Kleopatra Karanastasi 24 Ιανουαρίου 2022 Author #26 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Ιανουαρίου 2022 #27 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Μην μετρας με αυτα, σκετη μαντεια. Αστοοοοοο....Στο ραφι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Ιανουαρίου 2022 #28 Share 24 Ιανουαρίου 2022 την αμμωνια με τι μετρας; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 24 Ιανουαρίου 2022 Author #29 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Δεν μετράω αμμωνία δεν ξέρω αυτό σε ρώταω πως το κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 24 Ιανουαρίου 2022 Author #30 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Ωραία και με τη να μετράω και το ph για πες μου σου είπα δεν ξέρω από αυτά είμαι καινουρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Ιανουαρίου 2022 #31 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, το μέλος Kleopatra Karanastasi έγραψε: Ωραία και με τη να μετράω και το ph για πες μου σου είπα δεν ξέρω από αυτά είμαι καινουρια Δεν χρειαζεται να μετρας ph τωρα, μόνο αμμωνια, νιτρωδη και νιτρικα πιο μετα. Παρε για αμμωνια και νιτρωδη τα τεστακια της SERA πχ - https://www.aquario.gr/product/sera-ammonium-ammonia-test-nh4-nh3/ https://www.aquario.gr/product/sera-nitrite-test-no2/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Ιανουαρίου 2022 #32 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Μεχρι να παρεις τεστακια, αλλαγες νερου συχνες να κάνεις - 30% μερα παρα μερα με seachem prime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 24 Ιανουαρίου 2022 Author #33 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Κοίτα αλλαγές έκανα κανονικά τώρα έχω να κάνω μια μέρα κάναμε 4 μέρες συνεχόμενες με βακτήρια και αντιχλωριο το 30% άρα να συνεχίσω γιατί τ ψάρι είναι σαν ζαλισμένο ακομη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 24 Ιανουαρίου 2022 Author #34 Share 24 Ιανουαρίου 2022 seachem prime τι είναι ακριβώς αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 24 Ιανουαρίου 2022 #35 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Το Prime είναι το αντιχλωριο της εταιρίας Seachem. Πέρα από τις ιδιότητες που αφορούν το χλώριο, αδρανοποιει και άλλες ουσίες, όπως η αμμωνία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 24 Ιανουαρίου 2022 Author #36 Share 24 Ιανουαρίου 2022 Οκ το είδα θα πάω να το πάρω μια ερώτηση μπορείς ν μου πεις ενώ σχεδόν όλοι την ημέρα είναι σχεδόν κρυμμένος και σαν ζαβλακομενο παρόλο που δε. Έχω ανοιχτό το φως μετά της 6 με 7 το απόγευμα μέχρι και την άλλη μέρα τ πρωί στης 8 μ 9 είναι ενεργός παίζει με φυσαλίδες κολυμπάει κανονικά γιατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 25 Ιανουαρίου 2022 Author #37 Share 25 Ιανουαρίου 2022 Μέχρι όμως να το πάρω να συνεχίσω να κάνω αλλαγές κανονικά καλημερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Ιανουαρίου 2022 #38 Share 25 Ιανουαρίου 2022 πριν 22 ώρες, το μέλος Kleopatra Karanastasi έγραψε: Οκ το είδα θα πάω να το πάρω μια ερώτηση μπορείς ν μου πεις ενώ σχεδόν όλοι την ημέρα είναι σχεδόν κρυμμένος και σαν ζαβλακομενο παρόλο που δε. Έχω ανοιχτό το φως μετά της 6 με 7 το απόγευμα μέχρι και την άλλη μέρα τ πρωί στης 8 μ 9 είναι ενεργός παίζει με φυσαλίδες κολυμπάει κανονικά γιατι Οταν λες παιζει με φυσσαλιδες; Εννοεις, οτι κολυμπαει αντιθετα στο ρευμα του φιλτρου ή ΄στο ρευμα, που κάνει αεραντλια; Αν ναι- ειναι κακο σημαδη, αυτο σημαινει , οτι εχει θεμα με βραγχυα, δηλ δεν του φτανει τ οξυγονο. Αυτο μπορει να ειναι το αποτελεσμα αυξημενης αμμωνιας (καμμενα βραγχυα) ή καποιες αρρωστιες πχ oodinium, ick κ.α. Αν μπορεις, βγαλε μια καλη καθαρη κοντινη φωτο να φαινεται καθαρα το ψαρακι. Με καλο φως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 25 Ιανουαρίου 2022 Author #39 Share 25 Ιανουαρίου 2022 Θα προσπαθήσω τώρα ας πούμε έχουμε κλείσει φωτα κ παίζει μόνο τηλεόραση και είναι φυσιολογικός και όχι δεν πάει στο αντίθετο ρεύμα μια χαρά είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 25 Ιανουαρίου 2022 Author #40 Share 25 Ιανουαρίου 2022 Να θέλει να έχει μόνο σκοτάδι γιατί στο ενυδρείο όπως τ πειραμε είχε την glow15w led. Και μας δώσανε και βάλαμε κάτω στο ενυδρείο χαλαζιακη ψιλή άσπρη αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Ιανουαρίου 2022 #41 Share 25 Ιανουαρίου 2022 πριν 12 λεπτά, το μέλος Kleopatra Karanastasi έγραψε: Θα προσπαθήσω τώρα ας πούμε έχουμε κλείσει φωτα κ παίζει μόνο τηλεόραση και είναι φυσιολογικός και όχι δεν πάει στο αντίθετο ρεύμα μια χαρά είναι... Βγαλε φωτο, οταν θα εχει φως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 25 Ιανουαρίου 2022 Author #42 Share 25 Ιανουαρίου 2022 Να θέλει να έχει μόνο σκοτάδι γιατί στο ενυδρείο όπως τ πειραμε είχε την glow15w led. Και μας δώσανε και βάλαμε κάτω στο ενυδρείο χαλαζιακη ψιλή άσπρη αμμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 25 Ιανουαρίου 2022 Author #43 Share 25 Ιανουαρίου 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 25 Ιανουαρίου 2022 Author #44 Share 25 Ιανουαρίου 2022 Αυτές μπόρεσα γιατί όταν με βλέπει κοντά πάει κρύβεται όπως τώρα ενώ είναι μια χαρά βγαίνει και κολυμπάει τελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 25 Ιανουαρίου 2022 Author #45 Share 25 Ιανουαρίου 2022 Θα προσπαθήσω αν βγει καλα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 26 Ιανουαρίου 2022 Author #46 Share 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα στην παρεα της φώτο της ειδατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 26 Ιανουαρίου 2022 Author #47 Share 26 Ιανουαρίου 2022 Στέλνω και σήμερα της βγάλαμε της φώτο καληνερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 26 Ιανουαρίου 2022 Author #48 Share 26 Ιανουαρίου 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Ιανουαρίου 2022 #49 Share 26 Ιανουαρίου 2022 Απ οσο φαινεται στην φωτο, δεν βλεπω κατι ανησυχητικό. Αν το ψαρακι τρωι καλα και κολυμπαει, τότε μια χαρα ειναι. Μην ξεχνας τις αλλαγες νερου και βακτηρια. Απο τροφες τι του δινεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleopatra Karanastasi 26 Ιανουαρίου 2022 Author #50 Share 26 Ιανουαρίου 2022 Θα του κάνω αλλαγές όπως μ είπες βακτήρια πήρα το φαγητό 2 φορές από λίγο και είναι το DAJANA BASIC TROPICAL GRANULES ΑΥΤΌ ΜΑΣ ΤΟ ΈΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος