Κωσταντινος 6 Φεβρουαρίου 2022 #1 Share 6 Φεβρουαρίου 2022 Απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το ενυδρείο μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 7 Φεβρουαρίου 2022 #2 Share 7 Φεβρουαρίου 2022 Φιλε μου, βγαλε ακομε μερικες φωτο με καλο φωτισμο. Δεν φαινονται καλα τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωσταντινος 7 Φεβρουαρίου 2022 Author #3 Share 7 Φεβρουαρίου 2022 πριν 21 ώρες, το μέλος Κωσταντινος έγραψε: Απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το ενυδρείο μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωσταντινος 7 Φεβρουαρίου 2022 Author #4 Share 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, το μέλος Κωσταντινος έγραψε: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 7 Φεβρουαρίου 2022 #5 Share 7 Φεβρουαρίου 2022 Κωνσταντίνε αν θέλεις κάνε μας και μια παρουσίαση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα με αντιγραφή και επικόλληση , Γενική κατηγορία ενυδρείου(Κοινωνικό, Αφρική Λίμνες, Αφρική ποτάμια, Αμαζόνιος, Νότια Αμερική γενικά, Ασία - Ωκεανία, Δίσκοι, Κρύου νερού, Ασπόνδυλα, Φυτεμένο τοπίου, άλλη κατηγορία)Γενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):Συνολικά Λίτρα:Sump (λίτρα):ΟργανισμοίΦυτά:Ψάρια:Άλλα είδη:Διακοσμητικά υλικάΦόντο:Πέτρες:Ξύλα:Άλλα διακοσμητικά :Υπόστρωμα:Βυθός:ΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):Διάρκεια φωτισμού:Υποστήριξη οργανισμώνΦίλτρανση:Θέρμανση/ Ψύξη:Λίπανση:Παροχή CO2:Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:Διατροφή:ΠαράμετροιpH:Γενική σκληρότητα (GH):Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):Αμμωνία (ΝΗ3):Νιτρώδη (ΝΟ2):Νιτρικά (ΝΟ3):Φωσφορικά (PΟ4):Μέση Θερμοκρασία (°C):ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:Προετοιμασία νερού/πρόσθετα:Άλλες ρουτίνες συντήρησης:Φωτογραφίες: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος