PiranhaCA 24 Δεκεμβρίου 2021 #1 Share 24 Δεκεμβρίου 2021 Αδέρφια καλές γιορτές σας εύχομαι χαθήκαμε αλλά σας διαβάζω απλά δεν τα βρίσκω με της ώρες και τη διαφορά που έχουμε... Είχα μερικά μηνύματα όπου μου ζητήσανε περισσότερες φωτογραφίες και κάνα βίντεο από το πιρανχοενιδριο.... Σας τα παραθέτω λοιπόν να δείτε τα τέρατα σε καυτές πόζες φωτιά γιατί δυστυχώς δεν με αφήνει να ανεβάσω βίντεο άνω τον 18+??. Και από τα 2 ενυδρεία μερικές επίσης έχω κάνει πολλές αλλαγές σε φίλτρα και συνθήκες νερού και τοποθέτηση uv στο ενυδρείο του ταιζματος μιας και το άλλο το θέλω πεντακάθαρο. Στη διάθεσή σας για όλα ότι θέλετε να επισημάνετε η να ρωτήσετε... Από Καναδά με αγάπη. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiranhaCA 24 Δεκεμβρίου 2021 Author #2 Share 24 Δεκεμβρίου 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Δεκεμβρίου 2021 #3 Share 25 Δεκεμβρίου 2021 WOW!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 25 Δεκεμβρίου 2021 #4 Share 25 Δεκεμβρίου 2021 Καλές γιορτές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 25 Δεκεμβρίου 2021 #5 Share 25 Δεκεμβρίου 2021 Στην 10η κατά σειρα φωτό βλεπουμε απομεινάρια από δαχτυλο;? χρόνια πολλά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiranhaCA 25 Δεκεμβρίου 2021 Author #6 Share 25 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά με υγεία και πάντα με πολλά ψαράκια.... Όσο για το δάχτυλο είναι ότι απέμεινε από τον ντελιβερα γιατί άργησε ?????? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 28 Δεκεμβρίου 2021 #7 Share 28 Δεκεμβρίου 2021 Μήπως να πάρω και εγώ τέτοια ψάρια? να βάζω ολόκληρους τους delivery μέσα ?????????????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiranhaCA 30 Δεκεμβρίου 2021 Author #8 Share 30 Δεκεμβρίου 2021 On 28/12/2021 at 11:54 ΠΜ, Taxiarchis said: Μήπως να πάρω και εγώ τέτοια ψάρια? να βάζω ολόκληρους τους delivery μέσα ?????????????? Χαχαχαχαχα καλά φυλτρα να έχεις και θα τα πας μια χαρά τα πιο εύκολα ψαράκια είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος