diman 12 Ιουνίου 2007 #1 Share 12 Ιουνίου 2007 Έχω σε 60 ενυδρείο 3 ενήλικα molly και 15 περίπου μεσαίου μεγέθους και καμιά 20 ακόμα μικρά. Όλο γενάνε... και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Ο χώρος είναι πια πολύ περιορισμένος και οι συνθήκες πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Τι να τα κάνω όμως? Υπάρχει περίπτωση αν πάω σε petshop να τα πάρουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
segusm 12 Ιουνίου 2007 #2 Share 12 Ιουνίου 2007 Γιατί όχι; Κέρδος θα έχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopa56 13 Ιουνίου 2007 #3 Share 13 Ιουνίου 2007 Φίλε diman μπορείς και να τα χαρίσεις - υπάρχει και η σχετική κατηγορία: "μικρές αγγελίες - ενυδρειακά". Σίγουρα θα υπάρχουν συνχομπίστεςπου θα ενδιαφέρονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diman 14 Ιουνίου 2007 Author #4 Share 14 Ιουνίου 2007 Φίλε diman μπορείς και να τα χαρίσεις - υπάρχει και η σχετική κατηγορία: "μικρές αγγελίες - ενυδρειακά". Σίγουρα θα υπάρχουν συνχομπίστεςπου θα ενδιαφέρονται. Μωρέ εγώ θέλω να ελαφρύνει το βιολογικό φορτίο του ενυδρείου μου. Δεν με νοιάζει πουλάω ή χαρίζω. Θα βάλω πάντως την αγγελία μου. Ευχαριστώ kopa56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 18 Ιουνίου 2007 #5 Share 18 Ιουνίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος