Αδαμάντιος Χαλκιοπουλος 26 Ιανουαρίου 2022 #1 Share 26 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια φυτά τα οποία είναι εύκολα για ενυδρείο και που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο εξοπλισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Ιανουαρίου 2022 #2 Share 26 Ιανουαρίου 2022 πριν 52 λεπτά, το μέλος Αδαμάντιος Χαλκιοπουλος έγραψε: Καλησπέρα,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια φυτά τα οποία είναι εύκολα για ενυδρείο και που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο εξοπλισμό Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 27 Ιανουαρίου 2022 #3 Share 27 Ιανουαρίου 2022 https://www.aquazone.gr/freshwater-profiles/φυτά/?advanced_search_submitted=1&content_field_30[Easy]=Easy&&&&sortby=field_28&sortdirection=asc&record_type=all&time_frame=show_all Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 27 Ιανουαρίου 2022 #4 Share 27 Ιανουαρίου 2022 πριν 13 ώρες, το μέλος Αδαμάντιος Χαλκιοπουλος έγραψε: Καλησπέρα,θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια φυτά τα οποία είναι εύκολα για ενυδρείο και που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο εξοπλισμό https://greenaqua.hu/en/noveny/igeny/co2-t-nem-igenylo-noveny.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αδαμάντιος Χαλκιοπουλος 28 Ιανουαρίου 2022 Author #5 Share 28 Ιανουαρίου 2022 On 26/1/2022 at 10:28 ΜΜ, SOTIRIS said: Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο? 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 28 Ιανουαρίου 2022 #6 Share 28 Ιανουαρίου 2022 να υποθέσω ότι θα έχει ενα επαρκη φωτησμό; Πολύ εύκολα φυτά: ανουμπια νανα κάποια είδη βουκεφαλάνδρας σχεδόν όλα τα βρύα (μοος), και φτέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Ιανουαρίου 2022 #7 Share 28 Ιανουαρίου 2022 Μια anubia petite, κάποιο είδος βουκεφαλάνδρας, ίσως ένα microsorum νάνο δεμένα πάνω σε ένα μικρό ξύλο και είσαι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος