Jessesun 18 Νοεμβρίου 2021 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2021 Είμαι ο Jesse, μηχανικός τεχνολογίας όζοντος και εφαρμογής αποστείρωσης από την Κίνα. Jesse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 18 Νοεμβρίου 2021 #2 Share 18 Νοεμβρίου 2021 Hi Jesse, welcome. How we can help you? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessesun 22 Νοεμβρίου 2021 Author #3 Share 22 Νοεμβρίου 2021 Τζιμ, Γεια, αυτός είναι ο Jesse. Χαίρομαι που σε γνωρίζω, φαίνεται να ξέρεις για ποιο λόγο είμαι εδώ, σωστά; Επιτρέψτε μου να ρωτήσω, μπορείτε να το δημοσιεύσετε στο φόρουμ σας; Ειδικά τεχνικά αυτοκόλλητα που σχετίζονται με την απολύμανση νερού Jesse Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaMonica 25 Νοεμβρίου 2021 #4 Share 25 Νοεμβρίου 2021 Καλή απολύμανση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jessesun 27 Νοεμβρίου 2021 Author #5 Share 27 Νοεμβρίου 2021 Thks, sweat Santamonica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος