Turtleeee 12 Ιανουαρίου 2022 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Παιδια η χελωνιτσα μου εχει τρεις μερες κοιμαται αλλα μεσα στο νερο εχει πεσει στη χειμερια ναρκη ? Ειχα ακουσει ομως οτι πρεπει να βγει απο το νερο για να γινει αυτο ισχυει ?? ( την εχω εδω και 3 μηνες ) σας την δειχνω σε μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
manousos21 12 Ιανουαρίου 2022 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Μία ώρα πριν, το μέλος Turtleeee έγραψε: Παιδια η χελωνιτσα μου εχει τρεις μερες κοιμαται αλλα μεσα στο νερο εχει πεσει στη χειμερια ναρκη ? Ειχα ακουσει ομως οτι πρεπει να βγει απο το νερο για να γινει αυτο ισχυει ?? ( την εχω εδω και 3 μηνες ) σας την δειχνω σε μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 13 Ιανουαρίου 2022 #3 Share 13 Ιανουαρίου 2022 πριν 23 ώρες, το μέλος Turtleeee έγραψε: Παιδια η χελωνιτσα μου εχει τρεις μερες κοιμαται αλλα μεσα στο νερο εχει πεσει στη χειμερια ναρκη ? Ειχα ακουσει ομως οτι πρεπει να βγει απο το νερο για να γινει αυτο ισχυει ?? ( την εχω εδω και 3 μηνες ) σας την δειχνω σε μια φωτο Το σπιτακι της εινια πολυ μικρο , και δεν εχει θερμανση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turtleeee 13 Ιανουαρίου 2022 Author #4 Share 13 Ιανουαρίου 2022 Apanthsh sthn erwthsh den phra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 13 Ιανουαρίου 2022 #5 Share 13 Ιανουαρίου 2022 Ισως να έχει πέσει σε χειμερία νάρκη, πρέπει να πάρετε μια λάμπα για θέρμανση της στεριάς και θερμοστάτη για το νερό Υπάρχει περίπτωση να μην νιώθει καλα; Καλύτερα όμως περιμεντε να απαντησουν και οι πιο εμπειροι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turtleeee 13 Ιανουαρίου 2022 Author #6 Share 13 Ιανουαρίου 2022 Νομιζω οτι νιωθει καλα χθες ξυπνησε τις αλλαξα και το νερακι απλα δεν τρωει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 13 Ιανουαρίου 2022 #7 Share 13 Ιανουαρίου 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος Turtleeee έγραψε: Νομιζω οτι νιωθει καλα χθες ξυπνησε τις αλλαξα και το νερακι απλα δεν τρωει A Wikipedia article explained “Red-eared Sliders do not hibernate, but actually brumate; while they become less active, they do occasionally rise to the surface for food or air.” Most sliders spend the winter months in the mud at the bottoms of ponds or shallow lakes. Οποτε δεν πεφτουν σε χειμερια ναρκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turtleeee 14 Ιανουαρίου 2022 Author #8 Share 14 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστω πολυ παντως στο πετ σοπ μου ειπαν οτι δεν τρωει και αυτα για θα πεσει σε χν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος