Dimitri45 26 Δεκεμβρίου 2021 #1 Share 26 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, καλά Χριστούγεννα με υγεία !!! Παρατηρησα την ουρά του μονομάχου μου κάπως σαν να ξεράθηκε δεν ξέρω πως ακριβώς να το πω είναι κάποιο πρόβλημα ;; μηπως γνωρίζει κανείς τι ακριβώς έπαθε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Δεκεμβρίου 2021 #2 Share 26 Δεκεμβρίου 2021 @Dimitri45 Fin rot και χρειάζεται θεραπεία (τουλάχιστον αρχικά) με melafix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 26 Δεκεμβρίου 2021 #3 Share 26 Δεκεμβρίου 2021 Και συχνές αλλαγες νερου. Μετρήσεις νερού κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri45 26 Δεκεμβρίου 2021 Author #4 Share 26 Δεκεμβρίου 2021 Ναι κάνω είναι όλα καλά στις παραμέτρους !!!πως ακριβώς να του κάνω θεραπεία με το melafix ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 26 Δεκεμβρίου 2021 #5 Share 26 Δεκεμβρίου 2021 Όταν θα κάνεις αλλαγή νερού θα προσθέσεις 5ml ανά 35 λίτρα κάθε μέρα έως τις 6 μέρες..Με κάθε επιφύλαξη αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri45 27 Δεκεμβρίου 2021 Author #6 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 Ωραια ευχαριστώ !!! Εγώ φταίω για αυτό ; Γιατί δεν άλλαξα κάτι από την ρουτίνα που έκανα κάθε εβδομάδα !!! Μόνο που του πήρα μικρά σκουλίκια για τροφή που του δίνω μια φορά την έβδομαδα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 27 Δεκεμβρίου 2021 #7 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 πριν 23 ώρες, το μέλος natateo έγραψε: Και συχνές αλλαγες νερου. Μετρήσεις νερού κάνεις; Αν μπορείς καλό είναι πρώτα να απαντήσεις σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 27 Δεκεμβρίου 2021 #8 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 Φίλτρο έχεις στο ενυδρείο με το μονομάχο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 27 Δεκεμβρίου 2021 #9 Share 27 Δεκεμβρίου 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος Dimitri45 έγραψε: Ωραια ευχαριστώ !!! Εγώ φταίω για αυτό ; Γιατί δεν άλλαξα κάτι από την ρουτίνα που έκανα κάθε εβδομάδα !!! Μόνο που του πήρα μικρά σκουλίκια για τροφή που του δίνω μια φορά την έβδομαδα !! Είναι μια πρώτη ένδειξη ότι κάτι δεν πάει, όπως θα έπρεπε στο ενυδρείο. Δεν σημαίνει ότι φταις εσύ, απλά πρέπει να βρεις τι παίζει με το νερό σου. Γράψε αν σου είναι εύκολο τι θερμοκρασία έχει το ενυδρείο, και αν υπάρχουν μετρήσεις από ph και σκληρότητες. Σου κάνω αντιγραφή-επικόληση τις οδηγίες χρήσης του melafix. Ανακινείτε καλά. Εάν είναι δυνατόν, αφαιρέστε τον ενεργό άνθρακα.Προσθέστε 5 ml ανά 38 λίτρα νερού ενυδρείου. Θεραπεία ασθενειών ή πληγών: Δόση ημερησίως για 7 ημέρες. Μετά από 7 ημέρες, κάντε αλλαγή νερού 25%. Συνεχίστε τη θεραπεία, εάν είναι απαραίτητο. Προσθήκη νέου ψαριού: Δόση καθημερινά για 3 ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri45 28 Δεκεμβρίου 2021 Author #10 Share 28 Δεκεμβρίου 2021 On 27/12/2021 at 4:41 ΜΜ, το μέλος killerknight έγραψε: Αν μπορείς καλό είναι πρώτα να απαντήσεις σε On 27/12/2021 at 4:41 ΜΜ, το μέλος killerknight έγραψε: Αν μπορείς καλό είναι πρώτα να απαντήσεις σε αυτό. Απάντησα λίγο πιο πάνω για τις παραμέτρους του νερού !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri45 28 Δεκεμβρίου 2021 Author #11 Share 28 Δεκεμβρίου 2021 On 27/12/2021 at 4:41 ΜΜ, το μέλος killerknight έγραψε: Φίλτρο έχεις στο ενυδρείο με το μονομάχο σου? Έχω ένα εσωτερικό φίλτρο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 29 Δεκεμβρίου 2021 #12 Share 29 Δεκεμβρίου 2021 On 26/12/2021 at 11:59 ΜΜ, το μέλος Dimitri45 έγραψε: Ναι κάνω είναι όλα καλά στις παραμέτρους !!!πως ακριβώς να του κάνω θεραπεία με το melafix ?? Δημητρη, δεν υπαρχει το "ολα καλα" Με τι τεστ μετρας , πες μας και θελουμε συγκεκριμενα τις τιμες. Κοιταξε, αν εισαι Πτολεμαιδα-Κοζανη και περιοχη, γραψε μου πμ, θα μου φερεις (στειλεις) το δειγμα απ το νερακι σου και θα σου κανω μετρησεις εγω (εννοειται τζαμπα ) Να ξερεις, στην περιοχη εχουμε σκληρο νερο με ph =8 και πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος