GiannosM 11 Ιανουαρίου 2022 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα το γκαπυ μου έχει velvet ή από το φως μου φαίνεται;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 11 Ιανουαρίου 2022 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2022 καθολου καλες φωτο. Πιο κοντινή και πιο καθαρη αν θα βγάλεις.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannosM 11 Ιανουαρίου 2022 Author #3 Share 11 Ιανουαρίου 2022 Δύσκολο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Ιανουαρίου 2022 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2022 πριν 12 ώρες, το μέλος GiannosM έγραψε: Δύσκολο.. γουγλαρε τότε oodinium in fish. θα σου βγαλει πολλες εικονες. αν θελεις να βρεις τι εχουν τα ψαρια , πρώτα ξεκινας με μετρησεις νερου- αμμωνια, νιτρωδη, νιτρικα και αν ολα καλα ψαχνεις παραπέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiannosM 14 Ιανουαρίου 2022 Author #5 Share 14 Ιανουαρίου 2022 Οι μετρήσεις μου είναι εντάξει, το ψαράκι είναι οκ , λάθος εκτίμηση, σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος