Parasxos 4 Δεκεμβρίου 2021 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά θα χρειαστώ την βοήθεια σας.. μου έκλεψαν αυτές τις μέρες το fb του μαγαζιού όποιος μπορεί και θελει ας κάνει μια αναφορά για ψεύτικο προφίλ γιατί αυτός ο αλητης έβαλε φωτο ένα μικρό κοριτσάκι και δεν ηερω τι μπορεί να κανει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 4 Δεκεμβρίου 2021 Author #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 Απορω ποιος και γιατί να κάνει αυτές τις μπούρδες γμτ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 4 Δεκεμβρίου 2021 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 https://m.facebook.com/jewellery.silvergold.1 Εδώ το λινκ οποιος μπορει ας κάνει μια αναφορά για ψευτικο προφιλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 4 Δεκεμβρίου 2021 #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα Παράσχο . Οι περισσότεροι εδω μέσα δεν έχουν και πολύ επαφή με το fb . Καλό είναι να απευθυνθείς στην ομάδα του forum στο fb . https://www.facebook.com/groups/aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 4 Δεκεμβρίου 2021 Author #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 Ναι αλλα δεν εχω fb πλέον:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 4 Δεκεμβρίου 2021 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 Done 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 4 Δεκεμβρίου 2021 Author #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 πριν 34 λεπτά, το μέλος Husky_Jim έγραψε: Done Ευχαριστώ φιλαράκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 4 Δεκεμβρίου 2021 #8 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 Έγινε και από εμένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parasxos 4 Δεκεμβρίου 2021 Author #9 Share 4 Δεκεμβρίου 2021 Ακομη πάνω παιδιά... για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος