ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ 27 Δεκεμβρίου 2021 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 Γενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):80χ30χ40 Συνολικά Λίτρα:περιπου 80 καθαρα Sump (λίτρα): Οργανισμοί Φυτά:εχει αρκετα Ψάρια:13 harlequin rasbora Άλλα είδη:snails και λιγες red cherry Διακοσμητικά υλικά Φόντο:μαυρο χαρτονι Πέτρες:ναι Ξύλα:ναι Άλλα διακοσμητικά : Υπόστρωμα:οχι Βυθός:μαυρο χαλικακι Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):2 λεντ 2200lm συνολο Διάρκεια φωτισμού:7.30 ωρες Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:eheim biopower 200 + hailea rp200 Θέρμανση/ Ψύξη:eheim 200w stc-1000 Λίπανση:excel καθημερινα και 3 φορες μακρο Παροχή CO2:οχι Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή:διαφορες Παράμετροι pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Φωσφορικά (PΟ4): Μέση Θερμοκρασία (°C):23.3 Συντήρηση Αλλαγές νερού:50% καθε βδομαδα Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Άλλες ρουτίνες συντήρησης: Το ενυδρειο τρεχει 2 μηνες τωρα τα φιλτρα 2 χρονια και τα ψαρακια μπηκαν πριν 1 μηνα και προς το παρων πανε ολα καλα 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 27 Δεκεμβρίου 2021 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα φίλε μου. Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Χάρμα οφθαλμών που λέμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ 27 Δεκεμβρίου 2021 Author #3 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 πριν 10 λεπτά, το μέλος killerknight έγραψε: Καλησπέρα φίλε μου. Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Χάρμα οφθαλμών που λέμε ? Ευχαριστώ πολύ εντάξει δεν είναι σαν κάτι κοσμήματα που έχω δει αλλα έχει βρει τις ισσοροπίες του και είναι εύκολο και ξεκούραστο στην συντήρηση του χωρίς πολλές παρεμβάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 27 Δεκεμβρίου 2021 #4 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ έγραψε: Ευχαριστώ πολύ εντάξει δεν είναι σαν κάτι κοσμήματα που έχω δει αλλα έχει βρει τις ισσοροπίες του και είναι εύκολο και ξεκούραστο στην συντήρηση του χωρίς πολλές παρεμβάσεις Αυτό είναι και το βασικότερο να ξέρεις. Να απολαμβανεις το χόμπυ χωρίς να υποφέρεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 27 Δεκεμβρίου 2021 #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 (edited) Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο. Αυτό είναι το θέμα να το χαίρεσαι χωρίς πολύ κούραση. Πολύ όμορφο είναι ? Αν θέλεις κόψε τιε κορυφές απο την ludwigia και φύτεψε τες παραδίπλα θα φαίνεται πιο πυκνό και όμορφο Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2021 - Katrin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 27 Δεκεμβρίου 2021 #6 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου . Μπράβο και για την ολοκληρωμένη παρουσίαση !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος