Popular Post Taxiarchis 9 Οκτωβρίου 2021 Popular Post #1 Share 9 Οκτωβρίου 2021 Mbuna Vs Aulonocara. ΥΣ δεν συνιστάται αυτή η ψαροσύνθεση 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george1280 9 Οκτωβρίου 2021 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2021 Ωραία ζωντανά.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 10 Οκτωβρίου 2021 #3 Share 10 Οκτωβρίου 2021 Πανέμορφα, φτου φτου!Πες μα τι είδη φιλοξενεις.Βλεπω κ Cynotilapia afra cobue; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 10 Οκτωβρίου 2021 Author #4 Share 10 Οκτωβρίου 2021 Να είσαι καλά ευχαριστώ. Αν μπορείτε να με βοησετε σε αυτό γιατί δεν γνωρίζω καθόλου πώς λέγεται το καθένα το μόνο που ξέρω ότι είναι mbuna και aulonocara .? Το ψάχνω να τα βρω πώς λέγονται αλλά δεν βγάζω άκρη ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 10 Οκτωβρίου 2021 Author #5 Share 10 Οκτωβρίου 2021 On 9/10/2021 at 4:06 ΜΜ, το μέλος george1280 έγραψε: Ωραία ζωντανά.... Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerknight 10 Οκτωβρίου 2021 #6 Share 10 Οκτωβρίου 2021 On 9/10/2021 at 12:18 ΜΜ, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Mbuna Vs Aulonocara. ΥΣ δεν συνιστάται αυτή η ψαροσύνθεση Πολύ ωραίο ενυδρείο φίλε μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 10 Οκτωβρίου 2021 #7 Share 10 Οκτωβρίου 2021 Βάλε φωτογραφίες ακουνητες, (με μεγάλη ταχύτητα κλειστρου) σε φωτισμό ημέρας για να αναγνωρίσουμε όσα μπορούμε. Από ποιο κατάστημα είναι αγιρασμενα τα ψαράκια;Γκογκλαρε το ψάρι που σου ειπα κ πες μας αν είναι αυτό το ένα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #8 Share 11 Οκτωβρίου 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος killerknight έγραψε: Πολύ ωραίο ενυδρείο φίλε μου. Ας είναι καλά ο Μαρίνος. Φυσικά και τα άλλα παιδιά βοήθεισανε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #9 Share 11 Οκτωβρίου 2021 πριν 6 ώρες, το μέλος johnbaggios έγραψε: Βάλε φωτογραφίες ακουνητες, (με μεγάλη ταχύτητα κλειστρου) σε φωτισμό ημέρας για να αναγνωρίσουμε όσα μπορούμε. Από ποιο κατάστημα είναι αγιρασμενα τα ψαράκια;Γκογκλαρε το ψάρι που σου ειπα κ πες μας αν είναι αυτό το ένα. Εντάξει σε ευχαριστώ. Αντε Μήπως και μάθω τι ψαράκια έχω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #10 Share 11 Οκτωβρίου 2021 (edited) Ξεχωρίζετε κάτι? Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2021 - Taxiarchis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #11 Share 11 Οκτωβρίου 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #12 Share 11 Οκτωβρίου 2021 πριν 7 ώρες, το μέλος johnbaggios έγραψε: Βάλε φωτογραφίες ακουνητες, (με μεγάλη ταχύτητα κλειστρου) σε φωτισμό ημέρας για να αναγνωρίσουμε όσα μπορούμε. Από ποιο κατάστημα είναι αγιρασμενα τα ψαράκια;Γκογκλαρε το ψάρι που σου ειπα κ πες μας αν είναι αυτό το ένα. Δεν είναι από Ελλάδα αγορασμένα είναι vikings ?από Νορβηγία. Δεν μπορώ να βρω ΣΠΑΡΤΙΆΤΕΣ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 11 Οκτωβρίου 2021 #13 Share 11 Οκτωβρίου 2021 Κατά αρχήν δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά σε λίγες μέρες θα έχεις μικρά, από το ψάρι στην έβδομη φωτογραφία. Για τα άλλα γκουγκλάρω να βρω κανα είδος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #14 Share 11 Οκτωβρίου 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος johnbaggios έγραψε: Κατά αρχήν δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά σε λίγες μέρες θα έχεις μικρά, από το ψάρι στην έβδομη φωτογραφία. Για τα άλλα γκουγκλάρω να βρω κανα είδος. Καλημέρα ναι το ξέρω και δεν ξέρω τι να κάνω μήπως και σώσουν από τα άλλα. Να το αφήσω στην ησυχία του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 11 Οκτωβρίου 2021 #15 Share 11 Οκτωβρίου 2021 Ξέρεις με πιο ζευηαρωσε μπας κ βγάλουμε άκρη ποιο είδος είναι;Η μαμά ισιιισως είναι υβρίδιο. Τα χρώματα της δεν τα έχω δει κάπου αλλά από την άλλη υπάρχουν τόσα πολλα είδη που χάνεις την μπάλα. Κάποιες από τις aulonacara σου ίσως είναι: jacobfreibergi-red dragon-ob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 11 Οκτωβρίου 2021 #16 Share 11 Οκτωβρίου 2021 Αν θες να παρεις δευτερο ενυδρείο να τα μεγαλώσεις πιαστην κ ξεμπουκωσε την. Αλλιώς ασε την φυση να κάνει το έργο της. Όσο πιο πολλες πέτρες έχεις στημένες πολύ πυκνα μεταξύ τους τόσο πιο πολλα μικρά θα επιβιώσουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #17 Share 11 Οκτωβρίου 2021 (edited) πριν 39 λεπτά, το μέλος johnbaggios έγραψε: Ξέρεις με πιο ζευηαρωσε μπας κ βγάλουμε άκρη ποιο είδος είναι;Η μαμά ισιιισως είναι υβρίδιο. Τα χρώματα της δεν τα έχω δει κάπου αλλά από την άλλη υπάρχουν τόσα πολλα είδη που χάνεις την μπάλα. Κάποιες από τις aulonacara σου ίσως είναι: jacobfreibergi-red dragon-ob. Με αυτό ζευγαρωσε που είναι στο κέντρο της φωτογραφίας Έγινε επεξεργασία 11 Οκτωβρίου 2021 - Taxiarchis Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 11 Οκτωβρίου 2021 #18 Share 11 Οκτωβρίου 2021 Δες στο google αν είναι το cynotilapia afra cobue. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #19 Share 11 Οκτωβρίου 2021 πριν 7 λεπτά, το μέλος johnbaggios έγραψε: Δες στο google αν είναι το cynotilapia afra cobue. Ναι αυτός είναι ???? έτσι λέγεται? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taxiarchis 11 Οκτωβρίου 2021 Author #20 Share 11 Οκτωβρίου 2021 πριν 28 λεπτά, το μέλος Taxiarchis έγραψε: Με αυτό ζευγαρωσε που είναι στο κέντρο της φωτογραφίας Η Μάνα νομίζω ότι μοιάζει σαν αυτό πριν 23 λεπτά, το μέλος johnbaggios έγραψε: Δες στο google αν είναι το cynotilapia afra cobue. Ναι αυτός είναι ???? έτσι λέγεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 11 Οκτωβρίου 2021 #21 Share 11 Οκτωβρίου 2021 Είχα χρόνια saulosi κ τα θηλυκά δεν έβγαζαν μαυρα στίγματα στο πλαι σαν την μαμά σου. Labidochromis Caurelaus θεωρώ πως επίσης δεν είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος