Zamias 12 Ιανουαρίου 2022 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα στο forum! Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το νερό αλλαγής για πότισμα φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου! Με τον υπολογισμό ότι έχει Exel - potassium - flourish και αντίχλωριο- βακτήρια. Αν κάποιος το κάνει και έχει παρατηρήσει κάτι! Ευχαριστώ! ❤?❤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Ιανουαρίου 2022 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Το καλοκαίρι το κάνω σε μόνιμη βάση. Τώρα εάν έχεις αφρικάνες, άρα σκληρό νερό, δεν θα πρέπει να ποτίζεις τα οξύφυλλα που θέλουν μαλακό νερό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamias 12 Ιανουαρίου 2022 Author #3 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Οχι οχι το ενυδρείο είναι Molly otociclus και angistrus. πριν 8 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Το καλοκαίρι το κάνω σε μόνιμη βάση. Τώρα εάν έχεις αφρικάνες, άρα σκληρό νερό, δεν θα πρέπει να ποτίζεις τα οξύφυλλα που θέλουν μαλακό νερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Ιανουαρίου 2022 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Μια χαρά, μπλουμ στις γλάστρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamias 12 Ιανουαρίου 2022 Author #5 Share 12 Ιανουαρίου 2022 πριν 6 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Μια χαρά, μπλουμ στις γλάστρες. Σε ευχαριστώ πολυ Σωτήρη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Ιανουαρίου 2022 #6 Share 12 Ιανουαρίου 2022 και εγω απο το ενυδρειο ποτίζω τα φυτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 13 Ιανουαρίου 2022 #7 Share 13 Ιανουαρίου 2022 πριν 19 ώρες, το μέλος Zamias έγραψε: Καλησπέρα στο forum! Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το νερό αλλαγής για πότισμα φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου! Με τον υπολογισμό ότι έχει Exel - potassium - flourish και αντίχλωριο- βακτήρια. Αν κάποιος το κάνει και έχει παρατηρήσει κάτι! Ευχαριστώ! ❤?❤ Δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamias 13 Ιανουαρίου 2022 Author #8 Share 13 Ιανουαρίου 2022 πριν 20 λεπτά, το μέλος Ancient Gaming έγραψε: Δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα Σε ευχαριστώ πολυ !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 13 Ιανουαρίου 2022 #9 Share 13 Ιανουαρίου 2022 πριν 23 λεπτά, το μέλος Zamias έγραψε: Σε ευχαριστώ πολυ !! Αν εχεις αφυγραντηρα μπορεις να χρησιμοποιεις και αυτο το νερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamias 13 Ιανουαρίου 2022 Author #10 Share 13 Ιανουαρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος Ancient Gaming έγραψε: Αν εχεις αφυγραντηρα μπορεις να χρησιμοποιεις και αυτο το νερο Η αλήθεια είναι ότι σπίτι έχω πολλα φυτά εσωτερικού και νομίζω ο αφυγραντήρας θα τα ρημάξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royssaki 13 Ιανουαρίου 2022 #11 Share 13 Ιανουαρίου 2022 Εγώ ποτίζω κανονικά … 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 13 Ιανουαρίου 2022 #12 Share 13 Ιανουαρίου 2022 πριν 4 ώρες, το μέλος Royssaki έγραψε: Εγώ ποτίζω κανονικά … κανονικα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 13 Ιανουαρίου 2022 #13 Share 13 Ιανουαρίου 2022 πριν 6 ώρες, το μέλος Zamias έγραψε: Η αλήθεια είναι ότι σπίτι έχω πολλα φυτά εσωτερικού και νομίζω ο αφυγραντήρας θα τα ρημάξει.. Εννοω σε περιπτωση που ειχες να χρησιμοποιησους και αυτο το νερο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος