Merlin Betta 26 Νοεμβρίου 2021 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα σε όλους ? Ήθελα να μάθω εδώ και λίγο καιρό κάποια πραγματα για το CO2 στα ενυδρεία. Θα ήθελα να μου πειτε όλα όσα ξέρετε σχετικά με αυτό το θέμα, καθώς πιστευω οτι ειναι πολυ ενδιαφέρον και ως νέα στο χόμπι, θεωρώ ότι πρεπει να μάθω κάποια πραγματα για το θέμα αυτό. Επισης εχω μια απορία που ίσως ειναι λιγο ανόητη αλλά: χρειάζεται οπωσδήποτε φιάλη για να παρεχω co2 στο ενυδρείο μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 26 Νοεμβρίου 2021 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2021 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο και θα σου λυθούν πολλές απορίες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 26 Νοεμβρίου 2021 Author #3 Share 26 Νοεμβρίου 2021 Καταπληκτικό άρθρο! Μου έλυσε όλες τις απορίες? Το μόνο που θέλω να ρωτησω ακόμα είναι αν μπορω να βάλω το tropica plant growth system 60 σε ένα 20λιτρο ενυδρείο που λογικά θα το γυρισω σε φυτεμενο γαριδαδικο (Θα χρειαστω κι εκει τις πολύτιμες συμβουλές σας, αλλά λίγο αργότερα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katrin 26 Νοεμβρίου 2021 #4 Share 26 Νοεμβρίου 2021 Άνετα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 26 Νοεμβρίου 2021 Author #5 Share 26 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ παρα πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος