουαρίου 2022 Author #34 Share 19 Φεβρουαρίου 2022 πριν 7 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Αυτο ειναι high tech, με συστημα CO2, καλο φωτισμο, soil κατω και φουλ λιπανση Απλά αυτό το στήσιμο ..όχι ακριβώς τα ίδια φυτά γίνεται κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 19 Φεβρουαρίου 2022 #35 Share 19 Φεβρουαρίου 2022 πριν 47 λεπτά, το μέλος koronis.v έγραψε: Απλά αυτό το στήσιμο ..όχι ακριβώς τα ίδια φυτά γίνεται κάτι τέτοιο? Γινεται, τα κοκινα φυτα χωρις CO2 και καλο φωτισμο δεν θα ειναι κοκκινα. Δηλ το κοκκινο λιγο δυσκολο. Μόνο αν θα εχεις μαλακό νερο + flourish excel, τότε μπορεις να βαλεις και καποιa alternanthera και macrandra, απλα η μακραντρα δεν θα παρει τόσο κοκκινο χρωμα, οσο πρεπει. Η λυση στα κοκκινα χωρις CO2 ειναι ludwigia palustrus red - https://tropica.com/en/plants/plantdetails/Ludwigiapalustris'SuperRed'(035B)/4453 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 19 Φεβρουαρίου 2022 #36 Share 19 Φεβρουαρίου 2022 3 minutes ago, natateo said: Γινεται, τα κοκινα φυτα χωρις CO2 και καλο φωτισμο δεν θα ειναι κοκκινα. Δηλ το κοκκινο λιγο δυσκολο. Μόνο αν θα εχεις μαλακό νερο + flourish excel, τότε μπορεις να βαλεις και καποιa alternanthera και macrandra, απλα η μακραντρα δεν θα παρει τόσο κοκκινο χρωμα, οσο πρεπει. Η λυση στα κοκκινα χωρις CO2 ειναι ludwigia palustrus red - https://tropica.com/en/plants/plantdetails/Ludwigiapalustris'SuperRed'(035B)/4453 Και η ludwigia Mulerti στο πιο βυσσινί 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 19 Φεβρουαρίου 2022 Author #37 Share 19 Φεβρουαρίου 2022 πριν 38 λεπτά, το μέλος natateo έγραψε: Γινεται, τα κοκινα φυτα χωρις CO2 και καλο φωτισμο δεν θα ειναι κοκκινα. Δηλ το κοκκινο λιγο δυσκολο. Μόνο αν θα εχεις μαλακό νερο + flourish excel, τότε μπορεις να βαλεις και καποιa alternanthera και macrandra, απλα η μακραντρα δεν θα παρει τόσο κοκκινο χρωμα, οσο πρεπει. Η λυση στα κοκκινα χωρις CO2 ειναι ludwigia palustrus red - https://tropica.com/en/plants/plantdetails/Ludwigiapalustris'SuperRed'(035B)/4453 Οκ άρα πάνω σε αυτό το στήσιμο τι φυτά μου προτείνεις? Θα υπάρχει soil και από φώς 2 Twinstar 30B RGB Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Φεβρουαρίου 2022 #38 Share 20 Φεβρουαρίου 2022 πριν 15 ώρες, το μέλος koronis.v έγραψε: Οκ άρα πάνω σε αυτό το στήσιμο τι φυτά μου προτείνεις? Θα υπάρχει soil και από φώς 2 Twinstar 30B RGB Δες τα ευκολα εδω - https://www.aquazone.gr/freshwater-profiles/φυτά/?sortby=field_28&d=8&advanced_search_submitted=1&csrfKey=5ad6746969c07a9bba5217dcb3fad766&record_type=all&time_frame=show_all&cms_record_i_started&content_field_30[Easy]=Easy&sortdirection=asc Πας προφιλ φυτων, τσεκαρεις -ευκολα- πατας κατω - ανανεωση- και εχεις μια λιστα με ευκολα φυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Φεβρουαρίου 2022 #39 Share 20 Φεβρουαρίου 2022 Απλα διάλεξε φυτα, που δεν μεγαλωνουν πολυ. Αν στο ενυδρειο θα εχεις μαλακό νερο, θα μπορεσεις να κρατας και μετριας δυσκολιας φυτα. Εγω πχ κραταω blyxa japonica και alternanthera mini χωρις CO2 και ειναι μια χαρα. Ριξε μια ματια εδω- https://www.aquazone.gr/forums/topic/107905-οι-γαριδουλες-μου/page/3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 20 Φεβρουαρίου 2022 Author #40 Share 20 Φεβρουαρίου 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Απλα διάλεξε φυτα, που δεν μεγαλωνουν πολυ. Αν στο ενυδρειο θα εχεις μαλακό νερο, θα μπορεσεις να κρατας και μετριας δυσκολιας φυτα. Εγω πχ κραταω blyxa japonica και alternanthera mini χωρις CO2 και ειναι μια χαρα. Ριξε μια ματια εδω- https://www.aquazone.gr/forums/topic/107905-οι-γαριδουλες-μου/page/3/ Ξανακοίταξα κάποια φυτά τι λες για αυτά? Cryptocoryne crispatula Limnophila sessiliflora Rotala Rotundifolia Salvinia Natans Eleocharis parvula Lindernia rotundifolia Ludwigia repens Rubin Hygrophila Difformis Blyxa japonica Alternanthera reineckii και Gh 8 είναι καλά για αυτά φυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Φεβρουαρίου 2022 #41 Share 20 Φεβρουαρίου 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος koronis.v έγραψε: και Gh 8 είναι καλά για αυτά φυτά? GH 5 με 6 (7) καλα θα ειναι. Το θεματακι ειναι να εχεις ΚΗ μηδεν με 1 το πολυ. Αλλιως ξεχνα τ blyxa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Φεβρουαρίου 2022 #42 Share 20 Φεβρουαρίου 2022 Μιλαμε για ενυδρειο χωρις CO2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 20 Φεβρουαρίου 2022 #43 Share 20 Φεβρουαρίου 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος koronis.v έγραψε: Cryptocoryne crispatula Limnophila sessiliflora Rotala Rotundifolia Salvinia Natans Eleocharis parvula Lindernia rotundifolia Ludwigia repens Rubin Hygrophila Difformis αυτα μια χαρα ειναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 24 Φεβρουαρίου 2022 Author #44 Share 24 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα αφού καταλήξαμε στα φυτά τώρα ήρθε η ώρα του φίλτρου υπάρχει το παλιό εσωτερικό Φίλτρο μου το οπιο μάλλον είναι πολύ δυνατό για ενυδρείο 40χ40χ40 και με μονομάχο μπορώ να πάω σε κάτι η άλλο η να κρατήσω αυτό.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 26 Φεβρουαρίου 2022 Author #45 Share 26 Φεβρουαρίου 2022 Επίσης σκέφτομαι εναλλακτική στο να τοποθετηθεί και βαμβάκι μέσα στο θάλαμο με το βιολογικό υλικό για να ρίξω λίγο την ροή η λέτε να μην πάει καλά αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 28 Φεβρουαρίου 2022 Author #46 Share 28 Φεβρουαρίου 2022 Αυτό το Φίλτρο κάνει δουλειά το έχει δοκιμάσει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Φεβρουαρίου 2022 #47 Share 28 Φεβρουαρίου 2022 On 25/2/2022 at 1:46 ΠΜ, το μέλος koronis.v έγραψε: Καλησπέρα αφού καταλήξαμε στα φυτά τώρα ήρθε η ώρα του φίλτρου υπάρχει το παλιό εσωτερικό Φίλτρο μου το οπιο μάλλον είναι πολύ δυνατό για ενυδρείο 40χ40χ40 και με μονομάχο μπορώ να πάω σε κάτι η άλλο η να κρατήσω αυτό.? Βαλε spray bar και μια χαρα θα ειναι η ροη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 5 Μαρτίου 2022 Author #48 Share 5 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα μπορώ στο ενυδρείο να βάλω diy co2 η στα 60 λίτρα που θα είναι αυτό δεν πρόκειται να γίνει δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 5 Μαρτίου 2022 #49 Share 5 Μαρτίου 2022 Δεν βγαζει σταθερή απόδοση. Τι το θες το co2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koronis.v 5 Μαρτίου 2022 Author #50 Share 5 Μαρτίου 2022 Για κάποια λίγο πιο δύσκολα φυτά που μιλούσα με την Ναταλία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος