Katrin 8 Δεκεμβρίου 2021 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2021 (edited) Μετά απο μια δύσκολη μάχη, στήθος με στήθος, όπως μπορείτε να δείτε: https://www.aquazone.gr/forums/topic/115211-end-of-the-week-series-διαγωνισμός-άλγης/ Το Aquazone.gr ?presents ? "Algae Master" @Χρήστος Ένα έργο τέχνης πραγματικά ? Χρήστο έχεις την συμπαράσταση και τον θαυμασμό όλων μας ? Έγινε επεξεργασία 8 Δεκεμβρίου 2021 - Katrin 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 8 Δεκεμβρίου 2021 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2021 Μπράβο Χρήστο! Τι να ευχηθώ? Πάντα τέτοια? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 8 Δεκεμβρίου 2021 #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2021 Και σανωτερα Χρηστο! Βλεπω κάτι κενά στην φωτό! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 9 Δεκεμβρίου 2021 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2021 Σαν πίνακας ζωγραφικής είναι! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 9 Δεκεμβρίου 2021 #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2021 Μεγάλη μου τιμή που αναδείχτηκα ο ποιο τσαπατσούλης ακουαριστας. Κάντε και ένα διαγωνισμό για την τάξη του ντουλαπιού απο το ενυδρείο με την προϋπόθεση να κερδίζει το ποιο ακατάστατο 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jester 9 Δεκεμβρίου 2021 #6 Share 9 Δεκεμβρίου 2021 5 hours ago, Χρήστος said: Μεγάλη μου τιμή που αναδείχτηκα ο ποιο τσαπατσούλης ακουαριστας. Κάντε και ένα διαγωνισμό για την τάξη του ντουλαπιού απο το ενυδρείο με την προϋπόθεση να κερδίζει το ποιο ακατάστατο Μόνο αν μετράνε αρθροιστικά τα ντουλάπια γιατί τα έχω μοιρασμένα παντου 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Δεκεμβρίου 2021 #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2021 @Χρήστος ειναι ενυδρειαρα!!!!!! πολλα συγχαρητηρια!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος