dartman 25 Οκτωβρίου 2021 #26 Share 25 Οκτωβρίου 2021 Αν σε ενδιαφέρουν κάποια από τα παρακάτω σε κοπάδι : Boraras naevus Boraras merah Boraras brigittae Rasbora Galaxy Dario dario Corydoras Pygmaeus για ζευγάρι στα λίτρα σου Tateurndina ocellicauda Aphyosemion australe Aphyosemion ogoense Corydoras Pygmaeus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomikestrat 5 Νοεμβρίου 2021 Author #27 Share 5 Νοεμβρίου 2021 σήμερα μου ήρθε το κιτ της API τι μετρήσεις να κάνω για να δω που βρίσκομαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Νοεμβρίου 2021 #28 Share 5 Νοεμβρίου 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος gomikestrat έγραψε: σήμερα μου ήρθε το κιτ της API τι μετρήσεις να κάνω για να δω που βρίσκομαι; Κάντες όλες για να δείς πώς είσαι και στην συνέχεια την επόμενη φορά κάνε τις απαραίτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 5 Νοεμβρίου 2021 #29 Share 5 Νοεμβρίου 2021 On 25/10/2021 at 7:16 ΜΜ, το μέλος dartman έγραψε: για ζευγάρι στα λίτρα σου Tateurndina ocellicauda Aphyosemion australe Aphyosemion ogoense @dartman, οι διαστασεις ενυδρειου ειναι 29Χ29Χ35.... Αυτα δεν μπαινουν. Σε ενα μακροστενο ενυδρειο 45-60λ, ναι. Και Aphyosemion australe θελει 2 κοριτσια τουλαχιστον. Σε λιγα λιτρα θα τo κανει τo ενα να υποφερει παρα πολυ. Τα ειχα σε 60λ φουλ φυτεμενο - 60Χ30Χ30 και παλι τα κοριτσια λιγο υπεφεραν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 5 Νοεμβρίου 2021 #30 Share 5 Νοεμβρίου 2021 Ειχα δει τα λίτρα μονο, δεν ειχα δει οτι δεν ειχε μηκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 5 Νοεμβρίου 2021 #31 Share 5 Νοεμβρίου 2021 πριν 50 λεπτά, το μέλος dartman έγραψε: Ειχα δει τα λίτρα μονο, δεν ειχα δει οτι δεν ειχε μηκος Καταλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomikestrat 8 Νοεμβρίου 2021 Author #32 Share 8 Νοεμβρίου 2021 ακόμα δεν έχει στρώσει (αμμωνία) μήπως υπάρχει θέμα που το φίλτρο δεν έχει βιολογικό υλικό και τζάμπα περιμένω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vou 8 Νοεμβρίου 2021 #33 Share 8 Νοεμβρίου 2021 Δεν έχεις βιολογικό υλικό στο φίλτρο και θα περιμένεις να δημιουργηθεί η βιολογία στο ενυδρείο; Έχεις φυτά; Μέτρησες ποτέ νιτρώδη; Πόσο καιρό τρέχει; Τα βακτηρίδια αναπαράγωνται ταχύτερα με την θερμοκρασία κοντά στους 30, ανέβασέ την αν την παλεύουν τ αφυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Νοεμβρίου 2021 #34 Share 9 Νοεμβρίου 2021 πριν 18 ώρες, το μέλος gomikestrat έγραψε: ακόμα δεν έχει στρώσει (αμμωνία) μήπως υπάρχει θέμα που το φίλτρο δεν έχει βιολογικό υλικό και τζάμπα περιμένω; Βακτηρια ριχνεις; Πόσο συχνα; Καλυτερα να εχεις και βιολογικο στο φιλτρο. Πες θερμοκρασια νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomikestrat 9 Νοεμβρίου 2021 Author #35 Share 9 Νοεμβρίου 2021 κάθε μέρα ρίχνω το φίλτρο δεν παίρνει και βιολογικό, έχει αναλυθεί στο thread. μήπως πρέπει να βάλω κανά φυτό; ένα άλλο μέλος έλεγε ότι είναι οκ για μονομάχο και γαρίδες το παρόν setup θερμοκρασία 27 ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είναι τα πρώτα μου βήματα στο χώρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 10 Νοεμβρίου 2021 #36 Share 10 Νοεμβρίου 2021 πριν 23 ώρες, το μέλος gomikestrat έγραψε: κάθε μέρα ρίχνω το φίλτρο δεν παίρνει και βιολογικό, έχει αναλυθεί στο thread. μήπως πρέπει να βάλω κανά φυτό; ένα άλλο μέλος έλεγε ότι είναι οκ για μονομάχο και γαρίδες το παρόν setup θερμοκρασία 27 ευχαριστώ για τις απαντήσεις, είναι τα πρώτα μου βήματα στο χώρο Ποια εταιρια λεει να ριχνεις τα βακτηρια καθε μερα; Μην κάνεις οτι σου ερχεται μια χαρα θα στρωσει και χωρις βιολογικο. Αν εχεις βαλει soil, τοτε η αμμωνια θα επρεπε να ειναι πολυ πιο πανω. μπορει τωρα να κατεβαινει. μετρας ΝΟ2 και ΝΟ3; Για κάνε απο ενα τεστ. Τα φυτα δεν βοηθουν στο στρωσιμο. Βασικα το αντιθετο - παλευουν για την αμμωνια με βακτηρια. Γιατι και τα δυο την εχουν(την αμμωνια) για τροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomikestrat 12 Νοεμβρίου 2021 Author #37 Share 12 Νοεμβρίου 2021 daily λέει ?♂️ σημερινές μετρήσεις: Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 12 Νοεμβρίου 2021 #38 Share 12 Νοεμβρίου 2021 ψοφια βακτηρια, μαλλον... Εγω εχω δοκιμασει prodibio digest https://www.aquario.gr/product/prodibio-biodigest-single-amp/ και στο γλυκο και στο θαλασσινο. Μετα απο 2 εβδομαδες η αμμωνια εξαφανιστηκε μεσα σε λιγες μερες, μετα εριχνα την αμμωνια απο φαρμακειο, μεχρι να φυγουν και νιτρωδη. Εχω δοκιμασει και αυτο - https://aqualab.gr/shop/microbe-lift-special-blend-118ml/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomikestrat 23 Δεκεμβρίου 2021 Author #39 Share 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα μετά από κάμποσο καιρό, έχω βάλει το μπονσαι, μονομάχο και μερικές γαρίδες για το καθαρισμό του βυθού να πάρω σκούπα; έχετε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος