Popular Post Γαβριλος 11 Ιανουαρίου 2022 Popular Post #1 Share 11 Ιανουαρίου 2022 Την καλησπέρα μου στην παρέα! Ξεκίνησα εδώ και λίγο καιρό ένα νέο ενυδρείο reef 120*62*60 με sump 85*45*40, αν και είμαι ακόμα στην διαδικασία κατασκευής είπα να μοιραστώ μαζί σας την πρόοδο που εχω κάνει μέχρι στιγμής. Ας σας δείξω πρώτα από ολα ενα ψηφιακό σχέδιο που εκανα και στην συνέχεια τι εχω κάνει μέχρι στιγμής στην πραγματικότητα Ξεκίνησα λίγο ανάποδα φτιάχνοντας πρώτα το hardscape μιας και ο βράχος υπήρχε. Στην συνέχεια έφτιαξα την βάση με 40χ40 μορφοσωληνα 3 χιλιοστά και την έβαψα με εποξειδικο αστάρι 3 χέρια και 2 χέρια λευκό χρώμα. Στην συνέχεια την έντυσα με μελαμίνη + κάποιες λεπτομέρειες με πλαστικό που έφτιαξα στους 3d printer για να δώσουν καλύτερο αισθητήκο αποτέλεσμα. Σειρά είχε το σαμπ μιας και είχα ένα μεγάλο από το παλιό reef το έκοψα και έφτιαξα το νέο μικρότερο sump 85χ45χ40. Ταυτόχρονα έφτιαξα τις υπερχείλισεις και την εισαγωγή του νερού στους printer με υλικό petg. Τώρα είμαι σε φάση που έκοψα το παλιό ενυδρείο 140χ70χ70 που ηταν πολύ μεγάλο και είχε γρατσουνιές για να πάρω τους πάτους και το πίσω τζαμι, αυτά θα τα χρησιμοποιήσω στο νέο ενυδρείο που θα φτιάξω λογικά μεσα στην άλλη εβδομάδα. 12 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ 11 Ιανουαρίου 2022 #2 Share 11 Ιανουαρίου 2022 Εξαιρετικό!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 11 Ιανουαρίου 2022 #3 Share 11 Ιανουαρίου 2022 Γαβριήλ δύναμη!! Μπράβο αγορίνα! Είμαι πάρα πολύ σίγουρος όπως και στο προηγούμενο ενυδρείο ότι θα γίνει πολύ προσεγμένο! Ανυπομονούμε για την μορφή του πριν το γεμίσεις και φυσικά και την εξέλιξη του στην πορεία!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boulkmanjimakos 11 Ιανουαρίου 2022 #4 Share 11 Ιανουαρίου 2022 Super! Θα γίνει κούκλα! Καλή συνέχεια!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ancient Gaming 11 Ιανουαρίου 2022 #5 Share 11 Ιανουαρίου 2022 Ζήλεψα !!! Με την καλή έννοια πάντα !!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 11 Ιανουαρίου 2022 #6 Share 11 Ιανουαρίου 2022 Καλή αρχή, Γαβριλο! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 12 Ιανουαρίου 2022 #7 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Καλή αρχή φίλε, όλα με το δεξί! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 12 Ιανουαρίου 2022 #8 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Πολύ καλό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 12 Ιανουαρίου 2022 Author #9 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια παιδιά!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas carduelis 12 Ιανουαρίου 2022 #10 Share 12 Ιανουαρίου 2022 πριν 23 ώρες, το μέλος Γαβριλος έγραψε: Την καλησπέρα μου στην παρέα! Ξεκίνησα εδώ και λίγο καιρό ένα νέο ενυδρείο reef 120*62*60 με sump 85*45*40, αν και είμαι ακόμα στην διαδικασία κατασκευής είπα να μοιραστώ μαζί σας την πρόοδο που εχω κάνει μέχρι στιγμής. Ας σας δείξω πρώτα από ολα ενα ψηφιακό σχέδιο που εκανα και στην συνέχεια τι εχω κάνει μέχρι στιγμής στην πραγματικότητα Ξεκίνησα λίγο ανάποδα φτιάχνοντας πρώτα το hardscape μιας και ο βράχος υπήρχε. Στην συνέχεια έφτιαξα την βάση με 40χ40 μορφοσωληνα 3 χιλιοστά και την έβαψα με εποξειδικο αστάρι 3 χέρια και 2 χέρια λευκό χρώμα. Στην συνέχεια την έντυσα με μελαμίνη + κάποιες λεπτομέρειες με πλαστικό που έφτιαξα στους 3d printer για να δώσουν καλύτερο αισθητήκο αποτέλεσμα. Σειρά είχε το σαμπ μιας και είχα ένα μεγάλο από το παλιό reef το έκοψα και έφτιαξα το νέο μικρότερο sump 85χ45χ40. Ταυτόχρονα έφτιαξα τις υπερχείλισεις και την εισαγωγή του νερού στους printer με υλικό petg. Τώρα είμαι σε φάση που έκοψα το παλιό ενυδρείο 140χ70χ70 που ηταν πολύ μεγάλο και είχε γρατσουνιές για να πάρω τους πάτους και το πίσω τζαμι, αυτά θα τα χρησιμοποιήσω στο νέο ενυδρείο που θα φτιάξω λογικά μεσα στην άλλη εβδομάδα. Γαβρι... τρομερή δουλειά φίλε μου... συνέχισε έτσι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 12 Ιανουαρίου 2022 #11 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Τρομερό design, καλή αρχή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 12 Ιανουαρίου 2022 #12 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Πολύ ωραίο το σχέδιο φίλε μου. Καλογεμιστο να είναι,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos 12 Ιανουαρίου 2022 #13 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Επαγγελματική δουλειά Γαβρίλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Ιανουαρίου 2022 #14 Share 12 Ιανουαρίου 2022 Με το καλό Γαβριήλ.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 13 Ιανουαρίου 2022 #15 Share 13 Ιανουαρίου 2022 Μονος σου το εκανες ολο αυτο? Πραγματικά πανέμορφο. Μηπως να σου δίνουμε παραγγελίες και για εμας που δεν πιάνουν τα χέρια μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 13 Ιανουαρίου 2022 #16 Share 13 Ιανουαρίου 2022 Εξαιρετική δουλειά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos Fragoulis 14 Ιανουαρίου 2022 #17 Share 14 Ιανουαρίου 2022 Καλή και απροβληματιστη αρχή. Αγαπώ την μελέτη και τον σχεδιασμό ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 14 Ιανουαρίου 2022 #18 Share 14 Ιανουαρίου 2022 Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 14 Ιανουαρίου 2022 #19 Share 14 Ιανουαρίου 2022 On 11/1/2022 at 4:55 ΜΜ, το μέλος Γαβριλος έγραψε: Την καλησπέρα μου στην παρέα! Ξεκίνησα εδώ και λίγο καιρό ένα νέο ενυδρείο reef 120*62*60 με sump 85*45*40, αν και είμαι ακόμα στην διαδικασία κατασκευής είπα να μοιραστώ μαζί σας την πρόοδο που εχω κάνει μέχρι στιγμής. Ας σας δείξω πρώτα από ολα ενα ψηφιακό σχέδιο που εκανα και στην συνέχεια τι εχω κάνει μέχρι στιγμής στην πραγματικότητα Ξεκίνησα λίγο ανάποδα φτιάχνοντας πρώτα το hardscape μιας και ο βράχος υπήρχε. Στην συνέχεια έφτιαξα την βάση με 40χ40 μορφοσωληνα 3 χιλιοστά και την έβαψα με εποξειδικο αστάρι 3 χέρια και 2 χέρια λευκό χρώμα. Στην συνέχεια την έντυσα με μελαμίνη + κάποιες λεπτομέρειες με πλαστικό που έφτιαξα στους 3d printer για να δώσουν καλύτερο αισθητήκο αποτέλεσμα. Σειρά είχε το σαμπ μιας και είχα ένα μεγάλο από το παλιό reef το έκοψα και έφτιαξα το νέο μικρότερο sump 85χ45χ40. Ταυτόχρονα έφτιαξα τις υπερχείλισεις και την εισαγωγή του νερού στους printer με υλικό petg. Τώρα είμαι σε φάση που έκοψα το παλιό ενυδρείο 140χ70χ70 που ηταν πολύ μεγάλο και είχε γρατσουνιές για να πάρω τους πάτους και το πίσω τζαμι, αυτά θα τα χρησιμοποιήσω στο νέο ενυδρείο που θα φτιάξω λογικά μεσα στην άλλη εβδομάδα. Ρεεε τρελέ το είδα στο YouTube. Έχεις και εδώ προφίλ?.πολλά μπράβο για το ενυδρείο σου. Μπορείς να χρησιμοποιείς ταινία στα κοψίματα να βγαίνει ίσιο το κόψιμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 16 Ιανουαρίου 2022 Author #20 Share 16 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλα σας λόγια παιδιά οσο μπορώ το παλεύω!! Γιώργο ξέρεις ότι και εγω αγαπώ την μελέτη!! Ότι γίνετε με μελέτη γίνεται καλό συνήθος!! Ταξιάρχη είμαι παντού δεμ γλυτώνει κάνεις απο μενα χαχαχ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 16 Ιανουαρίου 2022 #21 Share 16 Ιανουαρίου 2022 Πολλά μπράβο Γαβριήλο μου συγχαρητήρια υπέροχο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 8 Φεβρουαρίου 2022 #22 Share 8 Φεβρουαρίου 2022 @Γαβριλος! Γαβριηλ, φιλε μου, βαλε και μια φωτο μετα το γεμισμα! Μ΄αρεσε παρα πολυ! Και σε υπερ ευχαριστω για το δεματακι, που μου εστειλες!!!! Χρωσταω, να ξερεις!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 13 Φεβρουαρίου 2022 Author #23 Share 13 Φεβρουαρίου 2022 On 16/1/2022 at 7:44 ΜΜ, το μέλος panoscorfu έγραψε: Πολλά μπράβο Γαβριήλο μου συγχαρητήρια υπέροχο ??? σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 13 Φεβρουαρίου 2022 Author #24 Share 13 Φεβρουαρίου 2022 On 8/2/2022 at 4:21 ΜΜ, το μέλος natateo έγραψε: @Γαβριλος! Γαβριηλ, φιλε μου, βαλε και μια φωτο μετα το γεμισμα! Μ΄αρεσε παρα πολυ! Και σε υπερ ευχαριστω για το δεματακι, που μου εστειλες!!!! Χρωσταω, να ξερεις!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Ναταλία !! όσο για το δεματάκι μήν το σκέφτεσαι καν!! θα ανεβάσω φωτογραφίες όταν μπεί όλος ο εξοπλισμός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος