Dimitri45 22 Νοεμβρίου 2021 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2021 Γεια σας παιδιά έχω ένα 150Λ με 3 goldfish !!! Αρχικά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω κάποια σαλιγκάρια με αν ναι ποια μου προτείνεται ;; ευχαριστωω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 22 Νοεμβρίου 2021 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2021 Εγώ θα σου προτεινα ramshorn (σε μεγάλο μεγεθος), apple snail η rabbit snail. Καλυτερα όμως να σου πουν και οι πιο έμπειροι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 22 Νοεμβρίου 2021 #3 Share 22 Νοεμβρίου 2021 Αν βάλεις apple δεν μπορείς να αφήσεις τη θερμοκρασία να ακολουθήσει τις εποχές. Θα δυσκολευτούν με θερμοκρασίες κάτω από 20. Τα ramshorn ανάλογα με το μέγεθος των ψαριών σου ενδέχεται να γίνουν φαί. Αν όχι τα μεγαλύτερα τα μικρότερα σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 23 Νοεμβρίου 2021 #4 Share 23 Νοεμβρίου 2021 Άλλη μία πιθανότητα είναι τα Asolene spixi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitri45 23 Νοεμβρίου 2021 Author #5 Share 23 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ ?? μου άρεσαν πολύ τα ασολενα και τα rabbit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος