Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 #1 Share 9 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και καλή χρονιά! Έχω ένα ενυδρείο 450 λίτρα με 7 χρυσόψαρα. 1 σουμπούκιν 3 σαράσα και 3 κομετ. Εδώ και 3 μέρες έχουν αρχίσει να κυνηγιούνται αλλά χωρίς δαγκώματα. Να είναι μπούλινγκ η ζευγάρωμα? Τα έχω έναν χρόνο τώρα. Κάθε Κυριακή αλλαγή νερού. Και θα πάνε σε 1000 λίτρα. Φοβάμαι μην τα χάσω βρε παιδιά ? τι να κάνω? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Ιανουαρίου 2022 #2 Share 9 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα. Μην ανησυχείς κυνήγι ζευγαρώματος είναι. Επί τη ευκαιρία, γιατί δεν μας κάνεις και μια αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου σου να το καμαρώσουμε κιόλας? Γράψε μας και τη φίλτρανση σου και τις ρουτίνες σου (όπως το πόσο νερό αλλάζεις, τι φίλτρανση έχεις, τι ταΐζεις και τι είδους τεστ νερού κάνεις). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #3 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 7 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Καλημέρα. Μην ανησυχείς κυνήγι ζευγαρώματος είναι. Επί τη ευκαιρία, γιατί δεν μας κάνεις και μια αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου σου να το καμαρώσουμε κιόλας? Γράψε μας και τη φίλτρανση σου και τις ρουτίνες σου (όπως το πόσο νερό αλλάζεις, τι φίλτρανση έχεις, τι ταΐζεις και τι είδους τεστ νερού κάνεις). Δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες αλλιώς θα ανέβαζα. Έχω δύο φίλτρα εσωτερικα τις Juwel 30% αλλαγή κάνω. Μέσα στα φίλτρα έχω. Phorax, cirax, ελφρόπετρα και μακαρόνι. Ταΐζω Daphnia, crisps, flakes & granules. Μπορεί να έχω ξεχάσει κάτι άλλα δεν θυμάμαι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #4 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 16 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Καλημέρα. Μην ανησυχείς κυνήγι ζευγαρώματος είναι. Επί τη ευκαιρία, γιατί δεν μας κάνεις και μια αναλυτική παρουσίαση του ενυδρείου σου να το καμαρώσουμε κιόλας? Γράψε μας και τη φίλτρανση σου και τις ρουτίνες σου (όπως το πόσο νερό αλλάζεις, τι φίλτρανση έχεις, τι ταΐζεις και τι είδους τεστ νερού κάνεις). Τεστ κάνω api Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Ιανουαρίου 2022 #5 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 6 λεπτά, το μέλος Gogo 1982 έγραψε: Δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες αλλιώς θα ανέβαζα. Έχω δύο φίλτρα εσωτερικα τις Juwel 30% αλλαγή κάνω. Μέσα στα φίλτρα έχω. Phorax, cirax, ελφρόπετρα και μακαρόνι. Ταΐζω Daphnia, crisps, flakes & granules. Μπορεί να έχω ξεχάσει κάτι άλλα δεν θυμάμαι ? Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να βάλεις τουλάχιστον ένα μεγάλο εξωτερικό φίλτρο, καθώς είναι πάρα πολύ ρυπογόνα ψάρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #6 Share 9 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, το μέλος killerknight έγραψε: Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να βάλεις τουλάχιστον ένα μεγάλο εξωτερικό φίλτρο, καθώς είναι πάρα πολύ ρυπογόνα ψάρια Θα πάνε σε 1000 λίτρα με σαμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Ιανουαρίου 2022 #7 Share 9 Ιανουαρίου 2022 Μια χαρά τότε. Πόσα λίτρα το sump? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Ιανουαρίου 2022 #8 Share 9 Ιανουαρίου 2022 Διάβασε και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #9 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 17 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Μια χαρά τότε. Πόσα λίτρα το sump? Τώρα μου το φτιάχνουν. 200 λίτρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #10 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 16 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Διάβασε και αυτό Αυτό βρήκα και διαβάζω. Σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 9 Ιανουαρίου 2022 #11 Share 9 Ιανουαρίου 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #12 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 2 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Μακάρι... απλά θα τα καταφερουν? Διάβασα ένα άρθρο αλλά θα τα δω? Θα προλάβω? Ουφου τι να κάνω η μανα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 9 Ιανουαρίου 2022 #13 Share 9 Ιανουαρίου 2022 Έχω ζωντανές τροφές να σου υ δώσω άν θές να ασχοληθείς, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις και αρτέμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #14 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 4 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Έχω ζωντανές τροφές να σου υ δώσω άν θές να ασχοληθείς, αλλά θα πρέπει να αρχίσεις και αρτέμια Δεν μπορώ με τα σκουλήκια αν και το έχω σκεφτεί πολλές φορές γιατί έχω και μονομάχο. Αλλά δεν μπορώ ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 9 Ιανουαρίου 2022 #15 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 1 λεπτό, το μέλος Gogo 1982 έγραψε: Δεν μπορώ με τα σκουλήκια αν και το έχω σκεφτεί πολλές φορές γιατί έχω και μονομάχο. Αλλά δεν μπορώ ?? Οχι δεν έχει σκουλίκια...ένα πλαστικό βαζο.θα έχεις καθως και ένα εργαλείο για να φτιάχνεις την αρτέμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Ιανουαρίου 2022 #16 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 10 λεπτά, το μέλος Gogo 1982 έγραψε: Δεν μπορώ με τα σκουλήκια αν και το έχω σκεφτεί πολλές φορές γιατί έχω και μονομάχο. Αλλά δεν μπορώ ?? Αν έχεις χρυσόψαρα θα πρέπει να συνηθίσεις τα σκουλίκια. Εγώ το καλοκαίρι στη λίμνη τα ταιζω και γεωσκώληκες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #17 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 2 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Οχι δεν έχει σκουλίκια...ένα πλαστικό βαζο.θα έχεις καθως και ένα εργαλείο για να φτιάχνεις την αρτέμια Εδώ στο φόρουμ μπορώ να βρω κάποιο άρθρο να διαβάσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #18 Share 9 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, το μέλος killerknight έγραψε: Αν έχεις χρυσόψαρα θα πρέπει να συνηθίσεις τα σκουλίκια. Εγώ το καλοκαίρι στη λίμνη τα ταιζω και γεωσκώληκες Να κατέβω στην αυλή να μαζέψω? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 9 Ιανουαρίου 2022 #19 Share 9 Ιανουαρίου 2022 Καλοκαιράκι όχι τώρα. Και θα πρέπει να τους κόψεις και κομμάτια ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gogo 1982 9 Ιανουαρίου 2022 Author #20 Share 9 Ιανουαρίου 2022 πριν 8 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Καλοκαιράκι όχι τώρα. Και θα πρέπει να τους κόψεις και κομμάτια ? Πλάκα κάνεις? Σιγά που θα το κανω????? δεν μπορώ τέτοια λεμε??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος