Popular Post marinos 23 Οκτωβρίου 2021 Popular Post #1 Share 23 Οκτωβρίου 2021 (edited) Καλησπέρα σας . Πριν από λίγο καιρό μου μπήκε η ιδέα να τρέξω ένα ενυδρείο μόνο με το είδος Blue Dolphin για να μελετήσω συμπεριφορές με μια ομάδα πλέον και όχι χαρέμι απο αυτά τα πανέμορφα ψαράκια . Δυστυχώς με το υπάρχον ενυδρείο αυτό ήτο αδύνατον. Έτσι και αφού έπεσε η σχετική παντόφλα από την σύζυγο αποφάσισα να πουλήσω το παλιό μου ενυδρείο και να φτιάξω μόνος μου ένα διπλάσιο σε λίτρα . Τελικά την γυάλα την πήρα έτοιμη απο το Bluefish όπως και ο @johnbaggios μιας και η προσφορά που μου κάνανε καθιστούσε ασύμφορο το ρίσκο να το κάνω μόνος μου. Οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι 160 Χ 52 Χ 65 (540 λίτρα μικτά) . Το έπιπλο βάση και το καπάκι έγιναν από εμένα και τον πεθερό μου (εγώ έκανα τους καφέδες.) Αυτή την στιγμή που μιλάμε το ενυδρείο είναι στημένο με τους 11 νέους του κατοίκους που σε διάσταση αυτή την στιγμή είναι περίπου 4-5 πόντους. Φωτογραφίες και τα λοιπά μόλις κάνω την παρουσίαση γιατί αυτήν την στιγμή υπάρχει αρκετή θολούρα στο ενυδρείο . Το ενυδρείο άδειο Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2021 - marinos 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 23 Οκτωβρίου 2021 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2021 Αντε περιμένουμε να μάθουμε και εμείς ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 23 Οκτωβρίου 2021 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2021 Καλορίζικο Μαρίνο!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 23 Οκτωβρίου 2021 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2021 Καλορίζικο Μαρίνε ? ανυπομονώ να το δω τελειωμένο ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Οκτωβρίου 2021 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2021 Καλορίζικο Μαρίνο! Να υποθέσω ότι έκανες ένα ελαφρύ στήσιμο με κάποιες πέτρες στις άκρες, ώστε να έχουν πολύ χώρο για κολύμπι; Πολύ όμορφα ψάρια τα δελφινάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 23 Οκτωβρίου 2021 Author #6 Share 23 Οκτωβρίου 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Καλορίζικο Μαρίνο! Να υποθέσω ότι έκανες ένα ελαφρύ στήσιμο με κάποιες πέτρες στις άκρες, ώστε να έχουν πολύ χώρο για κολύμπι; Πολύ όμορφα ψάρια τα δελφινάκια! Σέ ευχαριστώ. Τώρα που είναι μικρά θέλουν και κάποιες κρυψώνες, το scape θα αλλάζει σύμφωνα με το μέγεθος τους και την συμπεριφορά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 24 Οκτωβρίου 2021 #7 Share 24 Οκτωβρίου 2021 Μαρινο,καλη αρχη! πριν 14 ώρες, το μέλος marinos έγραψε: Οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι 160 Χ 52 Χ 65 (540 λίτρα μικτά) Πες τιμη και πες πως το εφερες σπιτι. Δεν ειναι και μικρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 24 Οκτωβρίου 2021 Author #8 Share 24 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα Ναταλία την γυάλα με 10αρι τζάμι διπλό πάτο και διπλές άνω κόντρες θα το πάρεις στα 400€ (τα τζάμια μόνο μου έβγαιναν 285€). Παράδοση στην Θεσσαλονίκη είναι μέχρι το πεζοδρόμιο του σπιτιού σου . Εγώ με ένα καροτσάκι το έβαλα όρθιο στον ανελκυστήρα και το πήγα πανεύκολα στην θέση του . Τώρα για Πτολεμαΐδα δεν γνωρίζω να σου πω για μεταφορά .Τους καλείς και σου λένε Pet Shop BlueFish - BlueFish aquariums & pets 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 24 Οκτωβρίου 2021 #9 Share 24 Οκτωβρίου 2021 Κ α λ ο γ έ μ ι σ τ ο Μαρίνο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 24 Οκτωβρίου 2021 #10 Share 24 Οκτωβρίου 2021 Το επόμενο στα1000 λίτρα έτσι να ανεβαίνουμε σιγά σιγά ειναι ωραία ψαρια θα τα χαρείς, να σου θυμίσω τι είπες στον johnbaggios Παρουσίαση χωρίς φωτογραφίες είναι κάτι σαν φαγητό χωρίς αλάτι ή σαν πλατωνικός έρωτας. ???? περιμένουμε και την παρουσίαση. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 24 Οκτωβρίου 2021 Author #11 Share 24 Οκτωβρίου 2021 πριν 4 ώρες, το μέλος tkalamat έγραψε: Το επόμενο στα1000 λίτρα έτσι να ανεβαίνουμε σιγά σιγά ειναι ωραία ψαρια θα τα χαρείς, να σου θυμίσω τι είπες στον johnbaggios Παρουσίαση χωρίς φωτογραφίες είναι κάτι σαν φαγητό χωρίς αλάτι ή σαν πλατωνικός έρωτας. ???? περιμένουμε και την παρουσίαση. Περίμενε Θοδωρή γιατί απο την άμμο έχω μεγάλη θολούρα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 24 Οκτωβρίου 2021 Author #12 Share 24 Οκτωβρίου 2021 Η ομάδα βλέπει το ενυδρείο σαν γήπεδο ποδοσφαίρου και το χαίρετε ανάλογα με κολύμπι από την μια πλευρά του ενυδρείου στην άλλη . Τα χρώματα τους είναι σε σχέση με το στρες της μετακόμισης πάρα πολύ καλό και από την πρώτη στιγμή είναι πολύ ορεξάτα .Και επειδή το ενυδρειακό βαμβάκι σε μεγάλες ποσότητες κάνει θαύματα έχουμε και τις πρώτες φωτογραφίες. Για τυπικούς λόγους όμως θα ανοίξω σε λίγο παρουσίαση του ενυδρείου στην ανάλογη κατηγορία . Η πορεία και τα όποια συμπεράσματα βγαίνουν θα δημοσιεύονται εδώ. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.fox 24 Οκτωβρίου 2021 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2021 Πανέμορφο πολλα μπράβο και ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξη των ψαριών καθώς μεγαλώνουν ? θα είναι πολυ ενδιαφέρον? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 25 Οκτωβρίου 2021 Author #14 Share 25 Οκτωβρίου 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 27 Οκτωβρίου 2021 #15 Share 27 Οκτωβρίου 2021 Βαλε βαλισνερια τερμα πισω, να δωσει βαθος στο ενυδρειο. Τις πετρες εβαλες συμφωνα με το φενγκ πενγκ χουι σουι... πως το λενε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 31 Οκτωβρίου 2021 #16 Share 31 Οκτωβρίου 2021 Ελα ρε φίλε! Τώρα είδα το θέμα. Είχαμε γεννητουρια,??! Πολλά μπράβο για τις νέες σου διαστάσεις!!! Το ότι επέλεξες να το κάνεις species tank δείχνει την ωριμότητα σου σαν χομπιστας! Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις συμπεριφορές του κοπαδιού κ την εξέλιξη του! Φτου φτου φτου... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 31 Οκτωβρίου 2021 Author #17 Share 31 Οκτωβρίου 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος johnbaggios έγραψε: Ελα ρε φίλε! Τώρα είδα το θέμα. Είχαμε γεννητουρια,??! Πολλά μπράβο για τις νέες σου διαστάσεις!!! Το ότι επέλεξες να το κάνεις species tank δείχνει την ωριμότητα σου σαν χομπιστας! Αναμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις συμπεριφορές του κοπαδιού κ την εξέλιξη του! Φτου φτου φτου... Σε ευχαριστώ Γιάννη . Η γέννα είναι φίλου μου και τελικά μου την έδωσε σχεδόν όλη .Αυτή την στιγμή έχω 46 μικρά και το ενυδρείο έγινε νηπιαγωγείο . Όποτε τα μεγαλώνουμε και στην πορεία θα αραιώνουμε σιγά σιγά . Αυτήν την στιγμή τα ψαράκια έχουν σχηματίσει κοπάδι και κινούνται σε όλο το πλάτος μήκος και ύψος του ενυδρείου . Α... είναι και αχόρταγα!!! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Νοεμβρίου 2021 #18 Share 1 Νοεμβρίου 2021 Πρέπει να δούμε και βίντεο!! Δεν έχουμε συχνά την δυνατότητα να δούμε τόσα δελφινάκια μαζί σε άνετο ενυδρείο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 1 Νοεμβρίου 2021 Author #19 Share 1 Νοεμβρίου 2021 πριν 3 ώρες, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Πρέπει να δούμε και βίντεο!! Δεν έχουμε συχνά την δυνατότητα να δούμε τόσα δελφινάκια μαζί σε άνετο ενυδρείο! Ότι πεις εσύ αφεντικό malawi blue dolphin kindegarten. - YouTube 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 1 Νοεμβρίου 2021 #20 Share 1 Νοεμβρίου 2021 Αξιοσημείωτη η κίνηση του κοπαδιού όταν τρόμαξαν! Είναι όλα μια γέννα, γιατί έχουν αρκετή διαφορά μεταξύ τους. Άραγε τα πιο μεγάλα είναι τα αρσενικά;;;Τι φίλτρο έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 1 Νοεμβρίου 2021 #21 Share 1 Νοεμβρίου 2021 Άκυρο, βρήκα την παρουσιαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 1 Νοεμβρίου 2021 Author #22 Share 1 Νοεμβρίου 2021 πριν 2 ώρες, το μέλος johnbaggios έγραψε: Αξιοσημείωτη η κίνηση του κοπαδιού όταν τρόμαξαν! Είναι όλα μια γέννα, γιατί έχουν αρκετή διαφορά μεταξύ τους. Άραγε τα πιο μεγάλα είναι τα αρσενικά;;;Τι φίλτρο έχεις; Ναι είναι όλα από μια γέννα . Πιθανόν τα ποιο μεγάλα να είναι αρσενικά αλλά δεν δεσμεύομαι 100% . Είναι σαν τους ανθρώπους δεν έχουμε όλοι την ίδια ανάπτυξη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Νοεμβρίου 2021 Author #23 Share 2 Νοεμβρίου 2021 Αυτή νομίζω ότι είναι μια καλή φωτογραφία με τα ψαράκια να μην είναι πλέον κοπάδι 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 Νοεμβρίου 2021 #24 Share 2 Νοεμβρίου 2021 Πολύ ωραίο ενυδρείο από αυτά που είναι στα γούστα μου. Ενδιαφέροντα ψάρια τα C.moori .Διαστάσεις ενυδρείου πολύ καλές για τα συγκεκριμένα ψάρια.Ωραίο aquascaping που ταιριάζει βιοτοπικά με τα moori. Φαντάζομαι οτι συντομα θα μας κάνεις μια πιο αναλυτική παρουσίαση ; Πίσω στη πλάτη του ενυδρείου έχεις βάλει κάτι ; γιατί δεν διακρίνω καλά Φωτισμό τι έχεις ; Θα το ευχαριστηθείς είμαι σίγουρος ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marinos 2 Νοεμβρίου 2021 Author #25 Share 2 Νοεμβρίου 2021 Σε ευχαριστώ πολύ. Έχω κάνει παρουσίαση στην ανάλογη κατηγορία όπως προβλέπεται από τους κανόνες του Forum. Από το κινητό που γράφω δεν μπορώ να βάλω το link. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος