jkhkj kjhkj 5 Νοεμβρίου 2021 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα, στη φωτογραφία είναι το γκαπυ μου όπως είναι τώρα. Νόμιζα ότι ήταν έγγυος αλλά έχει περάσει παραπάνω από μήνας (5 εβδομάδες) και έχω διαβάσει ότι θέλει 3. Η δεύτερη φωτογραφία είναι πριν από μήνα και η πρώτη σημερινή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 5 Νοεμβρίου 2021 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει περιπτωση να γέννησε και να ξαναμεινε έγκυος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkhkj kjhkj 5 Νοεμβρίου 2021 Author #3 Share 5 Νοεμβρίου 2021 Δεν είναι βιολογικά απίθανο μέσα σε τόσο λίγες μέρες? Συν ότι δεν έχει ξεφουσκώσει καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 6 Νοεμβρίου 2021 #4 Share 6 Νοεμβρίου 2021 Τι να πω... Η αλήθεια είναι είναι ότι πιο βιολογικά απίθανο μου φαίνεται να είναι έγκυος 5 μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkhkj kjhkj 6 Νοεμβρίου 2021 Author #5 Share 6 Νοεμβρίου 2021 On 6/11/2021 at 5:13 ΠΜ, το μέλος Merlin Betta έγραψε: Τι να πω... Η αλήθεια είναι είναι ότι πιο βιολογικά απίθανο μου φαίνεται να είναι έγκυος 5 μήνες Expand 5 εβδομάδες, όχι μήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 6 Νοεμβρίου 2021 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2021 Ουπς εβδομάδες ήθελα να πω Λογικά θα γεννήσει πολυ συντομα. Αν όχι, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση από το ότι γέννησε και ξανάμεινε έγκυος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Αθανασίου 7 Νοεμβρίου 2021 #7 Share 7 Νοεμβρίου 2021 Δεν φαίνεται να είναι έγκυος το συγκεκριμένο ψαράκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 8 Νοεμβρίου 2021 #8 Share 8 Νοεμβρίου 2021 Μήπως είναι φουσκωμένη από το φαι; Πόσο τα ταιζεις γενικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkhkj kjhkj 8 Νοεμβρίου 2021 Author #9 Share 8 Νοεμβρίου 2021 On 8/11/2021 at 12:00 ΜΜ, το μέλος Merlin Betta έγραψε: Μήπως είναι φουσκωμένη από το φαι; Πόσο τα ταιζεις γενικά; Expand Όχι τρώει φυσιολογίκα όπως και όλα τα υπόλοιπα, τα οποία είναι αδύνατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkhkj kjhkj 8 Νοεμβρίου 2021 Author #10 Share 8 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει περίπτωση να έχει γεννήσει και απλά να μην έχει ξεφουσκωσει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 9 Νοεμβρίου 2021 #11 Share 9 Νοεμβρίου 2021 Κοίταξε, όταν ένα γκαπι είναι έγκυος, δεν το καταλαβαίνουμε τόσο από την φουσκωμένη κοιλιά, όσο από το μαυρο σημάδι το οποίο μεγαλώνει κάθε μέρα μέχρι να γεννήσει το ψαράκι. Όποτε δεν ξέρω τι να πω σχετικά με την φουσκωμένη της κοιλιτσα, μάλλον δεν είναι έγκυος, αλλά αν μπορεις στείλε και καμια άλλη φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin Betta 9 Νοεμβρίου 2021 #12 Share 9 Νοεμβρίου 2021 On 8/11/2021 at 7:35 ΜΜ, το μέλος jkhkj kjhkj έγραψε: Υπάρχει περίπτωση να έχει γεννήσει και απλά να μην έχει ξεφουσκωσει?? Expand Αν παρατηρησες ότι είχε μεγάλο μαυρο σημάδι και μετα μίκρυνε, μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος