NIKOS SIG 27 Οκτωβρίου 2021 #1 Share 27 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω έχω ένα ενυδρείο με σκαλαρια και λίγα φυτά και θέλω να βάλω ένα φυτό όπως πόθος. Ξέρει κανένας την διαδικασία η και κάποιο άλλο φυτό ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 27 Οκτωβρίου 2021 Author #2 Share 27 Οκτωβρίου 2021 Έδωσα πόνο στον τίτλο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Οκτωβρίου 2021 #3 Share 28 Οκτωβρίου 2021 η ριζα πρεπει να ειναι μεσα στο νερο, το υπολοιπο- εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Οκτωβρίου 2021 Author #4 Share 28 Οκτωβρίου 2021 Οκ έχει και κανένα άλλο παρόμοιο φυτό και όταν το πάρω το βάζω κατευθείαν η το αφήνω 2-3 μέρες σε νερό και μετά. Και αν έχουν τα ψάρια κάποιο θέμα με αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Οκτωβρίου 2021 #5 Share 28 Οκτωβρίου 2021 Καπου ειχαμε θεματα και φωτο απο τετοια ενυδρεια με φυτα απ εξω να τραβανε τα νιτρικα. Θα προσπαθησω να βρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 28 Οκτωβρίου 2021 #6 Share 28 Οκτωβρίου 2021 Δες- και γουγλαρε ενυδρειοπονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOS SIG 28 Οκτωβρίου 2021 Author #7 Share 28 Οκτωβρίου 2021 Έγινε σε ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος